Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dupe mówiłem Ci że będziesz miał wyżej - waga sedana a avanta to pare kg różnicy...

Co ty pierdzielisz, przy gwincie jest bez znaczenia :wink: A nawet jeśli to z avanta do sedana d*pa powinna być niżej :decayed:

---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:09 ----------

Gwint jest , dziwna sprawa bo u Nelsona stał niżej :kwasny:

http://img.tapatalk.com/d/14/04/15/yverymy2.jpg

Trzeba pomyśleć o jakis grubych odbokach albo klipsach bo na chopkach na ancfalcie są przycierki z przodu i z tyłu :facepalm::kwasny:

Kierwa, przyciera? :shock3: To wystają Ci koła? U mnie było tak i tylko delikatnie czasami przytarłem:

2014_03_22_13_09_45.jpg

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
dupe mówiłem Ci że będziesz miał wyżej - waga sedana a avanta to pare kg różnicy...

Co ty pierdzielisz, przy gwincie jest bez znaczenia :wink: A nawet jeśli to z avanta do sedana d*pa powinna być niżej :decayed:

---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:09 ----------

Trzeba pomyśleć o jakis grubych odbokach albo klipsach bo na chopkach na ancfalcie są przycierki z przodu i z tyłu :facepalm::kwasny:

Kierwa, przyciera? :shock3: To wystają Ci koła? U mnie było tak i tylko delikatnie czasami przytarłem:

http://s22.postimg.org/5yoznx87h/2014_03_22_13_09_45.jpg

misiaczku, zakładałem u siebie to widziałem, że mi lekko niżej poszedł tył :wink:

Opublikowano

Z tyłu mam 9.5j et 30 opona 225 naciagnieta .

---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ----------

misiaczku, zakładałem u siebie to widziałem, że mi lekko niżej poszedł tył :wink:

Tyle ze Nelson mial 18cali kola ja mam 17 . Nie wiem czy to robi różnicę :grin:

Opublikowano

z tymi kołami i tak przegiąłeś, zmień opone na mniej balonowatą i nie będzie tarło :wink:

Opublikowano
Poszły foty w galerie :grin: Gniady otwiera i zamyka spot :grin::polew:

:grin::oklasky::oklasky::grin:

Opublikowano
z tymi kołami i tak przegiąłeś, zmień opone na mniej balonowatą i nie będzie tarło :wink:

Jak założę 235 to bedzie wystawal bieżnik :kwasny:

---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ----------

Mniejszy balon? Masz na mysli na 35 profil?

Opublikowano

jo

Opublikowano

To fajne parametry, ale opona :thumbdown::thumbdown::thumbdown: Się nie dziw, że przyciera :decayed: A nie można bardziej skręcić? :decayed:

Opublikowano

Byda miał klucz na dniach ;-)

Wysłane z monopola 24/7

Opublikowano
To fajne parametry, ale opona :thumbdown::thumbdown::thumbdown: Się nie dziw, że przyciera :decayed: A nie można bardziej skręcić? :decayed:

Znaczy jeszcze w dół?

Opublikowano

Znaczy jeszcze w dół?

A jak? :kox::kox::kox: Wtedy felga się bardziej schowa, ale z taką oponą i tak będzie ciężko :decayed:

Opublikowano

No gdzie, wtedy dopiero będzie tarło, nie wierze, żeby się taki negatyw zrobił, żeby nie darło bardziej :kox: musisz opony zmienić, albo nadkola wypchnąć na tych parametrach paniczu

Opublikowano
No gdzie, wtedy dopiero będzie tarło, nie wierze, żeby się taki negatyw zrobił, żeby nie darło bardziej :kox: musisz opony zmienić, albo nadkola wypchnąć na tych parametrach paniczu

Ale jak założę 225/35 to jak to bd wyglądało bedzie duży naciąg?

---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ----------

Aha a na przód bym dal 215/35 :decayed:

Opublikowano

Będzie odpowiedni naciąg :decayed: Moje felgi wystawały ze 2cm :grin: 9J opona 215/35 i praktycznie bez przycierek, a cały Wrocław przejechałem :kox:

Opublikowano

zdjęcia super :decayed: tak się wszyscy ze mnie śmiali a jak tera się fajnie ogląda :bicz:

wiadomo , mam ten talent do robienia zdjęć :decayed:

Opublikowano
zdjęcia super :decayed: tak się wszyscy ze mnie śmiali a jak tera się fajnie ogląda :bicz:

wiadomo ,nie mam talentu do robienia zdjęć :decayed:

Ładuje na serwer spakowane wszystkie foty. Ktoś bedzie chciał to sobie pobierze :hi:

Opublikowano

wiadomo , nie mam ten talentu do robienia zdjęć :decayed:

grunt, że się potrafisz do tego przyznać bez napinki :wink:

Opublikowano

W galerii wrzuciłem linka do spakowanych zdjęć :hi:

Opublikowano

Panowie , mam do kupienia tłumik końcowy przelotowy , tylko że dedykowany do Bory i MK4. Orientuje się ktoś czy A4 B5 Sedan pomieści 70cm tłumik ? :D

Opublikowano
  • Autor

Znajomy szuka dojazdowki do b5. Niema ktoś na zbyciu ?