Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

dzień dobry

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

audi 80 sprzedane :cry: drugiego takiego nie będzie można powiedzieć Polak płakał jak sprzedawał

Opublikowano

siemanko wszystkim. Mówią w prognozie pogody że dzisiaj ma być powtórka ze wczoraj. To jak ktoś miał wczoraj pozalewane garaże to radze wyjechać jak ma być tak samo :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

już wisi kartka u mnie na bramie że jest zakaz używania garażu a na dzisiaj mają wystawić na wjeździe worki z piachem.

Opublikowano

vacum pompa 1030zł + koszt wymiany:facepalm: wymiana oleju i wszystkich filtrów 400zł:facepalm: w sobotę jedziemy na tydzień do Międzyzdrojów i wczasy będą tańsze od autowych spraw, załamać się można, ale oby to branie oleju zostało dzięki temu wyeliminowane, to będę zadowolony

Opublikowano

Co ma vacu pompa do brania oleju?:slina:

Opublikowano

Ma, bo przeciez napedzana jest walkiem rozrzadu. Jesli bedzie nieszczelna od strony walka to olej bedzie sie przedostawal do paliwa. Po filtrze paliwa najlepiej widac.

---------- Post dopisany at 14:06 ---------- Poprzedni post napisany at 14:03 ----------

Nie zapomnij ze to pompa tandemowa ktora tloczy tez paliwo.

Opublikowano

Ma, bo przeciez napedzana jest walkiem rozrzadu. Jesli bedzie nieszczelna od strony walka to olej bedzie sie przedostawal do paliwa. Po filtrze paliwa najlepiej widac.

---------- Post dopisany at 14:06 ---------- Poprzedni post napisany at 14:03 ----------

Nie zapomnij ze to pompa tandemowa ktora tloczy tez paliwo.

Wystarczy wymienić oringi:wink:

Opublikowano
siemanko wszystkim. Mówią w prognozie pogody że dzisiaj ma być powtórka ze wczoraj. To jak ktoś miał wczoraj pozalewane garaże to radze wyjechać jak ma być tak samo :facepalm:

Mi w sumie nie przeszkadza niech leje, moje i tak stoi na dworze... :polew:

Opublikowano

Ale Ci się dowcip wyostrzył sąsiad,boki zrywać :polew:

Opublikowano

Ale Ci się dowcip wyostrzył sąsiad,boki zrywać :polew:

Haha wiedzialem ze nie powstrzymasz się od komentarza:polew:nie martw się dbam lepiej niz o swoje:whistling:

Opublikowano

Hehe spoko, ufam Ci hehhe

Opublikowano

Coz za wyznania zaczynaja się pojawiac na forum:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Szwagry :decayed:

Opublikowano
Szwagry :decayed:

Ty tutaj nie szwagrój tylko powiedz lepiej mnie czy ogarnąłeś te kantówki?

Opublikowano
  • Autor

Nie bardzo z czasem teraz stałem ale spoko wodza zajmę się tym w przyszłym tygodniu

Opublikowano

minęły prawie 2 tygodnie i pojawił się tylko jeden telefon:facepalm: Skoda Octavia 1.9TDI 110KM ***pełne wyposażenie*** (4250208815) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

auto jest naprawdę w świetnym stanie, bez żadnej ściemy, czy Waszym zdaniem (ale na poważnie) powinienem coś w tym ogłoszeniu zmienić?

Opublikowano
minęły prawie 2 tygodnie i pojawił się tylko jeden telefon:facepalm: Skoda Octavia 1.9TDI 110KM ***pełne wyposażenie*** (4250208815) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

auto jest naprawdę w świetnym stanie, bez żadnej ściemy, czy Waszym zdaniem (ale na poważnie) powinienem coś w tym ogłoszeniu zmienić?

ciężko jest sprzedać auto. Niestety. Ja wystawiałem nasze auta po niskiej cenie dlatego szybko zeszły. Z doświadczenia wiem, że tylko cena się liczy raczej.

a tak swoją drogą...

c140ef8ca74f8ffc1d0e04805c48eccb.gif

Opublikowano

takie cuś? Audi A4 34500.00 PLN. świebodzice - otoMoto.pl

---------- Post dopisany at 20:23 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ----------

takie cudo z wro? AUDI A4 1.9TDI S-LINE PLUS SEDAN ALKANTARA WROCŁAW (4244942502) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ----------

1.6 tdi ktoś zna? nawet nie wiedziałem, że jest taki silnik:decayed: Audi A3 38900.00 PLN. Złotoryja - otoMoto.pl