Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ktoś z was może "naprawiał" skórzaną kierownicę z otarć itp ;d? Bo odkupiłem od ojca A4, i ma nieco przetartą kierownice nie chce jej obszywać ani wymieniać na inną bo jest trójramienna od sline ;d poleca ktoś jakiś dobry preparat ?

Wyślij do obszycia do Reggusia.

http://a4-klub.pl/members/reggi-1987/

Preparaty nic nie dadzą/ Obszyć na nowo i spokój

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ktoś z was może "naprawiał" skórzaną kierownicę z otarć itp ;d? Bo odkupiłem od ojca A4, i ma nieco przetartą kierownice nie chce jej obszywać ani wymieniać na inną bo jest trójramienna od sline ;d poleca ktoś jakiś dobry preparat ?

Reggi nie obszywa eslajna. Tego się nie obszywa. Tu nie ważne jest, czy wytarta, czy nie - ważna, że eslajn. W tym roczniku to rarytas, więc nie przejmuj się jej stanem :good:

Opublikowano

Reggi nie obszywa eslajna. Tego się nie obszywa. Tu nie ważne jest, czy wytarta, czy nie - ważna, że eslajn. W tym roczniku to rarytas, więc nie przejmuj się jej stanem :good:

Dlaczego nie robi ?? przecież komuś robił z tego co mi się wydaje....

Opublikowano

Dlaczego nie robi ?? przecież komuś robił z tego co mi się wydaje....

ogarnij się :decayed:

Opublikowano
Ktoś z was może "naprawiał" skórzaną kierownicę z otarć itp ;d? Bo odkupiłem od ojca A4, i ma nieco przetartą kierownice nie chce jej obszywać ani wymieniać na inną bo jest trójramienna od s line ;d poleca ktoś jakiś dobry preparat ?

Kaju bekę ciśnie, bo w b5 nie ma sline :wink: Kuzyn ostatnio kupił "zestaw naprawczy" na allegro za 20 zł i pomalował. Powiem szczerze, że wyszło naprawdę bardzo dobrze tylko kolor zrobił się matowy. Może są dostępne inne odcienie. W każdym razie za taką cenę warto.

Opublikowano
Ktoś z was może "naprawiał" skórzaną kierownicę z otarć itp ;d? Bo odkupiłem od ojca A4, i ma nieco przetartą kierownice nie chce jej obszywać ani wymieniać na inną bo jest trójramienna od s line ;d poleca ktoś jakiś dobry preparat ?

Kaju bekę ciśnie, bo w b5 nie ma sline :wink: Kuzyn ostatnio kupił "zestaw naprawczy" na allegro za 20 zł i pomalował. Powiem szczerze, że wyszło naprawdę bardzo dobrze tylko kolor zrobił się matowy. Może są dostępne inne odcienie. W każdym razie za taką cenę warto.

właśnie spiertoliłeś mi wieczór :disgust:

Opublikowano

Ja tam na profile nie lukam bo o innego mają a co innego piszą.... napisał s-line to pewnie ma. Jak ma B5 to gratuluję s-line.

Opublikowano
Ja tam na profile nie lukam bo o innego mają a co innego piszą.... napisał s-line to pewnie ma. Jak ma B5 to gratuluję s-line.

no to o to mi się tnie, że w b5 eslajn to rarytas i nie ważne w jakim stanie, a i tak da +10 do respektu na dzielni. kurde, tato, polej

Opublikowano

idę zaraz dusić komara w rękawicach bokserskich. Młody chodzi tydzień do żłoba i coś go bierze już... qr** nie mam sił..... a przyszły tydzień mam zawalony spotkaniami i jak będę musiał z nim siedzieć to powieszę się... stara wolne musi łyknąć a jest co po urlopie :facepalm:

Opublikowano
idę zaraz dusić komara w rękawicach bokserskich. Młody chodzi tydzień do żłoba i coś go bierze już... qr** nie mam sił..... a przyszły tydzień mam zawalony spotkaniami i jak będę musiał z nim siedzieć to powieszę się... stara wolne musi łyknąć a jest co po urlopie :facepalm:

to wiesz co - dzisiaj nie polewamy. pierdolniem po kawie i ciastku:

1240115_498583160228074_1082708940_n.jpg

Opublikowano

Się śmieje z człowieka =.= Nabyłem dopiero to auto więc nie jestem na tyle w temacie obiło mi sie cos o uszy że S line to jednak nie byle gówno ;d Więc nie wiem dlatego tak napisałem. A kaju niech się jeszcze pośmieje z mojego ESLAJNA który wygląda tak i nie wiem ile wspólnego ma z S linem :)AUDI A6 C5 AIRBAG KIEROWCY S-LINE KIEROWNICA (3457318514) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Ja mam w tym tygodniu ciastko w dżemorem a takich nie tykam :decayed::wink:

Opublikowano
Się śmieje z człowieka =.= Nabyłem dopiero to auto więc nie jestem na tyle w temacie obiło mi sie cos o uszy że S line to jednak nie byle gówno ;d Więc nie wiem dlatego tak napisałem. A kaju niech się jeszcze pośmieje z mojego ESLAJNA który wygląda tak i nie wiem ile wspólnego ma z S linem :)AUDI A6 C5 AIRBAG KIEROWCY S-LINE KIEROWNICA (3457318514) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

luźne galoty miszczu, Piotrek wychwycił co jest cięte, ja jeszcze max dwa posty i też bym piał o co idzie, także tego :wink:

---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ----------

Ja mam w tym tygodniu ciastko w dżemorem a takich nie tykam :decayed::wink:

ty faktycznie jesteś czeźwy :grin:

Opublikowano

właśnie spiertoliłeś mi wieczór :disgust:

:polew:

---------- Post dopisany at 08:25 ---------- Poprzedni post napisany at 08:23 ----------

:bry:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Te misiek ale to miesięczna opłata jest :grin:

a tak na marginesie w niektórych miejscach sprawdzają z dowodem.. np na basenie żeby nikt na czyjąś kartę nie wchodził. Więc gwarancji, że wejdziesz gdzie chcesz nie ma :decayed:

80zł/msc to grosze... Ja za siłkę+sauna płaciłem 170/msc :facepalm: A jeżeli na multisporcie ma nie być mojego nazwiska to perdole, nie chcę :whistling::decayed:

---------- Post dopisany at 09:24 ---------- Poprzedni post napisany at 09:10 ----------

Reakcja dzieciaków na przyspieszenie 550-konnego Nissana GT-R - Joe Monster

:grin:

Opublikowano
:hi: dzisiaj synek był 1 dzień w żłobku ryczał godzinę...
Opublikowano

da radę :decayed: Ja z moim właśnie wróciłem z luxmedu i jest zakatorzyny... już coś łapie ale w porę go luknąłem w weekend postawię go na nogi :kwasny:

Opublikowano

da radę :decayed: Ja z moim właśnie wróciłem z luxmedu i jest zakatorzyny... już coś łapie ale w porę go luknąłem w weekend postawię go na nogi :kwasny:

daj mu łyżkę spiryta łyknąć i będzie zdrów jak ryba :grin:

dziadek mojej lubej pije codziennie na czczo i ma 101 lat , a w tamtym roku na 100 jeszcze wywijał na parkiecie jak młody bóg :D

Opublikowano

Te misiek ale to miesięczna opłata jest :grin:

a tak na marginesie w niektórych miejscach sprawdzają z dowodem.. np na basenie żeby nikt na czyjąś kartę nie wchodził. Więc gwarancji, że wejdziesz gdzie chcesz nie ma :decayed:

80zł/msc to grosze... Ja za siłkę+sauna płaciłem 170/msc :facepalm: A jeżeli na multisporcie ma nie być mojego nazwiska to perdole, nie chcę :whistling::decayed:

:grin:

Na Twoje nazwisko nikt nie wystawi ponieważ nie jesteś pracownikiem firmy. Teraz tego pilnują ale i tak rynek odsprzedaży kart jest zapełniony.Jeden mój znajomy wchodził na kartę innego znajomego dopóki nie sprawdzili go na basenie i wyszła chryja.