Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema siema :hi:

Dawno mnie nie było, siedzę w DE i walę trasy na okrągło z racji iż... uwaga... zostanę tatą i na wózek trzeba zarobić :decayed:

Bte Maćku proszę o jeszcze troszkę cierpliwości, wiem że c**jowa sytuacja ale zrewanżuję się. Jeszcze trochę muszę tu posiedzieć zanim zjadę do ojczyzny :wink:

gratulacje :thumbup1:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No właśnie Gratulacje :thumbup1: Tylko dlaczego jechałeś specjalnie do Niemiec żeby zaśiać :decayed:

Opublikowano

Wysłałem parę zdjęć z vaga na galerię

Opublikowano
  • Autor

Cwiara będzie to musiał poukladac w jednym poscie.

Opublikowano

Dawno mnie nie było, siedzę w DE i walę trasy na okrągło z racji iż... uwaga... zostanę tatą i na wózek trzeba zarobić :decayed:

Bte Maćku proszę o jeszcze troszkę cierpliwości, wiem że c**jowa sytuacja ale zrewanżuję się. Jeszcze trochę muszę tu posiedzieć zanim zjadę do ojczyzny :wink:

Gratuluję

Opublikowano

ciekawe tylko na jaki "wózek" zbierasz :decayed:

Arek gratulacje i ode mnie :hi:

Opublikowano

chopin podobno masz coś dla mnie. będziesz w niedziele na spocie? :hi:

Opublikowano
chopin podobno masz coś dla mnie. będziesz w niedziele na spocie? :hi:

nic mi o tym nie wiadomo :grin:

Opublikowano

Siema. Cwiara, planuje zmniejszyc te obroty u mnie, ale dzisiaj mechanik chcial sie ze mna zalozyc ze , jak zmniejsze obroty do tych co byly wczesniej to wgrany program sie zrabie czy tam ,ze automatycznie wroci do serii, jest w tym cos prawdy?

Opublikowano

Nic sie nie zrąbie. Ja sobie po programie zwiekszalem wiec to nie ma nic do programu.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Opublikowano
Siema. Cwiara, planuje zmniejszyc te obroty u mnie, ale dzisiaj mechanik chcial sie ze mna zalozyc ze , jak zmniejsze obroty do tych co byly wczesniej to wgrany program sie zrabie czy tam ,ze automatycznie wroci do serii, jest w tym cos prawdy?

zmień mechanika bo ten nie wie co robi i mówi

Opublikowano

zmień mechanika bo ten nie wie co robi i mówi

+1 :decayed:

Opublikowano
ryjek.gif ryjek.gif ryjek.gif
Opublikowano

Pany przyszło mi dzisiaj zdjęcie ze straży miejskiej jak mi zrobiło foto na Sienkiewicza, o 17km/h przekroczyłem. W ciągu 7 dni mam się zgłosić z wypełnionym tym drukiem. Trzeba będzie to zapłacić? :whistling:

Opublikowano
Pany przyszło mi dzisiaj zdjęcie ze straży miejskiej jak mi zrobiło foto na Sienkiewicza, o 17km/h przekroczyłem. W ciągu 7 dni mam się zgłosić z wypełnionym tym drukiem. Trzeba będzie to zapłacić? :whistling:

niech Cie w dupe pocałują, w marcu TK anulował wszystkie mandaty SM, SG i ITD, ważne są tylko psiarskie. Ale jak chcesz zapłacić a nie chcesz punktów to chętnie się dogadam.

Opublikowano

niech Cie w dupe pocałują, w marcu TK anulował wszystkie mandaty SM, SG i ITD, ważne są tylko psiarskie. Ale jak chcesz zapłacić a nie chcesz punktów to chętnie się dogadam.

Słoneczko tydzień później TK poprawiło ustawe i mają prawo :wink: ja dostałem w styczniu z Pabianic nie odpisałem nic i narazie cisza :decayed:

Opublikowano

Chyba tak własnie trzeba będzie zrobic bo koleś coraz częściej mnie zasakuje... chyba oca bedziesz musiał podac namiar na tgo ziomka z twardogóry. Apropo mandatow ja dostałem fotkę 3 lata temu z nad morza przekroczenie prędkosci o 32 na 70, przyszlo po miesiacu przyszlo jakies upomnienie i od tego czasu cisza hehe wiec już chyba się nie doj...ą.

Opublikowano

Słoneczko tydzień później TK poprawiło ustawe i mają prawo :wink: ja dostałem w styczniu z Pabianic nie odpisałem nic i narazie cisza :decayed:

dawaj linka

Opublikowano
Chyba tak własnie trzeba będzie zrobic bo koleś coraz częściej mnie zasakuje... chyba oca bedziesz musiał podac namiar na tgo ziomka z twardogóry. Apropo mandatow ja dostałem fotkę 3 lata temu z nad morza przekroczenie prędkosci o 32 na 70, przyszlo po miesiacu przyszlo jakies upomnienie i od tego czasu cisza hehe wiec już chyba się nie doj...ą.

Mają 180 dni od ostatniego pisma żeby ściągnąć kase albo wystawić mandat :wink:

---------- Post dopisany at 08:20 ---------- Poprzedni post napisany at 08:19 ----------

dawaj linka

Nie mam w radiu i tv było głośno ze stwierdzili ze to pomyłka . To było zbyt piękne żeby mogło trwać długo :grin:

Opublikowano

no tak... witamy w puolszy... w takim razie trzeba będzie znowu uruchomić system

skupowania mandatów :kox: