Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:grin:

Siemano :hi:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemka

Opublikowano
To taki gość co kurakowi nakręcił ibize i poustawiał mu w głowie ze jest lepsza od audi.

:grin:

Opublikowano

może lepsza ogólnie to nie, ale w moim budżecie to jak najbardziej :decayed:

Opublikowano

Siemankoo

Opublikowano

Siemano,

Polecicie kogoś kto prostuje felgi we Wro? mówię o 19" :D i żeby nie było nie ja skrzywiłem, była lekko skrzywiona jak kupiłem ;)

Opublikowano
  • Autor

Grabowski na krzemienieckiej.

Opublikowano
To taki gość co kurakowi nakręcił ibize i poustawiał mu w głowie ze jest lepsza od audi.

nie wiem z której strony ... już wole golfine !

aaa BRY !

Opublikowano

W piątek za tydzień będę we Wro :naughty:

Opublikowano
  • Autor

aaa BRY !

Gofra to możesz wolec. Wrocilbys zadowolony z pabiedą za 2K ojro :) a tak na serio to jak kurak poleca to gość musi być sprawdzony

Opublikowano

aaa BRY !

Gofra to możesz wolec. Wrocilbys zadowolony z pabiedą za 2K ojro :) a tak na serio to jak kurak poleca to gość musi być sprawdzony

Kurak poleca bo nie miał doświadczenia z kim innym. Przeczytaj troche o nim. Facet nawet nie ma własnego kompa żeby sprawdzić cokolwiek w aucie i z wielkim bólem kupił miernik lakieru jak go zaczęli jeździć na forum że tyle kasy bierze a nic w ogóle nie sprawdza w aucie. Pare ładnych bubli z nim przywieźli. Niemcy już też teraz umieją cofać i modzić - uczą się od nas. także tego :hi:

Opublikowano

dawid_sc ale ziomek ma pecha. Silnik ma 2.6 jakiś czas temu zrobił kompletny remont dwóch głowic nowy rozrząd itp . 50 tyś. km przejechał i rolka napinająca sie rozpołowiła i zawory dostały w d*pę :kwasny::kwasny:

Opublikowano

siema:hi:

Opublikowano
Siemano,

Polecicie kogoś kto prostuje felgi we Wro? mówię o 19" :D i żeby nie było nie ja skrzywiłem, była lekko skrzywiona jak kupiłem ;)

Dobra dobra. My wszystko wiemy :decayed::grin:

Opublikowano

Taa :P i weź tu żyj, jak na przesłuchaniu świadka na policji, pan jest winny bo jest pan świadkiem :P

Opublikowano
dawid_sc ale ziomek ma pecha. Silnik ma 2.6 jakiś czas temu zrobił kompletny remont dwóch głowic nowy rozrząd itp . 50 tyś. km przejechał i rolka napinająca sie rozpołowiła i zawory dostały w d*pę :kwasny::kwasny:

Przyślij go do mnie, tanio 2.4 mu sprzedam i dam gwarancję :naughty:

Opublikowano

Przyślij go do mnie, tanio 2.4 mu sprzedam i dam gwarancję :naughty:

:wink:

Opublikowano
Grabowski na krzemienieckiej.

Polecam, Paweł zna sie na rzeczy. Bylem u niego z moimi kołami ;)

Opublikowano

Następny raz jak kółka dostaną w dupe to podjade do grabowskiego bo w tym roku bylem w uldzie na kowalach to lipa wyszla z prostowaniem jedna lekko krzywa ...

Opublikowano

Dzięki chłopaki, umówiłem się do niego na piątek :D Mam nadzieję że wszystko będzie gicior :)

Ćwiara, kiedy będziecie mieli zbieżność :D ? Poleci ktoś dobry zakład co ustawia zbieżność we Wro ? Bo szykuje mi się wymiana dwóch opon z tyłu i warto by było zrobić zbieżność przed nią :decayed: