Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kaju jak odczytać numer vagiem ma u żony to samo tylko że jeszcze gra :decayed: też mam kartkę wyrwaną z ostatniej strony podobno z tyłu radia jeszcze jest kod ale jeszcze nie wyciągałem

---------- Post dopisany at 18:04 ---------- Poprzedni post napisany at 18:04 ----------

a kiere też na podłączonym akumulatorze ściągałem nie raz

---------- Post dopisany at 18:05 ---------- Poprzedni post napisany at 18:04 ----------

Krzysiek musze sobie dorobić blaszki w te szczeliny i będzie musiał dać przyrząd rade nie ma h*ja we wsi :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ja mam karty do bankomatu

Opublikowano

a ja mam wyjmaki ori z aso i podjeby z allegro :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jarek na vagu wchodzisz w radio :decayed:

Opublikowano

To wieczorem siadam i przycinać kartę w paski jak się radio wyjmie to vagiem się kod odzyska?

Opublikowano
To wieczorem siadam i przycinać kartę w paski jak się radio wyjmie to vagiem się kod odzyska?

zapomnij:decayed:

Opublikowano

ładnie harry dowalił tą cene fakt kto to kupi dożywotnio ma pompowtryski ale w ogłoszeniu nie napisał że kosztowały 10 tyś :facepalm:

Opublikowano

Jak kalkulatorem nie pójdzie to tylko wylutowanie pamieci, na programator i odczytanie kodu.

Opublikowano

Kalkulator raczej mozna wlozyc miedzy bajki w tym wypadku. Jak masz VIN to mozna sprobowac w ASO ale czy sie uda...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Opublikowano

Za 4 dyszki moge rozkodowac :decayed:

Opublikowano

dobrze że mnie sie to nie tyczy ja bym ci dał 40 dyszki :decayed:

Opublikowano

Cwiara jak sie w weekend okaze, ze moje radio ma kod (ktorego nie mam) to bedziesz mial okazje sie wykazac :P

Opublikowano

Hot Air i programator już czekają w gotowości :decayed:

Opublikowano

Wchodzę w to... bo nie mam wyjścia :wink: a do ASO dzwoniłem nie dość ze 15 min czekałem bo zajęte to jak cenę za rozkodowanie mi powiedział to się zastanawiałem czy mi nowego radia nie chce sprzedać :doh:

Opublikowano

Wchodzę w to... bo nie mam wyjścia :wink: a do ASO dzwoniłem nie dość ze 15 min czekałem bo zajęte to jak cenę za rozkodowanie mi powiedział to się zastanawiałem czy mi nowego radia nie chce sprzedać :doh:

ile Ci ryknęli? odpisałem na maila, jak coś to wal PW na forum, bo tam najszybciej, albo dzwoń na numer z sygnatury :wink:

Opublikowano

Jak wyciągniesz radio to zobacz kto jest producentem.

Opublikowano

ile Ci ryknęli? odpisałem na maila, jak coś to wal PW na forum, bo tam najszybciej, albo dzwoń na numer z sygnatury :wink:

Jedyne 350zl i 1,5 h roboty...

Opublikowano
  • Autor
Kalkulator raczej mozna wlozyc miedzy bajki w tym wypadku. Jak masz VIN to mozna sprobowac w ASO ale czy sie uda...

W aso 120pln sam chciałem w srebrnej odkodowac .

Opublikowano

Cwiara ja bede musial jakas znizke dostac bo radio mialo byc ok i jak sie okaze ze nie jest to mnie uj strzeli i predzej je ze Sky Towera zrzuce niz rozkoduje ;) albo bede mial na sprzedaz tanio do rozkodowania :D