Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie, gdzie zimówek w dobrych cenach szukac we Wro? Raczej nowe, chyba że macie namiar na jednosezonowe używki?

Gadaj z użyszkodnikiem mrogal - co prawda nie z Wrocka, a z Chełma, ale w DPD robi i ma dobre prajsy i na gumki i na kurierke. Powołaj się na Andrzeja od czarnej szmaty - ogarnie o kogo jest cięty temat :hi:

Dzięki wielkie za info, pykne PW do mrogala.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja bede gdzies 17:15.

Opublikowano
C5 nie było zestawiane w Q z 1,9. Niech się kumpel rozgląda za B6 już lepiej.

Napaćkane z japca kaja

wiem wiem, chodziło o kupno jakiegoś 2,5 Q i pyknąć mu poprostu 1.9 + jakiś sensowny sofcik

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Pochwa Pany:hi:

Panowie pilnie potrzebuję trochę stali :whistling:

Do rzeczy... potrzeba mi ok.1m rury grubościennej, najlepiej fi33, ścianka 4mm oraz ok.2,5- 3m rury fi27mm i ścianka 3mm. Zaznaczam, że nie są to jakieś sztywne wymiary, delikatnie w + czy - nie robi mi różnicy :wink: Nelson, liczę na Ciebie- PW :whistling::decayed:

Panie, takie rzeczy to tylko w Erze:grin:

Niestety nie mam takich rzeczy na składzie:kwasny:

Opublikowano

To co Ty tam masz jak tam nic nie ma :decayed: ale nic... w takim razie pozostaje mi jedynie centrostal :decayed: będę rezał klatke na silnik :kox:

Opublikowano
To co Ty tam masz jak tam nic nie ma :decayed: ale nic... w takim razie pozostaje mi jedynie centrostal :decayed: będę rezał klatke na silnik :kox:

Buggy?

Opublikowano

Buggy?

Niee... do cbr :D

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

A przypomniało mi się coś. Wczoraj na AOW przegoniłem trochę zielonego...od wjazdu z A4 do zjazu na Poznań 200+ i zapaliła mi się kontrolka abs'u i asr. Później zgasiłem na chwilę, odpaliłem i zgasły... powie mi ktoś o co kaman?

Opublikowano

tak się dogrzewa opony :grin:

Opublikowano

Czujnik ABSu:wink:

Opublikowano
A przypomniało mi się coś. Wczoraj na AOW przegoniłem trochę zielonego...od wjazdu z A4 do zjazu na Poznań 200+ i zapaliła mi się kontrolka abs'u i asr. Później zgasiłem na chwilę, odpaliłem i zgasły... powie mi ktoś o co kaman?

No ja też przegoniłem wczoraj swojego tak 300 + ale mi się nic nie zapaliło. Raczej zgasly dwie kreski wachy :grin:

Opublikowano

No ja też przegoniłem wczoraj swojego tak 300 + ale mi się nic nie zapaliło. Raczej zgasly dwie kreski wachy :grin:

Ja pasuje :grin:

Opublikowano

Umarłem :nabijasie:

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano

1377530370_by_luk89duzynissan.jpg?1377530370

Mistrz :polew:

Opublikowano

jadę z żoną na kamińskiego :facepalm:, pewnie ją położą na podtrzymanie

Opublikowano

To powodzonka a może jak już będzie rodzić jedno drugie trzecie gaś światło bo one do światła lecą :wink:

Szymek co to za różnica czy śmigasz 300 czy 200 ten sam mandat chyba z resztą twój sie rozpędza do 300 jak nasze do 50 :decayed:

Opublikowano
jadę z żoną na kamińskiego :facepalm:, pewnie ją położą na podtrzymanie

powodzonka... daj znaka co i jak :kwasny:

Opublikowano
To powodzonka a może jak już będzie rodzić jedno drugie trzecie gaś światło bo one do światła lecą :wink:

Szymek co to za różnica czy śmigasz 300 czy 200 ten sam mandat chyba z resztą twój sie rozpędza do 300 jak nasze do 50 :decayed:

Nie przy 300 jest już powiedzmy ... wąsko i jakoś tak nerwowo :decayed: