Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Fafnasty ma niedaleko

Wysłane przez Tapatalk

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bry

Opublikowano
  • Autor

Siema

Wysłane przez Tapatalk

Opublikowano

:hi:

Opublikowano
  • Autor

Siema Arek. Jakby kolega szukał dalej fury to moja jest już do zabrania. Cena idzie w dół o tysia. Oferta jest aktualna do czasu aż znajomy nie sprzeda krawata. [emoji6]

Wysłane przez Tapatalk

Opublikowano

Siema Arek. Jakby kolega szukał dalej fury to moja jest już do zabrania. Cena idzie w dół o tysia. Oferta jest aktualna do czasu aż znajomy nie sprzeda krawata. [emoji6]

Wysłane przez Tapatalk

Czytalem cycu na b5b jak by ktos cos to dam znac ale narazie szukam czegos w okolicach 30k z Q i pod lpidzi dla kobity ;)

Opublikowano

Dobry! Od południa staram się ogarnąć instalację interfejsu z vag409.1 Czy ktoś z Wrocławia jest mi wstanie to postawić na Windows 10? Niestety zdolności już nie te, a i system mnie przytłacza, bo nie jestem w stanie dodać sterowników innych niż ten który windows uznaje za "najlepsze"

Opublikowano

Siemanko Pany :) potrzebuje namiar do kogoś kto ma blisko lub mieszka w Legnicy :)

Ja mam 15 km wal na pw :)

Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Wysłane przez Tapatalk

Czytalem cycu na b5b jak by ktos cos to dam znac ale narazie szukam czegos w okolicach 30k z Q i pod lpidzi dla kobity ;)
W takim razie cena dla Ciebie 25k a Cwiara za piątkę zakłada LPG do diesli. Wilk syty, owca cała i jeszcze się uwalimy do betonu za moje po transakcji. [emoji2]

Wysłane przez Tapatalk

Opublikowano

siemka :hi:

Opublikowano

Wysłane przez Tapatalk

W takim razie cena dla Ciebie 25k a Cwiara za piątkę zakłada LPG do diesli. Wilk syty, owca cała i jeszcze się uwalimy do betonu za moje po transakcji. [emoji2]

Wysłane przez Tapatalk

wszystko ladnie pieknie tylko i nie ta moc i rocznik ;)

jak by ktos znal to pudlo to prosze o info

http://olx.pl/oferta/volkswagen-touareg-4-2-gaz-bialy-mat-kamera-cofania-ksenony-full-wersja-ideal-CID5-IDbK4F7.html#7aa1b61118

Opublikowano

Ideał jak w mordę strzelił :D

Opublikowano
  • Autor

Za dużo ulepiłem tych tuaregów. Cały czas mam w głowie krew i smród. [emoji52] z niczym innym te auta do końca życia nie będą mi się kojarzyły. Szczególnie te z pierwszych lat produkcji.

Wysłane przez Tapatalk

Opublikowano

Za dużo ulepiłem tych tuaregów. Cały czas mam w głowie krew i smród. [emoji52] z niczym innym te auta do końca życia nie będą mi się kojarzyły. Szczególnie te z pierwszych lat produkcji.

Wysłane przez Tapatalk

WIem mi sie tez to nie podoba i tez swoje slyszalem... ale wez to kobicie przetlumacz na ich rozumowanie...

4.2 nie biore pod uwage predzej 3.2 ale najlepiej w 8P ;)

Opublikowano

VagSerwis na Tarnogajskiej.

Opublikowano

:grin:

Opublikowano

:grin:

Co Cię tak bawi?

Opublikowano

dobry :hi:

Opublikowano

Siema :D

Opublikowano