Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Dziś pierwszy raz pojawię się na spociku z moją "czwórką",mam nadzieję ,że będzie ciekawie,pozdrawiam i do zobaczenia wieczorem:)

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja będę :))

Opublikowano

Czesc!!!

Muszę Wam powiedzieć, że się nie zawiodłem,było bardzo fajnie,zapewne będę się częściej pojawiał na spocikach,zgrana ekipa.POzdro dla wszystkich.

Opublikowano

tylko wez w nawias to ze 3/4 ludzi bylo z AKP i oni sa zgrani a nie my ;] z A4.pl byly jakies 4 os na jakies 15

Opublikowano

Pewnie powinienem ,aczkolwiek nie jestem jeszcze w stanie powiedzieć kto jest z A4.pl a kto z AKP,nie ważne,było ciekawie, pewnie letnie spoty bywają jeszcze lepsze.

Alex ,powiedz ,jak tam muzyczka??

Opublikowano

Serdecznie zapraszam Wszystkich na zakupy :good:

BLUZY

POLARY

Opublikowano

pytanie jak co tydzien kto sie deklaruje na niedzielny spocik pod MM?

Opublikowano

hej! może ktoś wrzucić jakieś fotki ze spotów??o ile robiliście...? jak będziecie coś robić w grudniu to dajcie znać chętnie się pokaże jako nowicjusz i przegonie moją a4 po wrocławskich bezdrożach(szkoda że tek dziurawych)

pozdrawiam

Opublikowano

Panowie poszukuje pilnie kogos z vagiem kto zna sie na rzeczy i zrobi logi.. powod oczywisty - brak mocy w moim AFNie. juz od jakiegos czasu zauwazylem ze slabszy sie zrobil, w piatek przegonilem go na autostradzie i bylo w miare ok ale dzisiaj wyraznie odczulem spadek mocy. moge liczyc na pomoc?

Opublikowano

Kto tu moderuje i kasuje posty?

Opublikowano

Kto tu moderuje i kasuje posty?

Ja

Opublikowano

...a który punkt regulaminu łamie oferując forumowiczowi pomoc w diagnostyce jego problemu?

Czytasz posty, czy kasujesz odruchowo?

Opublikowano

...a który punkt regulaminu łamie oferując forumowiczowi pomoc w diagnostyce jego problemu?

Czytasz posty, czy kasujesz odruchowo?

ten punkt regulaminu który zabrania korzystania z 2 kont [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 13:07_________________________________________________a swoją drogą to nie rozumiem po co ty się tutaj udzielasz...swoje żale przecież już w księdze skarg wylałeś...

Opublikowano

No to rewelacyjne wnioski, bo 2 kont nie mam i jak się ma kasowanie propozycji pomocy do posiadania 2 kont?

Jakie żale? Przecież wszystko wyczyściłeś, zanim Hugo zdążył przeczytac o twoich poczynaniach.

Udzielam się, bo jest demokracja i chę pmóc koledze, na naszych spotach coraz więcej ludzi mówi, że są z a4klubu. Gdyby spotami wrocławskimi zajmowała się osoba `z rejonu`, to by nie zadawała takich pytań.

Dobrze, że robie zrzuty ekranowe, bo zawsze potem można pokazac podstawy kasowania przez ciebie postów.

warnmute.gifNic nie jest pokasowane tylko jest w archiwum. Pan nie będziesz mącił znowu w tym miejscu. Swoje już zrobiłeś na tym forum. Pozdrawiamy. Uciszenie i prawdopodobny BAN za naruszenie punktu 23 i 26 regulaminu forum / Poziek

Opublikowano

Hej,

Mam pytanko, czy w ta niedziele mozna sie kogos spodziewac na parkingu pod mostem?

Od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem A4 i chcialbym sie kilku rzeczy dowiedziec (bylo by super gdyby byl ktos z VAG-iem i ocenil wszystkie parametry czy moge spac spokojnie czy jednak nie).

Pozdrawiam i mam nadzieje, ze do zobaczenia.

Opublikowano

no skoro miłościwy kolega mod pokasował posty od klubowicza który chciał mi pomoc i dodatkowo go zbanował, ja chyba pokażę się w niedziele, również z nadzieją zdiagnozowania vagiem

Opublikowano

miłościwy kolega mod

bez sarkazmu proszę :decayed:

posty od klubowicza

poprawka ten osobnik nie był klubowiczem i łamał regulamin forum

Na bank pomogą ci w niedziele na spocie pod wskazanym adresem :good:

Opublikowano

Dawno mnie tu nie bylo :confused4:

Sporo widzę że się działo....... jednym słowem spokój a nowego kolegę witamy. :hi:

Opublikowano

cześć koledzy chętnie pojawiłbym się na spocie jak to wygląda to są jakieś wspólne z akp?? czy to osobno?:)