Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, kogo jest czarna S4 B5 USA na DW z wyciętym z przodu zderzakiem? Pojawia się na spotach? Widziałem wczoraj na mieście jak facet jeździł, to wyglądała jak by ją z salonu niedawno odebrał. Fura jest kox :kox:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

gdzie sie na spotach pojawia bo jakoś nie kojarzę a wszystkich znam,

Opublikowano
:hi: a ja wlasnie sie zbieram na bt. Czekam na chopina i w droge :decayed:

Jak z ministrantem jedziesz to nie zejdziesz na złą drogę także tego-dobrej zabawy :grin:

Opublikowano
  • Autor

co potrzebuję żeby wyjąć wtryski z mojej ? Jutro bym je do sprawdzenia zawiózł

---------- Post dopisany at 17:13 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ----------

Opublikowano
Panowie, kogo jest czarna S4 B5 USA na DW z wyciętym z przodu zderzakiem? Pojawia się na spotach? Widziałem wczoraj na mieście jak facet jeździł, to wyglądała jak by ją z salonu niedawno odebrał. Fura jest kox :kox:

też to widziałem:kox:

Opublikowano

Rozgrzebałem alternator bo chciałem wymienić szczotki ale grill się upomniał więc ...

Opublikowano
  • Autor

A ja wtryski wyrwalem. Całkowicie bezproblemowo aż sie zdziwilem. ju5a5azy.jpg odymione jak uj ale może tak ma być

Opublikowano

:hi:

Maćku, sorry za tak długi przestój ale czekam na wolną maszynę. Teraz jakieś pilne korki pod sprężyny rzeźbili ale od poniedziałku ruszam z Twoją robotą :wink:

Opublikowano
  • Autor

No problem. Ja teraz muszę silnik do żywych przywrócić to mi gwint nie potrzebny :)

---------- Post dopisany at 12:47 ---------- Poprzedni post napisany at 09:40 ----------

Wracam z DTR wtryski mam 100% ok. Muszę szukać dalej.

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: wahacze wymienione, auto wyprane. WIELKIE DZIĘKI GOLDIK:thumbup1:
Opublikowano

Gdzie we wrocławiu pomaluje mi ktoś jedną taką felgę: aez%20wave.jpg

Upadła mi dzisiaj na beton i teraz jest :facepalm::kwasny:

Opublikowano

Pany macie jakiś pomysł albo wiecie jak sprawdzić czy poduszki silnika i skrzyni są do wymiany?

Opublikowano
  • Autor
Gdzie we wrocławiu pomaluje mi ktoś jedną taką felgę: http://www.alufelgidanex.pl/alufelgi/aez/aez%20wave.jpg

Pisz do górala albo zawieź do byle jakiego lakiernika

---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 19:31 ----------

Pany macie jakiś pomysł albo wiecie jak sprawdzić czy poduszki silnika i skrzyni są do wymiany?

Oslona w dół na kanale, brecha i jechane

---------- Post dopisany at 19:33 ---------- Poprzedni post napisany at 19:31 ----------

Przekozak tylko jebize do ziemi musisz zbliżyć

Opublikowano
Gdzie we wrocławiu pomaluje mi ktoś jedną taką felgę: http://www.alufelgidanex.pl/alufelgi/aez/aez%20wave.jpg

Pisz do górala albo zawieź do byle jakiego lakiernika

---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 19:31 ----------

Oslona w dół na kanale, brecha i jechane

a jakieś objawy wskazujące na zużycie? np trochę telepie przy gaszeniu, przy ruszaniu szarpnie, albo mimo wymiany wahaczy coś czasem stuknie?

Opublikowano
  • Autor

Rzuca budą przy przyspieszaniu i przy gaszeniu rzuci silnikiem

Opublikowano

też Ci się nudzi? Twoje ładniejsze.

---------- Post dopisany at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ----------

poduszki silnika zazwyczaj pękają i wycieka olej ,poduszki skrzyni wizualnie.Możesz odpalić silnik zaciągnąć ręczny otworzyć maskę i ruszając druga osoba patrzy jak zachowuje się silnik.

Opublikowano

a z tym wyciekiem to może być tak, bo mam na jednej tak jakby takie czerwono/różowe zacieki, to może być właśnie ten płyn?