Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podsumowując Wrocław -Świnoujście:

Trasa przez Niemcy 4,5 - 5h (470km po autostradzie, reszta to idealne drogi)

Trasa przez Polskę 7-8h. (60km po autostradzie, jakość dróg... wiadoma).

Moja opinia - jak nad zachodnie wybrzeże - tylko przez Niemcy.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Podsumowując Wrocław -Świnoujście:

Trasa przez Niemcy 4,5 - 5h (470km po autostradzie, reszta to idealne drogi)

Trasa przez Polskę 7-8h. (60km po autostradzie, jakość dróg... wiadoma).

Moja opinia - jak nad zachodnie wybrzeże - tylko przez Niemcy.

a jak z kosztami ?? ile kilometrow nadłożone ? w sumie autostrada niemiecka rowno mozna jechac mniej powinien spalic... jak policzyłes to napisz ciekaw jestem jak to wyszło :)

Opublikowano

a jak z kosztami ?? ile kilometrow nadłożone ? w sumie autostrada niemiecka rowno mozna jechac mniej powinien spalic... jak policzyłes to napisz ciekaw jestem jak to wyszło :)

gallery-69721554.jpg

Trasa około 570km, z czego około 490km po autostradzie. Reszta, poza autostradą, to naprawdę równe drogi, normalnie idealne w stosunku do naszych.

Jechałem tam niecałe 5h, nie przekraczając 160km/h, stąd spalanie lekko nieekonomiczne bo 6.5l/100km

Jedziesz najpierw na Berlin. Na pierwszym rozjeździe przed Berlinem Schönefelder Kreuz -jedziesz w A10 w kierunku Frankfurt (Oder)/Prenzlau. Potem na rozjezdzie Dreieck Schwanebeck jedziesz w A11 w kierunku Szczecin (Pol)/Stettin (Ger)/Prenzlau. Dalej Pasewalk, Torgelow, Anklam, Usedom, Ahlbec/Świnoujście.

Jest dalej ze 120km, ale za ten komfort... wracałem przez Polskę. Rozpacz. Może w nocy jest lepiej, ale już raczej będę jeździł przez Niemcy... i nietylko ja, większość aut które mijałem miały polskie blachy, naprawdę, z 80% to Polacy.

Opublikowano

Wszystkim AUDI fanom składam życzenia świąteczne. Oprócz oklepanych jeszcze żeby A4 się dobrze spisywały pozdro all. Życzenia są też dla ciebie POZIEK :> w końcu są święta.

Opublikowano

Życzenia są też dla ciebie POZIEK :> w końcu są święta.

Wzajemnie wszystkiego najlepszego. Oby Wam się udało spoty rozkręcić :decayed:

Opublikowano

obiecuję wpaść na jakiego spota ale gdzieś najwcześniej w lutym, na razie rehabilitacja po wypadku (80 B4 poszła pod prasę :( ) bo debil z Ząbkowic Śl. jechał bez prawka i naćpany i mało nas nie zabił ! Na szczęście A4 2.8 193KM już stoi pod domem i czeka na w pełni zdrowe nóżki :) Życzę Wam - ludziom pozytywnie zakręconym na punkcie samochodów jedynej słusznej marki WESOŁYCH ŚWIĄT oraz najlepszego 2009go !!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie i Panie.

Witam w nowym roku :)

Na początek zacznę od tego iż szukam sali na wesele... Jak ktoś ma jakieś namiary to bardzo proszę o pw.

Jeżeli ktoś żadko bywa na forum to może mailowo uda nam się bardziej dogadać - mail do mnie [email protected]

Jestem również dostępny pod telefonem 503-158-506

Oprócz sali poszukuję grajków.... :)) Najlepiej z polecenia...

Czekam na info

Pozdrawiam

Opublikowano

Panowie i Panie.

Witam w nowym roku :)

Na początek zacznę od tego iż szukam sali na wesele... Jak ktoś ma jakieś namiary to bardzo proszę o pw.

Jeżeli ktoś żadko bywa na forum to może mailowo uda nam się bardziej dogadać - mail do mnie [email protected]

Jestem również dostępny pod telefonem 503-158-506

Oprócz sali poszukuję grajków.... :)) Najlepiej z polecenia...

Czekam na info

Pozdrawiam

no a zaproszenie gdzie ?? :decayed: :decayed:

Opublikowano

Będzie dograne to może będzie zaproszenie :gwizdanie:

Opublikowano

Ja miałem kilka miesięcy temu wesele, temat zespołu, sali, wódy, jedzenia, zaproszeń i wielu innych czynników jest mi znany. Jak sie spotkamy na spocie to z chęcią opowiem na co trzeba zwrócić uwagę. No i jeszcze się zastanów :>

Opublikowano

Ja miałem kilka miesięcy temu wesele, temat zespołu, sali, wódy, jedzenia, zaproszeń i wielu innych czynników jest mi znany. Jak sie spotkamy na spocie to z chęcią opowiem na co trzeba zwrócić uwagę. No i jeszcze się zastanów :>

Spoko ale ja nie wiem kiedy zawitam na spota. Prędzej spotkasz mnie w knajpie z piwem :gwizdanie:

Opublikowano

Spoko ale ja nie wiem kiedy zawitam na spota. Prędzej spotkasz mnie w knajpie z piwem :gwizdanie

no proszę a jeszcze niedawno pisałeś, że będziesz rozkręcał spoty po nowym roku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Spoko ale ja nie wiem kiedy zawitam na spota. Prędzej spotkasz mnie w knajpie z piwem :gwizdanie

no proszę a jeszcze niedawno pisałeś, że będziesz rozkręcał spoty po nowym roku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Zgadza się po nowym roku ale daty nie napisałem..... żebym Cię więcej tu nie widział. :wink4:

Opublikowano

Zgadza się po nowym roku ale daty nie napisałem..... żebym Cię więcej tu nie widział. :wink4:

brak mi słów do ciebie...rzucasz tylko słowa na wiatr...

Opublikowano

brak mi słów do ciebie...rzucasz tylko słowa na wiatr...

ale pod wiatr nie leje :decayed:

Opublikowano

mała sikawka to i strumień mały :naughty:

Opublikowano

Mówisz, że masz problem :gwizdanie: Przykro mi ale nie pomogę.

Opublikowano

Mówisz, że masz problem :gwizdanie: Przykro mi ale nie pomogę.

grozisz mi ? :decayed::polew:

Opublikowano

Jak mozna krecic spoty przyjezdzajac na nie Thalią?

Opublikowano

Jak mozna krecic spoty przyjezdzajac na nie Thalią?

poprawka...Hornecik tylko krzyczał, że rozkręci ale ani razu nie był :gwizdanie: :kox: