Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
szczuraz, to Ty śmigasz codziennie w okolicach 7 i 15.30 przez Smolec? coś mi ten grill z podpisu się kojarzy... pozdro

tak dokładnie :naughty: a czym ty latasz ? Maq203 mi codziennie macha bo też lata ze Smolca czerwoną A4

sorry, ze tak późno... za dużo roboty ostatnio... czarne B7 w avancie... a Maq203 chyba tez widzialem, cos czerwonego wściekle zapitala czasami po Smolcu.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a gdzie was przyjmował ? u mnie na osiedlu czy w warsztacie ?

W warsztacie :wink:

btw dorwałem w końcu d3200 :kox: jak dla mnie...tłuścioch :kox::decayed:

---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ----------

A z nowości dodam, iż straciłem dziś ładowanie w zielonym :facepalm:

Opublikowano
Chopin nie widziałeś czasem mojej grzechotki koło siebie:bicz2:

jeździ ze mną w bagażniku :D:hi:

Opublikowano
Chopin nie widziałeś czasem mojej grzechotki koło siebie:bicz2:

jeździ ze mną w bagażniku :D:hi:

Bendem potrzebował - przy piontku mają być zimowe kapcie w factory w promocji przyjedż kupić bo chciałeś to sobie wyjmę z twojego bagażnika bo Tom już mi przysłał pompę na podmiankę.

Opublikowano
cwiara dostałeś wiadomość ode mnie wczoraj lub przedwczoraj? :>

Czekaj, dostalem. Zapomnialem odpisac. Sory, ale za duzo na glowie :facepalm:

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Opublikowano

Wstawać ...ja zaraz wybywam postać w korkach w tej wiosce :kwasny:

Opublikowano

:bry: no i powodzenia :decayed:

Opublikowano

Używaj pasa dla autobusów:grin:

Opublikowano
Posty 6,950

licznik Ci aż puchnie :polew:

Cóż mnie na to radzić, jak battalion nabija?! :decayed:

Napaćkane z japca kaja

Batalion nie nabija... pójdziesz na moderację i japa się zamknie i nie będzie piero....nia w technicznych :polew:

---------- Post dopisany at 08:03 ---------- Poprzedni post napisany at 08:01 ----------

Używaj pasa dla autobusów:grin:

Już wczoraj miałem pogadankę na rondzie, że wjeżdżam a nie mogę zjechać.... to wytłumaczyłem Panu że c*paa z przodu blokuje też innych i jego ściągnęli..... co za jełop zawracał no ręce opadły. Wtedy szczur dzwonił do mnie ...dobrze, że za tel nie dostałem blankietu bo szczurek musiałby płacić :grin:

Opublikowano

Napaćkane z japca kaja

Batalion nie nabija... pójdziesz na moderację i japa się zamknie i nie będzie piero....nia w technicznych :polew:

Poszczałem się ze śmiechu :polew: ale niech Ci będzie. Chcesz, to pisz do prezesa, żeby mnie podrzucił na moderacje. Bardzo chętnie będę naparzał każdego ranka czapkę z rana, co na pewno po moderacji się ukaże i na battalionie i na liczniku postów.

Zajrzyj sobie w moje posty gdzie ile jest wysłanych, potem na mnie naskakuj :hi:

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Napaćkane z japca kaja

Poszczałem się ze śmiechu :polew: ale niech Ci będzie. Chcesz, to pisz do prezesa, żeby mnie podrzucił na moderacje. Bardzo chętnie będę naparzał każdego ranka czapkę z rana, co na pewno po moderacji się ukaże i na battalionie i na liczniku postów.

Zajrzyj sobie w moje posty gdzie ile jest wysłanych, potem na mnie naskakuj :hi:

Napaćkane z japca kaja

chyba więcej nie muszę wyjaśniać........słuchaj się wujka :whistling:

Opublikowano

chyba więcej nie muszę wyjaśniać........słuchaj się wujka :whistling:

Wujek... Wszystko cacy, ale przyjmij na klate, że i "młodzież" często wie co mówi :whistling::friends:

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano
  • Autor
Pany znacie jakiś dobry serwis od smartphonów ? Mam swoje padniete HTC i chcialem popytac ile reanimacja by kosztowała...

mam kogoś takiego

---------- Post dopisany at 11:36 ---------- Poprzedni post napisany at 11:36 ----------

szczuraz, to Ty śmigasz codziennie w okolicach 7 i 15.30 przez Smolec? coś mi ten grill z podpisu się kojarzy... pozdro

tak dokładnie :naughty: a czym ty latasz ? Maq203 mi codziennie macha bo też lata ze Smolca czerwoną A4

sorry, ze tak późno... za dużo roboty ostatnio... czarne B7 w avancie... a Maq203 chyba tez widzialem, cos czerwonego wściekle zapitala czasami po Smolcu.

mrugnij no czasem bo na 90% mijamy sie codziennie pod lidlem ale pewien nie jestem

---------- Post dopisany at 11:37 ---------- Poprzedni post napisany at 11:36 ----------

a gdzie was przyjmował ? u mnie na osiedlu czy w warsztacie ?

W warsztacie :wink:

gdzie on to otworzył ? Od brata nic sie nie dowiem bo to konkurencja :polew:

---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:37 ----------

dobrze, że za tel nie dostałem blankietu bo szczurek musiałby płacić :grin:

poszedłbyś na cwaniaka jak pan z bmw x5 i wszystko by się dobrze skończyło :naughty:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

gdzie on to otworzył ? Od brata nic sie nie dowiem bo to konkurencja :polew:

Na ul. Kolarskiej :wink: Ale to wyglądało jakby ten warsztat był tam od zawsze :decayed:

Opublikowano
:hi: lekko chory chyba będzie L4
Opublikowano

Muszę zregenerować alternator... gdzie mi to dobrze zrobią? Dodam, że zależy mi na czasie :wink:

Opublikowano

Na rakowej koło korony wiem, że regenerowali dobrze, takich dwóch starszych gości ...