Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja pier .... kur..... wczoraj wieczorem wracałem z sycowa s8 i przyładowałem sobie 180km/h , myśle przedmucham fure , i j**any kuropatwo-bażant wpierdzielił mi sie centralnie dziobem na maske :facepalm::facepalm::facepalm::wallbash::wallbash::wallbash: i teraz wgniot jak ...uj :(

Taki był ładny amerykański.....szkoda :grin: duża ta wgniota ?

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hornet napewno troche wczesnjej jak spotkanie tylko ja nie mam pojecia na ktora sie zbieramy

Wysłane z mojego telewizora

Opublikowano
hornet napewno troche wczesnjej jak spotkanie tylko ja nie mam pojecia na ktora sie zbieramy

Smsa odebrałeś?

Opublikowano

Jo Arku :D

Opublikowano

to flaszka pękła w baraku teraz sącze drinka :decayed:

Opublikowano

Daj na rosół ile chcesz ?

Opublikowano

Wiec tak , rozmawialem ostatnio z Nelsonem i byla mowa cos o 17 , wiec ja wyjezdzam z Olesnicy o 16 . Gdzies o 16.30 bede po Nelsona , po ciebie Karol mam nadzieje ze dotre na 16.45 i o 17 pod MM . Jak by cos sie zmienilo co do godziny to sie dostosuje :)

Opublikowano
ja pier .... kur..... wczoraj wieczorem wracałem z sycowa s8 i przyładowałem sobie 180km/h , myśle przedmucham fure , i j**any kuropatwo-bażant wpierdzielił mi sie centralnie dziobem na maske :facepalm::facepalm::facepalm::wallbash::wallbash::wallbash: i teraz wgniot jak ...uj :(

Taki był ładny amerykański.....szkoda :grin: duża ta wgniota ?

taki jak byś młotkiem pierdylną przy atrapie :(

Opublikowano

Jest ostry kant ?

---------- Post dopisany at 23:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ----------

Ja jutro wypadam... jadę do dziecka więc sorry panowie ale nie dam rady. Wolę się spotkać z dzieckiem niż nayebać pod mostem :kwasny:

Opublikowano
Jest ostry kant ?

---------- Post dopisany at 23:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ----------

Ja jutro wypadam... jadę do dziecka więc sorry panowie ale nie dam rady. Wolę się spotkać z dzieckiem niż nayebać pod mostem :kwasny:

jest ostry kant bo centralnie dziobem strzelił 2cm nad atrapą :( a że leciałem z 200 stówy to siła uderzenia dosyć spora była i teraz taki wgniot . Zastanawiam się czy da rade to jakoś wyklepać bez szpachli i malowania całej machy :eusathink:

Opublikowano

no to co pany... między 17 a 18? my coś koło tego będziemy

Opublikowano

ja o 17 będe

Opublikowano

a zgarnąłby któryś cwiare z żernik?????????

Opublikowano

Karolu a wczoraj coś nie wypalilo? Czekałem na telefon i nic.

Opublikowano

Kaju jaka to ulica? Mam po drodze od Nelsona?

Opublikowano

Karol, ja nie wiem na którą się wyrobie. Będziemy się zdzwaniać.

Wysłane z monopola 24/7

Opublikowano

Karolu a wczoraj coś nie wypalilo? Czekałem na telefon i nic.

cwiara miał rano parę spraw do ogarnięcie, późno do mnie przyjechał, późno pojechaliśmy po części, Marcin zaniemógł, bo do dziewczyny szedł, a moja miała pełną chałupe ludzi, dlatego nawet nie dzwoniłem :kwasny: my w sumie można powiedzieć na spokojnie jedno flaszkje zrobili i tyle było z planów :whistling:

---------- Post dopisany at 11:51 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ----------

Kaju jaka to ulica? Mam po drodze od Nelsona?

żerniki wrocławskie ulica słoneczna :wink:

---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:51 ----------

Karol, ja nie wiem na którą się wyrobie. Będziemy się zdzwaniać.

Wysłane z monopola 24/7

nie ciśnieniuj, ja też nie wiem czy będę punkt 17 czy bliżej 18, wszystko zależy jak się teraz mały obudzi, to się zbierzemy i wystartujemy na basen, po basenie pod most :whistling:

---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:52 ----------

to ilu nas bedzie, ja, oca, nelson, emil, kto jeszcze przyjeżdża? szczurek qrczak spartan co z wami i resztą?

Opublikowano
to ilu nas bedzie, ja, oca, nelson, emil, kto jeszcze przyjeżdża? szczurek qrczak spartan co z wami i resztą?

Ja będe ale jako przyzwoitka bo na prochach jade :facepalm:

Opublikowano

Ja będe ale jako przyzwoitka bo na prochach jade :faceplam:

to zakładaj kiecke :lol1:

Opublikowano

Kierwa żebyś się nie zdziwił :grin::polew: