Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dajcie mi wiadro melisy :polew:

Opublikowano

j**ane wiewiórki, kumpel miał kuny w silniku, mechanik kazał mu kostki toaletowe powiesić w komorze silnika, teraz passat pachnie sosną a kun nie widać :kox:

Opublikowano
dobra, teraz pełna powaga :) chyba decydujemy się z żoną sprzedać jej starą Corsę B bez wspomagania i klimy 3-drzwi i kupić coś 5-drzwiowego z klimą i wspomaganiem... co byście kupili do 5tys? zastanawiam się nad Polo III (ale żona mówi, że brzydkie jest...) to ma być małe miejskie auto w benzynie, bezobsługowe, żeby posłużyło żonie i małemu Banankowi :)

u mnie sąsiad ma seata ibizę na sprzedaż w benzynie

Opublikowano
dobra, teraz pełna powaga :) chyba decydujemy się z żoną sprzedać jej starą Corsę B bez wspomagania i klimy 3-drzwi i kupić coś 5-drzwiowego z klimą i wspomaganiem... co byście kupili do 5tys? zastanawiam się nad Polo III (ale żona mówi, że brzydkie jest...) to ma być małe miejskie auto w benzynie, bezobsługowe, żeby posłużyło żonie i małemu Banankowi :)

u mnie sąsiad ma seata ibizę na sprzedaż w benzynie

który rok i ile chce ? i czy ma klime ?

Opublikowano

musti - pw

generalnie właśnie wpadłem na pomysła, że przecież k... w piątek do Niemiec jedziemy! :D i namawiam żonę, że tam od razu coś ściągniemy, będzie taniej, ale powiedziała, że nie będzie jechała 800km 'nowym' autem:facepalm:

zerknijcie z łaski swojej na mobile.de i okolice Dortmundu, może Wam coś "ładnego" wpadnie w oko, to może da się przekonać...

Opublikowano
musti - pw

generalnie właśnie wpadłem na pomysła, że przecież k... w piątek do Niemiec jedziemy! :D i namawiam żonę, że tam od razu coś ściągniemy, będzie taniej, ale powiedziała, że nie będzie jechała 800km 'nowym' autem:facepalm:

zerknijcie z łaski swojej na mobile.de i okolice Dortmundu, może Wam coś "ładnego" wpadnie w oko, to może da się przekonać...

Zawsze może jechać starym a Ty wrócisz nowym :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

A3, A4 w tych pieniądzach to raczej będzie szrot. A3 z ogłoszenia kolorowe z prawej strony :decayed: Takie auto lepiej właśnie samemu stargać :wink: Co do reszty to się nie wypowiadam. :whistling:

Opublikowano

trzymta sie dziewuchy i do napisania w Polsce :hi:

Opublikowano
trzymta sie dziewuchy i do napisania w Polsce :hi:

Też sie nie puszczaj :decayed::hi:

Opublikowano

Panowie , dużo jest zabawy żeby wrzucić Nawigacje Plus zamiast Symphony ? Tak żeby wsio działało itp ? :)

Opublikowano
Panowie , dużo jest zabawy żeby wrzucić Nawigacje Plus zamiast Symphony ? Tak żeby wsio działało itp ? :)

Jeżeli chcesz wrzucić do niej mapy to dla mnie trochę lipa bo patrzeć przy wiekszej prędkości tak nisko to porażka nie wiem czy o tym myślałeś-ogólnie to Grzesław Ci napisze co jak.

Opublikowano

Powiem szczerze że nigdy nie widziałem podłączonego tego radia :D jak nie chce mieć nawigacji to jest tam w kolorze wyswietlacz itp ?

Opublikowano

banan87 i szopen poszły PW

Opublikowano

To co ''dobra pizza'' na piątek czy jakieś inne miejsce bo temat zamilkł?

Opublikowano

Jasne. Może być dobra pizza. :naughty:

Opublikowano

Ile osób będzie w pt na spotkaniu?

Wysłane z monopola 24/7

Opublikowano

No my i Oni.