Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: porażka na całej lini ... Wracając z Kłodzka stwierdziłem ze przegonie trochę Andzie , przy 200+km/h wypadł mój super zamienny kierunek i poszedł w hu... razem z oprawką :facepalm:

---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ----------

Siemanko, mam prośbę i pytanko kto z okolic Wrocławia , Oleśnicy ma vaga do audi i mógłby mi pomóc ? Dzięki

Wal do Maćka , dobry człowiek z niego :decayed::wink:

Jeśli zaczynasz gubić tajle w czasie jazdy... To wiedz, że coś się dzieje :grin:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: Nie spać! Zaperdalać! :decayed::grin:
Opublikowano
Panowie mamy jakiegoś szpeca od foto? Szukam lustra dla siebie...pojeździłem trochę po sklepach i sam już zgłupiałem, za dużo tego wszystkiego :whistling:

Chcesz nówkę, czy używany?

Jak chcesz nowy, to kup sobie canona 1100d z podstawowym obiektywem. Porób nim zdjęcia, naucz się go obsługiwać. Wtedy stwierdzisz czego Ci w nim brakuje (a zapewne bedzie to jakiś obiektyw) i sobie go dokupisz. Niestety gotowej recepty na lustra nie ma. Kazdy chce coś innego.

Opublikowano

Chciałbym się trochę pobawić i zagłębić w temacie...nie będę cykał kwiatków czy ślimaków, raczej akcja więc na szybkości mi zależy. A $$ 2-2,5k max chciałbym przeznaczyć tak na samo lustro i obiektyw na start, chociaż już widziałem zestawy za takie pieniądze z dwoma obiektywami

Na początek proponowałbym nikona D90 albo serię D3200

np coś takiego... tylko jeszcze jakaś stałka (obiektyw) przydałby się z lepszym światłem. Nikon D90 18-105VR, statyw, plecak, pilot (3533078658) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

widzę, że 3200 potaniały.... APARAT NIKON D3200 + 18-105VR _WROCŁAW _od ręki (3518657941) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Do tego fitr, statyw, dobra torba, i zamkniesz się w budżecie. Z czasem jak poćwiczysz to kupisz lepsze szkło. Bo szkło to połowa sukcesu.

Opublikowano

:hi:

---------- Post dopisany at 09:09 ---------- Poprzedni post napisany at 09:08 ----------

Jeśli zaczynasz gubić tajle w czasie jazdy... To wiedz, że coś się dzieje :grin:

:grin:

Opublikowano

Oczywiście że wolałbym nowy sprzęt :wink: sklepowi doradzcy najczęściej doradzali właśnie d3200 + obiektyw kitowy 18-105 albo Sony A58... Nikon bardziej do mnie przemawia ale jeszcze oblukam tego Canona. Torbe, karty pamięci i statyw już mam.

---------- Post dopisany at 09:26 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ----------

Zapomniałem dodać... super by było gdyby była opcja video w full hd :kox:

Opublikowano

Z d3200 będziesz zadowolony. Na początek to dobry sprzęt. Jak go ogarniesz to zdjęcia będą mega... polecam robienie w raw-ie

Opublikowano
  • Autor

---------- Post dopisany at 09:09 ---------- Poprzedni post napisany at 09:08 ----------

A mówiłem trytką go do pasa przedniego :grin:

---------- Post dopisany at 10:53 ---------- Poprzedni post napisany at 10:52 ----------

Siemanko, mam prośbę i pytanko kto z okolic Wrocławia , Oleśnicy ma vaga do audi i mógłby mi pomóc ? Dzięki

Myślisz że ma tyle piwa na stanie ? :naughty:

Opublikowano

To to to!

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano

---------- Post dopisany at 10:53 ---------- Poprzedni post napisany at 10:52 ----------

Oj tam oj tam trytką , już jest założony nowy i ładnie leży :grin:

No przysługa na sucho to nie przysługa :naughty::whistling:

Opublikowano

Oj tam oj tam trytką , już jest założony nowy i ładnie leży :grin:

No przysługa na sucho to nie przysługa :naughty::whistling:

Ty lepiej kurna powiedz kiedy robisz impreze z hajsu za kręgosłup :D:D:D bo trzeba przecie lato jakoś godnie pożegnać :decayed::drinks::drunk:

Opublikowano

Ty lepiej kurna powiedz kiedy robisz impreze z hajsu za kręgosłup :D:D:D bo trzeba przecie lato jakoś godnie pożegnać :decayed::drinks::drunk:

Za jakie pieniądze? :decayed: Jak człowiek nic nie dostał :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

a audi za co się wyklepało i pomalowało ? za snickersa ? :decayed:

Opublikowano
a audi za co się wyklepało i pomalowało ? za snickersa ? :decayed:

Oj tam oj tam :decayed: ta kasa już wyparowała :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Goldik będziemy z Andrzejem chwile po 18 bo z dojazdem do Wro mogę się nie wyrobić :kwasny:

Opublikowano

1378625343_by_mepsfiu.jpg?1378735908

:polew:

Opublikowano

Ok maciek

Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk

Opublikowano

chłopcy , pytanko, kuzynka jechała pół godziny temu z nysy i za obwodnicą grodkowa wyskoczyła jej sarna , potrąciła ją , zbity refletor prawy , cały błotnik i chłodnica (honda civic)

jade ją holować - pytanie czy wzywać policje i czy da rade za tą sarne jakieś odszkodowanie ?

Opublikowano

WITAM, potrzebuję jakiegoś dobrego elektryka samochodowego z Wrocławia albo okolice lub Oleśnica. PILNE Dzięki

Opublikowano
chłopcy , pytanko, kuzynka jechała pół godziny temu z nysy i za obwodnicą grodkowa wyskoczyła jej sarna , potrąciła ją , zbity refletor prawy , cały błotnik i chłodnica (honda civic)

jade ją holować - pytanie czy wzywać policje i czy da rade za tą sarne jakieś odszkodowanie ?

zapomnij

WITAM, potrzebuję jakiegoś dobrego elektryka samochodowego z Wrocławia albo okolice lub Oleśnica. PILNE Dzięki

cwiara