Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chopin co Ty robisz w kredce i ołówku? :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pemperuje:grin::grin::grin:

Opublikowano

mieszkam zaraz obok :)

Opublikowano

Gdzje dokładnie?

Opublikowano

Hej, gdyby ktoś miał ładne ori felgi 16' do sprzedania (bez opon), to chętnie przygarnę ;) Poza tym potrzebuję jeszcze jedną rzecz: http://a4-klub.pl/kupie-23/zawor-podcisnieniowy-sterujacymi-klapami-kolektorze-ssacym-286403/

Dzięki Cwiarze udało się załatwić problem z klimą (padł czujnik), a przyczyna niskiego stanu oleju jest nieznana (nigdzie nie było śladów wycieku). Może w serwisie skurczybyki wlali po prostu minimalny stan, szczerze to go nie sprawdzałem:facepalm:

Opublikowano

Ja bym to określił jako brak mózgu:decayed:

Opublikowano

To wyścig TT na wyspie Man :wink: Obejrzyj film TT3D: Closer to the edge, to zayebisty dokument o tym właśnie wyścigu :wink:

Oglądałem film.. bardzo fajny

Opublikowano

Brak mózgu ale jak za***iście popierdalają:grin:

Opublikowano

Gdzieś może w okolicach ulicy Ładnej?

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano

Gdzieś może w okolicach ulicy Ładnej?

Napaćkane z japca kaja

bujwida

---------- Post dopisany at 14:54 ---------- Poprzedni post napisany at 14:53 ----------

To wyścig TT na wyspie Man :wink: Obejrzyj film TT3D: Closer to the edge, to zayebisty dokument o tym właśnie wyścigu :wink:

Oglądałem film.. bardzo fajny

to jest kurna system zero-jedynkowy, albo przeżyjesz albo nie :decayed:

Opublikowano

Nie myślsłeś żeby odpuścić zakup moto?

Opublikowano

Panowie Ratujcie :decayed:

Miałby ktoś do pożyczenia na 2 tygodnie Lampy polifty do B5 ?? Mogą być angole .

Bo musze do kolegi z forum "gwerty" odesłać swoje Bixy na gwarancję bo się przesłony zacinają a auto potrzebuję żeby do pracy dojeżdżać a jak wyślę swoje to 2 tygodnie bite ich mieć nie będę :facepalm:

Opublikowano
Panowie Ratujcie :decayed:

Miałby ktoś do pożyczenia na 2 tygodnie Lampy polifty do B5 ?? Mogą być angole .

Bo musze do kolegi z forum "gwerty" odesłać swoje Bixy na gwarancję bo się przesłony zacinają a auto potrzebuję żeby do pracy dojeżdżać a jak wyślę swoje to 2 tygodnie bite ich mieć nie będę :facepalm:

DudsA4. Napisz, niedawno jakiegoś angola stargał.

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano
Padła mi żarówka w lampie z tyłu. Nie chodzi o światło stopu tylko te zwykłe czerwone kiedy włączamy światła mijania. Orientuje się ktoś jaka tam żarówka idzie i jak to rozebrać? na forum nie znalazłem :/ a jeszcze nie dawno z przodu wymieniałem. Ehhh w b5 przez 3 lata żarówki nie zmieniałem a tu w b6 to już druga w ciągu 2 miesięcy...

żarówka to PY21/5W dwuwłuknowa

a wymiana jest banalnie prosta, odkręcasz śrube , wyciągasz ją i musisz lekko podważać reflektor bo jest na bolcu

ja sobie kupiłem na zapas 5 tych żarówek , ale to też zależy jaką kupisz. Raz kupiłem w tesko za 3zł i padła po 2 miesiącach, ostatnio byłem w motoryzacyjnym i kupiłem marelli całe pudełko

więc jak chcesz to zapraszam do mnie (grunwald - ołówek i kredka :D

Do ciebie to ja mam całe miasto z Gaju :) Dzisiaj z ciekawości odchyliłem tą zaślepkę faktycznie jedna śrubka, tylko teraz pytanie tam jest śruba jak na klucz nasadowy, a w środku niej na śrubokręt tylko tak wyjechana że raczej tego nie odkręce. Wystarczy nasadowym kluczem całość odkręcić? Gówniana pogoda, bo bym nie pytał tylko grzebał na parkingu :P Żadnych żarówek z Tesco już to przerabiałem. Chcesz oszczędzić a i tak pojdziesz po osram albo Phillipsa za 2 miesiące jak mówisz bo tamta się spali. Zmieniałem w astrze z przodu to pół dnia pochodziła O.o Dzięki za cynk poszukam sobie jakiejś lepszej tej żarówy.

Opublikowano
  • Autor

ty szeryf napisz wcześniej żeby wyciszyć głośniki czy coś... Ten zestaw od Ciebie jednak ma swoją moc i wysadził mnie lekko z krzesła. :facepalm::grin:

---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 19:03 ----------

Ja po mieście też jeżdżę a zwiedzanie czyjegoś bagarianu pod światłami przy próbie podjechania do przodu mi się nie widzi. :decayed:

Opublikowano
Padła mi żarówka w lampie z tyłu. Nie chodzi o światło stopu tylko te zwykłe czerwone kiedy włączamy światła mijania. Orientuje się ktoś jaka tam żarówka idzie i jak to rozebrać? na forum nie znalazłem :/ a jeszcze nie dawno z przodu wymieniałem. Ehhh w b5 przez 3 lata żarówki nie zmieniałem a tu w b6 to już druga w ciągu 2 miesięcy...

żarówka to PY21/5W dwuwłuknowa

a wymiana jest banalnie prosta, odkręcasz śrube , wyciągasz ją i musisz lekko podważać reflektor bo jest na bolcu

ja sobie kupiłem na zapas 5 tych żarówek , ale to też zależy jaką kupisz. Raz kupiłem w tesko za 3zł i padła po 2 miesiącach, ostatnio byłem w motoryzacyjnym i kupiłem marelli całe pudełko

więc jak chcesz to zapraszam do mnie (grunwald - ołówek i kredka :D

Do ciebie to ja mam całe miasto z Gaju :) Dzisiaj z ciekawości odchyliłem tą zaślepkę faktycznie jedna śrubka, tylko teraz pytanie tam jest śruba jak na klucz nasadowy, a w środku niej na śrubokręt tylko tak wyjechana że raczej tego nie odkręce. Wystarczy nasadowym kluczem całość odkręcić? Gówniana pogoda, bo bym nie pytał tylko grzebał na parkingu :P Żadnych żarówek z Tesco już to przerabiałem. Chcesz oszczędzić a i tak pojdziesz po osram albo Phillipsa za 2 miesiące jak mówisz bo tamta się spali. Zmieniałem w astrze z przodu to pół dnia pochodziła O.o Dzięki za cynk poszukam sobie jakiejś lepszej tej żarówy.

nasadówka powinno pójść , chyba 10 rozmiar jak dobrze pamietam, Zapraszałem do mnie bo ja mam garaż i nie kapie na głowe i wszystko piknie można rezać :hi:

Opublikowano
  • Autor
To ty jechałeś tym avantem ;d?

To zależy o którym avancie mowa:decayed:

łatwo rozróżnić pomijając felgi: mój dymi a Nelsona jedzie :whistling:

Opublikowano

kto jeździ czerwonym avantem b5 DLW? ;) spotkany dziś na trasie, nie dał się minąć pod bunkrem :P ale naklejka "baby inside" jest ;-)

jechał w stronę nowego dworu