Opublikowano 10 Lipca 201412 l Lewan91 wyczyść chłopie skrzynke i zagadaj na PW, bo jest masakra jakaś do Ciebie się dobić
Opublikowano 10 Lipca 201412 l Pany wymienial ktorys z Was wklady w lusterkach w b5, chodzi mi osame lustra. Zeby je wyciagnac wystarczy podwazyc i wyskocza czy trzeba rozkrecac obudowe?
Opublikowano 10 Lipca 201412 l a gdzie dostałeś i za ile wkład ? podgrzewane ?bo czekam na prawe od anglika i podobno lustro trzeba zmienić bo oddala zamiast przybliżać albo na odwrót w sumie to już dostałem ale granatowe zamiast niebieskiego i właśnie z poczty wróciłem bo odesłałem i ma przyjść właściwe.
Opublikowano 10 Lipca 201412 l Jak nie zmienisz trójkąta, to będzie c**jnia... Wysłane z monopola 24/7
Opublikowano 10 Lipca 201412 l Jak nie zmienisz trójkąta, to będzie c**jnia...Wysłane z monopola 24/7 Zmienię trójkąt ma być po lifcie w moim kolorze zobaczymy czy tym razem dobre przyjdzie i biorę się za wymianę podobno trochę nerwów to kosztuje...a i czekam na foty kwasiaka
Opublikowano 11 Lipca 201412 l Jak by ktoś miał radyjko zakodowane to znalazłem gościa który za darmo odkodowywuje radia w sensie generuje kody. Niestety mi nie pomógł bo mam za świeże radio i akurat nie miał bazy kodów do mojego producenta modelu radia. Podaje numer GG : 4627003 ---------- Post dopisany at 15:26 ---------- Poprzedni post napisany at 15:22 ---------- Jeszcze pytanie bo raczej mam tarcze przód do wymiany te z aukcji mi podpasują ? http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/tarcze-przednie-wentylowane-288-klockami-334420/#post4348200 Bez użycia gumówki ? Zaciski tez muszę zmieniać ?
Opublikowano 11 Lipca 201412 l po co masz zaciśki zmieniać masz tarcze 288 mm natomiast klocki textar to śrenia jakoś ale jezdzić można podjedz to ci zmienie to na miejscu ---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:40 ---------- a spytaj sie go czy te klocki top z czujnikami są bo pewnie nie i będzie ci sie kontrolka śiecić jak nie zmostkujesz kabli
Opublikowano 11 Lipca 201412 l aaa dzięki za odpowiedz myślałem że to są jakieś większe tarcze niż w serii są . Na takie to nie zmieniam.
Opublikowano 11 Lipca 201412 l A Ja widzę, że ktoś w Agrobudzie bardzo się nudzi :-D Wysłane z monopola 24/7
Opublikowano 11 Lipca 201412 l U Was też takie cyrki się dzieją na dzielni? Dziś znalazłem dwa wkręty w oponie a wczoraj koledze tarcze hamulcowe popsikali olejem... O gwoździach i śrubokrętach na lakierze nie wspomne... Nie wiem czy szukać garażu czy kałacha na czeczeńskim ebayu.