Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy w dniu wczorajszy ok 18:00 na Legnickiej to oktoś od Nas zapierdzielał ?? Na pl Jana Pawła tek pięknie wjeba...łby się że szok ....

Kolejny miszcz prostej :polew: :polew:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich, z chęcią w najbliszym czasie spotkałbym się z Wami ale za chiny nie wiem czy we Wro jest tak mało audi w klubie czy frekfencja jest taka czy taka pogoda? Pozdrawiam :) :) :) :)

Opublikowano

siemka bedzie ktos dzis pod mili?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Razem mogą jechac na spota :kox:

Opublikowano

Chłopaki a do której tak sobie czekacie w samotności??

Jutro o 17:50 kończe zajęcia na polibudzie i z kolegą bym wpadł dwiema srebrnymi A4, tylko nie wiem jak tam dokładnie dojechać (ale mam GPS :wink4: ) i na którą bym tam dotarł.

Jak damy rade to podjedziemy zobaczyć :D ale nie obiecuję.

Opublikowano

tylko nie wiem dokładnie o której będę jechać, czy wcześniej zajęcia się nie skończą, także ciężko mi powiedzieć. Jakoś dojadę spoko, ale dzięki za oferty pomocy.

Opublikowano

Witam wszystkich :)

mam nadzieję, że mogę jeszcze dołączyć do spociku na tę niedzielę??

Pozdrawiam

Opublikowano

Jasne, śmiało.

Info w pierszym poście.

Opublikowano

Tak już zauważyłam,

mapkę też oglądnęłam :)) mam tylko nadzieję, że trafię ...

Opublikowano

Tak już zauważyłam,

mapkę też oglądnęłam :)) mam tylko nadzieję, że trafię ...

Dasz radę. Jak będziesz jechał od ostatniego grosza w stronę milenijnego to wal na światłach w prawo a później w lewo i już do końca.

Nie da się nie trafić.

Opublikowano

Wiesz, nie znam za bardzo Wrocławia ... jeżeli będę jechała to od ul. Legnickiej od strony chyba BP i mam się kierować jak na giełdę czy dalej jechać na światłach prosto??

Opublikowano

Dzień Dobry Hornet w Stolicy DLN :hi:

Opublikowano

Wiesz, nie znam za bardzo Wrocławia ... jeżeli będę jechała to od ul. Legnickiej od strony chyba BP i mam się kierować jak na giełdę czy dalej jechać na światłach prosto??

Jak będziesz jechała legnicką od rynku to koło BP skręcasz w prawo. Na kolejnych światłach znowu w prawo. Następnie będziesz miała skrzyżowanie i walisz w lewo i do końca. :) [br]Dopisany: 18 Listopad 2008, 14:27_________________________________________________

Dzień Dobry Hornet w Stolicy DLN :hi:

Siema siema :)

A tak we stolicy DNL. Przeprowadziałem się. Mam nadzieję że będzie okazja spotkać się przy :drunk: bo słyszalem że chodzą pogłoski że ja lubię pochlać :naughty::decayed:

Opublikowano

Przetestujemy Cię w SPIŻu ;)

Opublikowano

Przetestujemy Cię w SPIŻu ;)

Ojjjj już nie mogę się doczekać :cool1:

Opublikowano

cześć panowie,potrzebuję wasze pomocy,mam takie pytanko:

dzisiaj jadę do Katowic,potem autostradą A4 do Wrocławia i tam spotykam się z bratem,który będzie jechał z Bolesławca(też autostradą),plan jest taki:

spotykamy się na A4 na wężle bielańskim,ale wtedy żeby jechać na Gdańsk trzeba przejechać cały Wrocław,jest jakiś sposób żeby ominąć to piękne,ale z pewnością zakorkowane miasto?

Opublikowano

W nocy nie ma korków :good:

Opublikowano

Raczej ominąć sie nie da, obwodnicy nie ma, a jechać wioskami wokół Wrocławia to nie ma sensu. Lepiej jechać normalnie przez miasto, jak się trafi w dobrą porę to da sie łatwo przejechać przez Wrocław.

Opublikowano

Zależy która godzina to noc? Bo po 21 jedziesz bardzo ładnie. Sądzę, że kierunek Poznań / Warszawa (zależy którędy jedziesz) będzie epizodem 20 minutowym... i po Wrocławiu.

Opublikowano

Jak mieszkałem we Wrocku, to koło 11-12 było znośnie, nie bez korków ale do wytrzymania.