Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Sporo betonu musialo pójść patrzac po cenie materiałów :decayed: co tam bylo konkretnie malowane to przelicze po ilości farby, podkladu i mniej więcej szpachli

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no własnie ciekawe kiedy mi ten beton będzie pękał heheh :D zderzak tylny stary a przedni i maska nowa czyli za element wyszło za same malowanie 670zł :D

Opublikowano
Kylomc wrzuć to przez jakiś hosting bo tapatalk nie lubi w tej formie co dałeś

---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ----------

witam :hi:

mam pytanko gdzie dokładnie będzie grill :decayed: , bo muszę sobie wpisać w RNS-ie adres do nawigacji

wpisz przy okazji drogę powrotna żebyś nie skonczyl jak jeden z klubowiczy któremu po alko spocie zj***l się kompas i trafił w inną część miasta zamiast do domu :decayed:

A kto to taki? Kto? :polew:

Gniady wyjdz z nory :grin:

Opublikowano
  • Autor

Bez nazwisk proszę :)

Opublikowano
no własnie ciekawe kiedy mi ten beton będzie pękał heheh :D zderzak tylny stary a przedni i maska nowa czyli za element wyszło za same malowanie 670zł :D

ja pjerdole, w ASO robiłeś?

Opublikowano
  • Autor

Pała została przegieta. No chyba ze malowali ją dwa razy bo lakier siadał albo się ważył.

Opublikowano

no trochę przegięli z tą wyceną .. ale kuj autko ładnie pomalowane i jest wszystko ok ... a jak myslita da rady cos od nich wydębić ?

Opublikowano
  • Autor

Marne szanse

---------- Post dopisany 01-05-2014 at 00:42 ---------- Poprzedni post napisany 30-04-2014 at 23:47 ----------

Spora ekipa nam się na nysę szykuje z klubu

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ----------

mam pytanko gdzie dokładnie będzie grill :decayed: , bo muszę sobie wpisać w RNS-ie adres do nawigacji

wpisz przy okazji drogę powrotna żebyś nie skonczyl jak jeden z klubowiczy któremu po alko spocie zj***l się kompas i trafił w inną część miasta zamiast do domu :decayed:

A kto to taki? Kto? :polew:

Gniady wyjdz z nory :grin:

Co potrzeba?

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
A idźcie Wy k**wa wszyscy w c**j. Ja zapierdalam do soboty, poniedziałek wolny. Jebać UK!

Wolność moja kochana wolność moja jedyna...

Opublikowano
  • Autor

Spać nie mogą ?

Opublikowano

haha któremu to tak się zdarzyło :polew: , ciekawe jaka była ta inna miejscowość i jak daleko pojechał :decayed:

Opublikowano
A idźcie Wy k**wa wszyscy w c**j. Ja zapierdalam do soboty, poniedziałek wolny. Jebać UK!

no trudno, żeby polskie święta były w Anglii, ale wszystko przed Tobą!:decayed:

Opublikowano

dobry wszystkim :hi:

Opublikowano

Kaju zrobimy ci zdjęcie karczku udek kiełbaski kaszanki i wódeczki i wyślemy ci mms :decayed:

Opublikowano

Panie prezes dopisz mnie samego do listy ale ze znakiem"?" moja jutro w robocie więc mam luz, tyle że chcę wymienić oring i uszczelkę chlodniczki oleju i nie wiadomo jak to się skończy :naughty: Jak myślicie ASO jutro będzie otwarte?

Opublikowano
Kaju zrobimy ci zdjęcie karczku udek kiełbaski kaszanki i wódeczki i wyślemy ci mms :decayed:

Goldi Cwiara wyciągnie ajfołna i zadzwoni na fejstajmie i będzie relacja na żywo (to pewnie jeszcze bardziej się wku...i :P ) :grin:

także tego , hejka tak w ogóle :hi:

Opublikowano
  • Autor

Gdzie jutro będzie można kupić pierścienie centrujace do felg ?

Opublikowano

Właśnie przyszli sąsiedzi i z racji tego że jestem na własnym obiekcie -pijemy wótkje :banan: