Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lecę na autobus, widzimy się w rynku! :drunk:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

Zrobiłeś ten zawór ???

Opublikowano

w pracy siedzę od rana, gazownika odwołałem. Wyjeżdżę to, co mam i wtedy będę myślał. Ale nie mam pewności, czy to jest wielozawór, czy może jakaś elektronika pod maską...

Opublikowano

w pracy siedzę od rana, gazownika odwołałem. Wyjeżdżę to, co mam i wtedy będę myślał. Ale nie mam pewności, czy to jest wielozawór, czy może jakaś elektronika pod maską...

Dostałeś wczoraj tel.. zadzwoń powiedz że masz kom ode mnie i nakreśl sprawę. Dopytaj o koszta i będziesz wiedział. Ręczę za człowieka.

Opublikowano

Siema wiem że troche wcześnie ale mam Karol do sprzedania kołyske drewnianą chyba że wolisz mieć łóżeczko :)

Opublikowano

Siema wiem że troche wcześnie ale mam Karol do sprzedania kołyske drewnianą chyba że wolisz mieć łóżeczko :)

zmieszczę się?[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 15:05_________________________________________________

Dostałeś wczoraj tel.. zadzwoń powiedz że masz kom ode mnie i nakreśl sprawę. Dopytaj o koszta i będziesz wiedział. Ręczę za człowieka.

ano dostałem, będę dzwonił i się orientował. Chociaż leśnica to trochę daleko, Jakart jest na Legnickiej, więc i powrót do domu nie będzie problemem. Póki co, mam inne zmartwienia

Opublikowano

Nie dzięki... ale kołyskę też możemy opić :decayed:

Opublikowano

Nie dzięki... ale kołyskę też możemy opić :decayed:

Z przyjemnością :polew:
Opublikowano

Kiedy szczurek wraca ? Kurde potrzebuję trochę miejsca i czasu.... muszę zrzucić zderzak wyjąć lampę i pogrzebać w jednej rzeczy a ja nie mam miejsca na to :confused4:

Opublikowano

Kiedy szczurek wraca ? Kurde potrzebuję trochę miejsca i czasu.... muszę zrzucić zderzak wyjąć lampę i pogrzebać w jednej rzeczy a ja nie mam miejsca na to :confused4:

Przyjedż sobie do mnie i będziesz sobie grzebał.
Opublikowano

Przyjedż sobie do mnie i będziesz sobie grzebał.

Zgadamy się w niedzielę. W sobotę cisnę do Lubina po jeszcze kilka gratów :naughty:

Do tego co mam robić będzie potrzebna mi dodatkowa para rąk :cool1: i to trzeba ustawiać się w jakiś weekend w sobotę rano.... trochę się zejdzie.

Opublikowano
  • Autor

Szczurek powrócił :decayed: Gniady zlecenie zrealizowane ... Aż mnie gnoje arabskie przez megafon do aeroplanu wołali :evil:

Qrak jak Ci się chce pogrzebać przy elektryce to oddam Ci za cytrynówkę lubelską moje boshe z halogenami . Chyba że robisz od razu konwersję na polift z bixem jak ja :naughty:

Opublikowano

Szczurek powrócił :decayed: Gniady zlecenie zrealizowane ... Aż mnie gnoje arabskie przez megafon do aeroplanu wołali :evil:

Qrak jak Ci się chce pogrzebać przy elektryce to oddam Ci za cytrynówkę lubelską moje boshe z halogenami . Chyba że robisz od razu konwersję na polift z bixem jak ja :naughty:

Cycu masz jakieś podwórko z garażem w razie deszczu. O czasie w sobotę nie będę wspominał ponieważ to oczywiste... tylko nie w tą bo mnie nie będzie..... a szczurek może kreską zaliczymy w niedzielę.... ile Ty tam masz ???

Opublikowano
  • Autor

teraz nie mam przodu czekam na bixy i lakieruję zderzak dzisiaj może wsadzę go w podkład jak czas pozwoli . Wg przepływki wychodzi coś koło 155KM ale wiesz jak to z AEB jak załapie bład z lambdy do sie robi 125 i nie jedzie . Trzeba zgasić i odpalić na nowo i jest ok albo z lapem kasować na bieżąco bo to błąd sporadyczny . Jak tylko poskładam przód chętnie sie sprawdzę . Ile masz tam narobione osiołków ?

Opublikowano

teraz nie mam przodu czekam na bixy i lakieruję zderzak dzisiaj może wsadzę go w podkład jak czas pozwoli . Wg przepływki wychodzi coś koło 155KM ale wiesz jak to z AEB jak załapie bład z lambdy do sie robi 125 i nie jedzie . Trzeba zgasić i odpalić na nowo i jest ok albo z lapem kasować na bieżąco bo to błąd sporadyczny . Jak tylko poskładam przód chętnie sie sprawdzę . Ile masz tam narobione osiołków ?

Nie wiem - nie znam się :polew: Chce zweryfikować na ulicy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

spoko Gwerty napisał ze w połowie przyszłego tygodnia ma być paczka u mnie więc pod koniec tygodnia powinienem mieć już wszystko poskładane . Teraz jade kupić zestaw pod D2S i nowy aku bo stary sie wysrał i działa jak odbiornik .

Opublikowano

spoko Gwerty napisał ze w połowie przyszłego tygodnia ma być paczka u mnie więc pod koniec tygodnia powinienem mieć już wszystko poskładane . Teraz jade kupić zestaw pod D2S i nowy aku bo stary sie wysrał i działa jak odbiornik .

To może jakoś w przyszłym tygodniu się złapiemy ? Pogadamy jeszcze na spocie. Dzisiaj miałem tel że kolejna paczka leci do mnie i jutro powinna być :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

nie odebrałem D2Sów :thumbdown: Zajarały mi sie heble w hujdaju na karkonoskiej ... Ale narobiłem obory :evil: Zacisk się zapiekł