Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście ,że czytam.

Jest jednak podstawowy myk a mianowicie zależy mi na zapłaceniu kartą a na odległość tego nie zrobię.

Dodatkowo część ( zamiennik) ,której szukam w IC kosztuje 185 pln czyli wcale nie tragicznie.

Jak doliczę jakikolwiek rabat to nie opłaca się angażować kogoś z Warszawy, bo za wysyłkę zapłacę więcej niż zaoszczędzę.

Pozdro

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja nie wiem ile będzie wysyłka kosztowała u TOM-a

czasami warto a czasami nie warto... ale jedno co warto to się dowiedzieć o koszt :decayed:

Opublikowano

Panowie, mam pytanie i zarazem prosbe. Czy pomoglibyscie ustalic co jest u mnie uwalone pod maska w audiku na spocie w niedziele ? Problem notoryczny "notlauf". Nagroda w postaci %% gwarantowana :)

Opublikowano

Panowie, mam pytanie i zarazem prosbe. Czy pomoglibyscie ustalic co jest u mnie uwalone pod maska w audiku na spocie w niedziele ? Problem notoryczny "notlauf". Nagroda w postaci %% gwarantowana :)

Kierownice pewnie się zapiekają w turbinie.

Opublikowano

Albo uwalona grucha, powinieneś zrobić logi i w odpowiednim dziale wrzucić, ale organoleptycznie Ci na pewno chłopaki obadają co i jak. Ja nie mogę się doczekać, aż moja zacznie do szkoły jeździć, żeby znowu się pojawić :hi: może za moim drugim razem hornet nie zaleje i się pokaże :naughty:

Opublikowano
  • Autor

nie opłaca się angażować kogoś z Warszawy, bo za wysyłkę zapłacę więcej niż zaoszczędzę.

Pozdro

dzwoń szybko do Qrczaka on jest teraz w wawie i podawałem mu ze 2 godz temu kom do Toma jak sie załapiesz to Ci jeszcze przywiezie do wro [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 18:36_________________________________________________dzieki kaju za telefon dogadałem sie paczka poszła :wink4:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

no i wróciłem... a byłem u Toma, bo rozrząd do siebie brałem.

:hi:[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 22:22_________________________________________________

Witam

Panowie powiedzcie gdzie we Wrocławiu najlepiej wymienić rozrząd ?

ja znam naprawdę świetne miejsce! Byłem u niego tydzień temu się umawiać na wymianę u siebie. Na podwórku stoją S4, RS6 itp... gościa chwalą chyba na każdym forum. Jutro na zlocie mogę podać namiar.[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 22:24_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=216397.0

ktoś może na coś wpadnie :good:[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 22:48_________________________________________________Panowie, sprzedam Szczurkowe kierunki USA. 100zł, tyle, ile za nie dałem. Mi nie pasują, bo nie Valeo :disgust: nie mam 100 postów, więc nie mogę dodać ogłoszenia :polew:

Opublikowano

Jak tam dzisiaj frekwencja się zapowiada ? Ja jestem.

Opublikowano

Ma ktoś może na sprzedaż tylne światełka po lifcie do sedana b5 ? :) albo namiar do kogoś,kto sprzedaje za rozsądną cenę .

Opublikowano

:hi: :hi:

Ma ktoś może na sprzedaż tylne światełka po lifcie do sedana b5 ? :) albo namiar do kogoś,kto sprzedaje za rozsądną cenę .

W dziale sprzedam nic nie ma ?

aaa właśnie... kolega, który wczoraj był srebrną B5 avant.... znaczysz teren olejem.

Opublikowano

Siema pany wróciłem z wakacji ale mam jeszcze tydzień urlopu także można się umówić na jakiegoś browara czekam na chętnych.

Opublikowano

Siema pany wróciłem z wakacji ale mam jeszcze tydzień urlopu także można się umówić na jakiegoś browara czekam na chętnych.

Długo nie musisz namawiać :decayed:

Opublikowano

Siema panowie

Może ma któryś przypadkiem felgi stalowe do forda a konkretnie do foki??

Czaję się ze zmianą z zimówek już trzeci miesiąc a szkoda mi zmieniać bo już prawie zima :kox:

Opublikowano

pomyslalem ,ze warto spytac ... a dopiero potem bawic sie w wysylki.

a dzial sprzedam przejrzałem tak na szybko,-nic nie znalazlem.

Opublikowano

aaa właśnie... kolega, który wczoraj był srebrną B5 avant.... znaczysz teren olejem.

Hornet dzięki za cenną uwagę :good: W sobotę czyściłem kierownice w turbo. Najprawdopodobniej wyrobiła się uszczelka powrotu oleju od turbiny :disgust: Jeszcze raz dzięki !

Opublikowano

Panie i Panowie! Jutro wieczorem oficjalne wyjście na piwo! Szczegóły jutro, ale już sobie czas rezerwować około 20:00. :good:

Opublikowano

Panie i Panowie! Jutro wieczorem oficjalne wyjście na piwo! Szczegóły jutro, ale już sobie czas rezerwować około 20:00. :good:

Gdzie idziemy ??? Tylko nie majaczyć :decayed:[br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 20:35_________________________________________________Wypełniać :polew: :polew: Jutro będziemy sprawdzali. Kto nie ma żony niech mu dziewczyna wypełni.. kto nie ma dziewczyny niech koleżanka z pracy/ uczelni wypełni :decayed:

podanieozezwolenie.jpg

Opublikowano

Moja ślubna mówiła że Kurczak wygląda na grzecznego to mogę iść bez podania - także wieczorem spotykamy się na mieście wstępnie pręgierz o 20.00tym razem w tygodniu bo pare osób ma wolne,narazie idzie: Hornet , Gniady , Kurczak pisać kto ma ochotę .

Opublikowano

Cyce potrzebuję sprężarkę klimatyzacji do A3.. PILNIE[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 13:36_________________________________________________Qrczak odezwij się do gośćia bo szukałeś lamp....

Odezwij się do Nosb-a niech zerknie jak może. Jemu przelej kasę i niech wyśle. Nosb to osoba która na 10000000% nikogo nie zrobi w wałka.

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=216737.0;topicseen