Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: Auto rozgrzebane... finał taki, że to nie pompa wody :banan: a łożysko sprężarki klimy :facepalm:

Jeszcze Quad w kolejce do roboty w garażu stoi a Ja gorączka 39* :facepalm::doh:

btw Maćku... Passat wczoraj poległ :doh: stanął pod marketem i finito...moje reanimacje na nic się zdały. Wrócił na lawecie :thumbdown: W passku fl 1.8T AWT odcina listwę wtryskową, błędy na wszystkich wtryskach powracają po każdym przekręceniu kluczyka, pali się check engine, i EPC :thumbdown: Dolot uszczelniony, lpg odłączone...ręce mi już opadają :facepalm: RS Serwis odprawił mnie z kwitkiem :thumbdown: Znacie jakiś inny ogarnięty warsztat?

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ma tam jakieś dodatkowe zabezpieczenia ?

Opublikowano

No właśnie nie ma

---------- Post dopisany at 14:48 ---------- Poprzedni post napisany at 12:55 ----------

Turbo mi klęka :facepalm: I jeszcze nieszczelny lewy IC, puszcza na łączeniu z rdzeniem :facepalm: Ya yebie, co to się dzieje :facepalm::doh:

Opublikowano
  • Autor

zamotam Ci kontakt do gościa który ogarnia takie modzone 1.8T tylko mi się przypomnij smsem koło 20:00 bo dzisiaj mam wszystko w biegu. :kwasny:

Opublikowano
:hi: Auto rozgrzebane... finał taki, że to nie pompa wody :banan: a łożysko sprężarki klimy :facepalm:

Jeszcze Quad w kolejce do roboty w garażu stoi a Ja gorączka 39* :facepalm::doh:

btw Maćku... Passat wczoraj poległ :doh: stanął pod marketem i finito...moje reanimacje na nic się zdały. Wrócił na lawecie :thumbdown: W passku fl 1.8T AWT odcina listwę wtryskową, błędy na wszystkich wtryskach powracają po każdym przekręceniu kluczyka, pali się check engine, i EPC :thumbdown: Dolot uszczelniony, lpg odłączone...ręce mi już opadają :facepalm: RS Serwis odprawił mnie z kwitkiem :thumbdown: Znacie jakiś inny ogarnięty warsztat?

Czy raczej łożysko w kole pasowym sprężarki ?

Opublikowano

ok :thumbup1:

Opublikowano

Łożysko 5 dych wymienisz sam.

Opublikowano

Znacie jakąś "normalną" stację diagnostyczną? ;) W środę przegląd mi się kończy :(

Opublikowano
Łożysko 5 dych wymienisz sam.

A to to wiem :wink:

Tylko teraz tak...turbo muszę targać :facepalm: ic wymienić :facepalm: i do tego wszystkiego chyba ujebałem map sensor z własnej głupoty :facepalm:

Czyściłem IC'ki, po złożeniu opaliłem, wpadło od razu na 3tyś obrotów to szybko zgasiłem żeby korby nie oglądać na zewnątrz i od tamtej chwili kręci z jakimś oporem i nie pali :facepalm::facepalm: By to c*uj zapalił :facepalm: Jutro walczę dalej :facepalm:

---------- Post dopisany at 19:44 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ----------

Znacie jakąś "normalną" stację diagnostyczną? ;) W środę przegląd mi się kończy :(

Ja tam znam tylko nienormalne...i to bardzo :whistling: Na przegląd audi pojechałem motÓrem :grin::decayed: ...przeszedł bez problemu :whistling::grin:

Opublikowano

hehe nie no ja chcę prawdziwego sprawdzenia stanu technicznego, ale jeżeli będzie coś nie tak, żeby i tak wbili :D taki ze mnie marzyciel :)

Opublikowano
hehe nie no ja chcę prawdziwego sprawdzenia stanu technicznego, ale jeżeli będzie coś nie tak, żeby i tak wbili :D taki ze mnie marzyciel :)

Na Żmigrodzką masz daleko? Tam jest stacja kontroli, gdzie kiedyś był salon KIA. Pracuje tam mój sąsiad, młody spoko facet :wink:

Opublikowano

:hi: Mam potrójny ból d*py z moją furmanką, są to rzeczy z którymi nie poradzę sobie bez Waszej pomocy: :facepalm:

1. Przy pionowym ruchu zawieszenia coś mi piszczy w przednim prawym kole. Obstawiam łącznik i górny tylny wahacz. Potrzebuje stetoskopu lub jakiegoś magicznego diagnosty.

2. Nie zawsze ale przy toczeniu auta mam wrazenie ze mi ABSy strzelają, jak w tym momencie jebne po hemplach to auto nie hamuje wcale. Odpuszcze i depne jeszcze raz to hamuje normalnie. Dodam ze 500km temu wymieniane tarczki i klocuszki.

3. Na zimnym piszczy jak bułgarka w krzakach, wymienione paski i napinacz. Powyżej 2k obrotów gdzieś to zanika lub jak się nagrzeje.

Za każdą podpowiedź/pomoc z góry dzięki.

Opublikowano

Na Żmigrodzką masz daleko? Tam jest stacja kontroli, gdzie kiedyś był salon KIA. Pracuje tam mój sąsiad, młody spoko facet :wink:

gdzie dokładnie? mogę powołać się na Ciebie? ;)

Opublikowano

byleby nie czeba było rakiety do puchy wysyłać :grin:

Opublikowano

Poszło PW

---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:43 ----------

byleby nie czeba było rakiety do puchy wysyłać :grin:

Ostatnio wysyłaliśmy z kumplami do naszego za tamtą stroną muru...:facepalm: ale kierwa takie zachcianki :grin: jak by na wakacjach tam był :whistling::grin:

Opublikowano

Spartan jak szukasz gościa od turbo to mam kolesia. Promocje ma 580zł za regeneracje 24mc gwarancji po 50 tyś.km przegląd gratis . Do 30 Km dojeżdża do klienta po turbo :decayed:

Genesis Turbo

Opublikowano

A robił już ktoś tam i może ocenić robotę?

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano
Spartan jak szukasz gościa od turbo to mam kolesia. Promocje ma 580zł za regeneracje 24mc gwarancji po 50 tyś.km przegląd gratis . Do 30 Km dojeżdża do klienta po turbo :decayed:

Genesis Turbo

chodziłem do klasy z jednym z tych kowbojów :decayed:

Opublikowano

Genesis Turbo

oni skończyli szkołę a Ty nie ?

Opublikowano

Genesis Turbo

oni skończyli szkołę a Ty nie ?

podstawówke tylko niestety w Oleśnicy skończyłem. Reszta u mnie i Ostrów...