Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak jesteś z Wrocławia, to możesz do mnie podjechać. Przeskanujemy auto i zobaczymy jakie błędy wywali.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja bym z chęcią podjechał bo tak naprawdę nie wiem co z moim autkiem jest nie tak,

poza łożyskami z tyłu i przegubami to nic wiecej nie wiem

Opublikowano

Jak jesteś z Wrocławia, to możesz do mnie podjechać. Przeskanujemy auto i zobaczymy jakie błędy wywali.

KUBEŁ - dzięki, podjadę. Puszczę Ci e-maila z moim numerem telefonu to ustalimy resztę. Dzięki za pomoc!!!! :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

Jacek, chodzi o to że przyjeżdżając na spoty wrocławskie co jakiś czas wpada ktoś z pytaniem KTO MA VAGA?, dostaje to co chce i tyle po nim. Jeżeli ty zamierzasz aktywniej uczestniczyć w życiu klubu nie bierz do siebie mojego postu.

hallo :wink4:

już nie dostaje tego co chce bo tomsiu nie wozi VAGa na spoty już od dawna, zamienił je na wizytówki :naughty:

Opublikowano

Kubeł - więc może Ty byś coś poradził.. Jeszcze we wrocku nie mam rozeznania co do mechaników/warsztatów (od niedawna mam autko :) ) a od jakiegoś czasu mam taki problem, że jak załącze zapłon to kontrolka poduszek jak się zaświeci to już nie zgaśnie :/ Wyczytałem że trzeba podpiąć auto do kompa i sprawdzić rodzaj błędu co tam się porobiło :/ Damy rade jakoś z tym pomóc? :(

Opublikowano

Podjedź do PROMOTORS na ul stalowej 76

Poproś P Jurka (właściciela) i powiedz że jesteś z klubu A4 i powołaj się na mnie Karol Pączkowskiego.

Nie wiem czy na 100% ogarniają elektronikę ale mają głowę.

Opublikowano

Kubeł - więc może Ty byś coś poradził.. Jeszcze we wrocku nie mam rozeznania co do mechaników/warsztatów (od niedawna mam autko :) ) a od jakiegoś czasu mam taki problem, że jak załącze zapłon to kontrolka poduszek jak się zaświeci to już nie zgaśnie :/ Wyczytałem że trzeba podpiąć auto do kompa i sprawdzić rodzaj błędu co tam się porobiło :/ Damy rade jakoś z tym pomóc? :(

Podpiąć i przeskanować możemy, tyle mogę pomóc. Wal na priva.

Opublikowano

Ok zgadamy się :)

hornet - dzięki za wskazówkę, jakby co to podjade, może coś poradzą w tym temacie.

Opublikowano

hornet - dzięki za wskazówkę, jakby co to podjade, może coś poradzą w tym temacie.

Spoko - właściciel jest moim klientem i dla klubu robi zniżki. Nie piszę o tym ponieważ raz już pisałem i nikt go nie podpiął.

Robią przeglądy rej., pełna diagnostyka auta, mechanika etc. :good:

Właściciel jeździ A6 allroad :good:

Opublikowano
:hi: jest dziś spot? Może bym się wybrał bo obecnie jestem we Wrocławiu :przebiegly:
Opublikowano

jest jest ;] o 18 pod mostem milenijnym ul. wejherowska zapraszam ;]

Opublikowano

Panowie,

mam delikatny problem z navi w RNS-E.

generalnie czyta MP3 i plyty audio ale nie czyta mapy. Caly czas podaje ze plyta not readable.

Prośba,

czy jest ktos we Wrocławiu kto ma RNS-E i dzialającą mape i chcialby się ze mną spotkać zeby przetestować u mnie?

Chcialbym sprawdzic czy mapa ktorą mam dziala u kogoś i odwrotnie,

z gory dzieki

Karol

Opublikowano

Nie ma problema :> pisz na PW to się zgadamy, u mnie wszystkie mapy działają bez problemu więc można wrzucić moje dla testu :hi:

Opublikowano

Spoko - właściciel jest moim klientem i dla klubu robi zniżki. Nie piszę o tym ponieważ raz już pisałem i nikt go nie podpiął.

Robią przeglądy rej., pełna diagnostyka auta, mechanika etc. :good:

Właściciel jeździ A6 allroad :good:

Dobrze wiedzieć że jest taki "swój" warsztat :) Jak na razie mój problem z tą kontrolką został rozwiązany więc działa :):good:

Opublikowano

Carnivore1 a ty zapomniałeś gdzie jest Most Milenijny....?lol dawno Cię nie było.Zafundowałem mojej niuni nowe felicje....19stki :gwizdanie:

Opublikowano

jeszcze tylko zderzak, lampy i ten fiacik będzie wyglądał prawie jak"Ałdi":D

Opublikowano

Carnivore1 a ty zapomniałeś gdzie jest Most Milenijny....?lol dawno Cię nie było.Zafundowałem mojej niuni nowe felicje....19stki :gwizdanie:

19 ??? :blink: to musi dawac rade, wpadne przy okazji zobaczyc, ale nie w ten weekend bo wypadam za Wrocław, a czasu ostatnio nie ma bo budowa w toku, wiec w niedziele wieczorem zazwyczaj juz nie mam powera zeby gdzies jechac i leze brzuchem do gory :pali:

Opublikowano

Nie ma problema :> pisz na PW to się zgadamy, u mnie wszystkie mapy działają bez problemu więc można wrzucić moje dla testu :hi:

Hej Carnivore,

wyciagnalem Navi, przeczyscilem laser, zamontowalem i wszystko dziala, obie plyty.

Wielkie dzieki za umozliwienie sprawdzenia u ciebie,

Jakby co to ten zestaw do czyszczenia kupilem w Saturnie

P.S.

furke masz na prawde okazalą, a te fele eh......

pozdro

Opublikowano

sorki, że pisze w zlotach ale chyba to bedzie najlepszy topic na moje pytanie. Chciałbym sprawdzić w mojej b6 jaki mam moduł bluetooth jednak moj kabel nie obsługuje CAN i nie moge sie dostac Vagiem. Czy ktoś z klubowicżów z Dolnego Slaska jest w posiadaniu ww kableka i pomógłby mi sparwdzić wersje modułu ?