Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Skad to masz. Daj kawalek. :wink:

Mało mam :wink:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobry dobry:hi:

Opublikowano

Lewan91 wyczyść chłopie skrzynke i zagadaj na PW, bo jest masakra jakaś do Ciebie się dobić :doh:

Opublikowano

Pany wymienial ktorys z Was wklady w lusterkach w b5, chodzi mi osame lustra. Zeby je wyciagnac wystarczy podwazyc i wyskocza czy trzeba rozkrecac obudowe?

Opublikowano

Podwaz ipociagnij Lolek złodziejem to ty nie będziesz

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

a gdzie dostałeś i za ile wkład ? podgrzewane ?bo czekam na prawe od anglika i podobno lustro trzeba zmienić bo oddala zamiast przybliżać albo na odwrót :wink: w sumie to już dostałem ale granatowe zamiast niebieskiego i właśnie z poczty wróciłem bo odesłałem i ma przyjść właściwe.

Opublikowano

bzdura w c**j, jest normalnie.

Opublikowano

Jak nie zmienisz trójkąta, to będzie c**jnia...

Wysłane z monopola 24/7

Opublikowano
Jak nie zmienisz trójkąta, to będzie c**jnia...

Wysłane z monopola 24/7

Zmienię trójkąt ma być po lifcie w moim kolorze zobaczymy czy tym razem dobre przyjdzie i biorę się za wymianę podobno trochę nerwów to kosztuje...a i czekam na foty kwasiaka :naughty:

Opublikowano

Siemano:hi:

Opublikowano

Bry

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siemankoo , po pracy czas jebnąć sie w piórnik :grin:

Opublikowano
  • Autor

Dobry

Opublikowano

Jak by ktoś miał radyjko zakodowane to znalazłem gościa który za darmo odkodowywuje radia w sensie generuje kody. Niestety mi nie pomógł bo mam za świeże radio i akurat nie miał bazy kodów do mojego producenta modelu radia. Podaje numer GG : 4627003

---------- Post dopisany at 15:26 ---------- Poprzedni post napisany at 15:22 ----------

Jeszcze pytanie bo raczej mam tarcze przód do wymiany te z aukcji mi podpasują ?

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/tarcze-przednie-wentylowane-288-klockami-334420/#post4348200

Bez użycia gumówki ? Zaciski tez muszę zmieniać ?

Opublikowano

po co masz zaciśki zmieniać masz tarcze 288 mm natomiast klocki textar to śrenia jakoś ale jezdzić można podjedz to ci zmienie to na miejscu

---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:40 ----------

a spytaj sie go czy te klocki top z czujnikami są bo pewnie nie i będzie ci sie kontrolka śiecić jak nie zmostkujesz kabli

Opublikowano

aaa dzięki za odpowiedz myślałem że to są jakieś większe tarcze niż w serii są :facepalm:. Na takie to nie zmieniam.:thumbdown:

Opublikowano

A Ja widzę, że ktoś w Agrobudzie bardzo się nudzi :-D

Wysłane z monopola 24/7

Opublikowano

U Was też takie cyrki się dzieją na dzielni? Dziś znalazłem dwa wkręty w oponie a wczoraj koledze tarcze hamulcowe popsikali olejem... O gwoździach i śrubokrętach na lakierze nie wspomne... :facepalm: Nie wiem czy szukać garażu czy kałacha na czeczeńskim ebayu.