Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :)

Czyli dziś bez zmian 17 pod mostem?

Jaka tam u was pogoda bo u mnie leje ! :(

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Siemanko :)

Czyli dziś bez zmian 17 pod mostem?

Jaka tam u was pogoda bo u mnie leje ! :(

u nas jeszcze nie ale coś chmurki się jakieś robią. Ale to nie ważne bo pod mostem nie pada :decayed:

Opublikowano

W okolicach Wejherowskiej jeszcze 30 minut temu lało, jak jechałem :kwasny:

Opublikowano

O17 pod mostem

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

chwile się mogę spóźnić, akurat zdążycie czerwony dywan rozwinąć, chleb pokroić i wódke polać :wink:

Opublikowano

Jestem o 17

Opublikowano
chwile się mogę spóźnić, akurat zdążycie czerwony dywan rozwinąć, chleb pokroić i wódke polać :wink:

zapomniałeś jeszcze o orkiestrze na powitanie ale przecież w sumie wiadomo kto się tym zajmie :grin::grin:

Opublikowano

to dołóż jeszcze z cztery dziewice :wink:

Opublikowano

Ja się pochorowałem :doh: A miałem wpaść :facepalm: Chyba, że ktoś się pisze wieczorem na spota u mnie w podziemnym, bo e9matic wpada po czujnik do mnie :decayed::decayed:

Opublikowano
Ja się pochorowałem :doh: A miałem wpaść :facepalm: Chyba, że ktoś się pisze wieczorem na spota u mnie w podziemnym, bo e9matic wpada po czujnik do mnie :decayed::decayed:

mnie też coś łapie, tak samo chłopaki nie doszli jeszcze do siebieni odpusciłem basen, a po drodze jedynie selgros zahacze :wink: dawaj Piotrek, ubierz jaja grubo i przyjedź :wink:

Opublikowano

Tylko, że wiesz jak jest ze mną... Ja jak się pochoruję to może być ze mną różnie... Odpuszczę sobie :wink: Poza tym przynajmniej dłużej w domu posiedzę :whistling: Jakbyś był środa/czwartek we Wro to zapraszam do mnie, bo mam wolne :banan: A jak będzie słoneczko to do dyspozycji tarasik 140m2 :banan: Z resztą wszystkich zapraszam :kox: Jakiś grill mógłby się odbyć jak będzie pogoda :wink:

Opublikowano

wiem wiem :wink: ja w środe rano wsiadam do łajby, żeby zniknąć z radarów...

Opublikowano
:doh:
Opublikowano
Tylko, że wiesz jak jest ze mną... Ja jak się pochoruję to może być ze mną różnie... Odpuszczę sobie :wink: Poza tym przynajmniej dłużej w domu posiedzę :whistling: Jakbyś był środa/czwartek we Wro to zapraszam do mnie, bo mam wolne :banan: A jak będzie słoneczko to do dyspozycji tarasik 140m2 :banan: Z resztą wszystkich zapraszam :kox: Jakiś grill mógłby się odbyć jak będzie pogoda :wink:

dawaj adres tego podziemnego :D dla naszej ekipy to pikuś :grin:

---------- Post dopisany at 13:19 ---------- Poprzedni post napisany at 13:18 ----------

to dołóż jeszcze z cztery dziewice :wink:

przecie to już nie moja działka :) mamy specjaliste od tego :grin::polew:

Opublikowano

nie chce zasyfionych bułgarskich wiader... to już moje litwinki lepiej się prowadzą :wink:

Opublikowano

Nyska 54, po 21 powinienem być na miejscu :decayed:

---------- Post dopisany at 13:25 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ----------

O ile się dotoczę na glebie :grin: 59 ustawione przód tył... Dla bezpieczeństwa jadę tylko z kuzynem :polew:

Opublikowano
  • Autor

tylko nie parkujcie jak ostatnio :naughty:

Opublikowano
tylko nie parkujcie jak ostatnio :naughty:

:facepalm: Daj spokój... Mój kumpel kozaczy jaki to on jest kierowca, a parkować nie potrafi :facepalm:

---------- Post dopisany at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:33 ----------

Panowie, gdzie we Wrocku doważę koła na aucie? Mam lekkie bicie na kierownicy, chcę się tego pozbyć :D

...wyciapane z tapatalka...

Kochanowskiego , wulkanizacja. czynny 7 dni w tygodniu 24h

A jaki koszt takiego doważania?

---------- Post dopisany at 14:02 ---------- Poprzedni post napisany at 13:48 ----------

Dzwoniłem, nie doważają na aucie. Poczytałem opinie w necie i i tak bym tam nie pojechał... Baba przez telefon też jakaś pierdoln**ta...

Opublikowano

A może skoczylibyśmy do dobrej? Bo ja z rodzinką przyjeżdżam :wink:

Opublikowano
A może skoczylibyśmy do dobrej? Bo ja z rodzinką przyjeżdżam :wink:

Tam dzisiaj bedzie fhoooj bydła :grin: