Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Znalazle lampy na allegro z wroclawia.Czy moglby ktos podjechac i je zobaczyc czy faktycznie sa w bdb stanie???

Na zlocie duuuza flaszke sie zrewanzuje :)

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hej!

Znalazle lampy na allegro z wroclawia.Czy moglby ktos podjechac i je zobaczyc czy faktycznie sa w bdb stanie???

Na zlocie duuuza flaszke sie zrewanzuje :)

Dawaj linka do aukcji jak będę miał po drodze to podskoczę i oblukam.

Opublikowano

Sory, że w tym miejscu tak pytam ale kto z Wrocka umie robić logi dynamicze??? Coś moja Niunia muli !!! Wiem już, że muszę wymienić sprzęgło (bo końcówka) ale objawy pracy silnika są dziwne:

Przyklad: Trzymam pedał gazu na 2100 obr/min, silnik pracuje dobrze, równo a tu nagle jakby se coś zapchało. Dodaje gazu a silnik muli, z rury czarny dym. Puszczam pedal gazu i naciskam znowu i jż wszystko ok. Praca normalna. I takie zacięcia mam co jakiś czas.....

Braciaki, pomóżcie. Oczywiście za dobrą poradę odstąpię bilet :):):)

Pozdrowionka

Opublikowano

Hmm, jeśli nikt z klubowiczów ci nie pomoże, to wal do Dynosoftu. Zapłacisz ok. 100 zł ale będziesz wszystko wiedzieć.

Opublikowano

Sory, że w tym miejscu tak pytam ale kto z Wrocka umie robić logi dynamicze??? Coś moja Niunia muli !!! Wiem już, że muszę wymienić sprzęgło (bo końcówka) ale objawy pracy silnika są dziwne:

Przyklad: Trzymam pedał gazu na 2100 obr/min, silnik pracuje dobrze, równo a tu nagle jakby se coś zapchało. Dodaje gazu a silnik muli, z rury czarny dym. Puszczam pedal gazu i naciskam znowu i jż wszystko ok. Praca normalna. I takie zacięcia mam co jakiś czas.....

Braciaki, pomóżcie. Oczywiście za dobrą poradę odstąpię bilet :):):)

Pozdrowionka

Jak nie znajdziesz nikogo wcześniej to mogę Ci pomóc...

W czwartek wracam z Torunia także wieczorkiem mogłbym podpiąc VAG'a pod Twoją Niunie.

Pozdro.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Mam prośbę o pomoc w kasowaniu serwisu, niestety nie posiadam Vag-a i nie mam znajomych z tym ustrojstwem więc czy ktoś z okolic Kłodzka lub Wrocławia może mi pomóc?

Opublikowano

Witam

Mam prośbę o pomoc w kasowaniu serwisu, niestety nie posiadam Vag-a i nie mam znajomych z tym ustrojstwem więc czy ktoś z okolic Kłodzka lub Wrocławia może mi pomóc?

weź instrukcję od auta i poczytaj...tam jest opisane co przyciskać, żeby ją skasować :tongue4:

Opublikowano

Wszystko OK tylko ja mam opcję LL więc z ręki to nie bardzo jest możliwość(przynajmniej tak jest napisane na tym forum)

Opublikowano

Cześć.

Mam prośbę, ponieważ mam do sprzedania felgi alu 15" prosta 5 ramienna gwiazda wraz z oponami zimowymi ( jeszcze dają radę ) 5x112, czy może ktoś za mnie wcisnąć tego posta do działu Sprzedam?? niestety mam mniej niż 30 postów i jest to dla mnie zablokowane a nie chcę teraz na siłę sztucznie osiągać tą liczbę.

Dla zainteresowanych jakieś foto prześlę na maila, koła mam obecnie na samochodzie cena to 300 zł.

Opublikowano

a co to za spam :thumbdown:

Opublikowano

Nie spam, a zwykła prośba.

Opublikowano

Pany mam pytanko.

Mam A4 1.9tdi AVANT 90ps 97rok jaki jest w takim czymś wielki zbiornik paliwa <ile litrów>

I jeszcze 1 pytanko mam radyjko audi Chorus standardowo mam w nim problem z głosem ale z tym sie uporam podgrzewając procka podobno pomaga

ma ktoś POŻYCZYĆ ''wyłamaki'' by wyciągnąć radio!!??

!!PROSZE!!

Opublikowano

Zbiornik to 65 litrów.

Opublikowano

Witam,

czy spociki we Wrocku się jeszcze odbywają i czy w najbliższą niedzielę też jest jakiś planowany? :hi:

Opublikowano

Pany mam pytanko.

Mam A4 1.9tdi AVANT 90ps 97rok jaki jest w takim czymś wielki zbiornik paliwa <ile litrów>

I jeszcze 1 pytanko mam radyjko audi Chorus standardowo mam w nim problem z głosem ale z tym sie uporam podgrzewając procka podobno pomaga

ma ktoś POŻYCZYĆ ''wyłamaki'' by wyciągnąć radio!!??

!!PROSZE!!

Mam :) Pożycze :)

Ktoś sie wybiera w niedziele na Spot ?

Opublikowano

ja będę na 100% więc jak możesz to przywieź te "wyłamaki" będę wdzięczny

do zobaczenia

Opublikowano

Spoczko :)

Opublikowano

A powiedzcie mi jeszcze czy radyjko audi Chorus moge zastąpić czymś takim

http://www.allegro.pl/item795309898_audi_concert_sterowanie_zmieniarka_super_stan.html

??????

czy wszytko bedzie pasowało zarówno w kokpicie i wtyczkach??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

NO ja juz bede w Niedziele na spocie bo juz mnie chyba z półtora miesiaca nie było nie z mojej winy oczywiscie do zobac :hi:zenia

Opublikowano

czy jakieś B6 przyjeżdżają na spoty :gwizdanie:?????