Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie odebrałem D2Sów :thumbdown: Zajarały mi sie heble w hujdaju na karkonoskiej ... Ale narobiłem obory :evil: Zacisk się zapiekł

:polew: :polew: :polew: nieźle

Masz wszystko do samopoziomu czy z palca będzie poziom ?

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Qrak jak Ci się chce pogrzebać przy elektryce to oddam Ci za cytrynówkę lubelską moje boshe z halogenami . Chyba że robisz od razu konwersję na polift z bixem jak ja :naughty:

Biorę! to wrzucę USA, w takim razie :good:

Będzie full komplet :naughty:

W niedzielę jestem z "towarem" :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

Witam panowie :hi: potrzebuję małej pomocy. Miał by moze ktos chwilke i by podskoczył tutaj http://www.wrocar.pl/podstrony/kontakt.htm trzeba mi zobaczyc dokładnie czy oferowany alarm z wkładka podchodzi pod ori pilota. Pan niestety cos takiego ma ale ponoc nie robi wysyłek ...

Opublikowano

Cycu masz jakieś podwórko z garażem w razie deszczu. O czasie w sobotę nie będę wspominał ponieważ to oczywiste... tylko nie w tą bo mnie nie będzie..... a szczurek może kreską zaliczymy w niedzielę.... ile Ty tam masz ???

Ja mam podwórko garaz, kanał, co chcesz :naughty:

Opublikowano
  • Autor

spoko jakoś odkopię je spod gruzów mojego składu :gwizdanie:

Miał by moze ktos chwilke i by podskoczył tutaj

W tamtej części Wrocławia niestety nie mamy aktywnych klubowiczów :thumbdown: A i ja dopiero teraz dowiedziałem się o istnieniu takiej ulicy :blink:

Gniady bedę jutro u Ciebie Hujdaja uzdatniłem dzisiaj do jazdy to może jutro odbiorę xenon i podrzucę Ci flaszkę .

Opublikowano

Cycu masz jakieś podwórko z garażem w razie deszczu. O czasie w sobotę nie będę wspominał ponieważ to oczywiste... tylko nie w tą bo mnie nie będzie..... a szczurek może kreską zaliczymy w niedzielę.... ile Ty tam masz ???

Masz kanał! :kox:

mój zalali betonem ;( ostatnio musiałem podnosić auto na podnośniku i wdrapywać się pod spód :wallbash:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 08:37_________________________________________________Maciek, jak tam Twoja ramka a grillu? są odpryski? Znalazłem lakier bezbarwny, matowy. U mnie zdaje egzamin, bo nawet po trasie nie ma najmniejszego uszczerbku. Coś mi tam zostało z niego, więc mogę Ci podrzucić, jak będziesz chciał

Opublikowano

:hi:

Tylko daleko do Ciebie...

Opublikowano

Witam panowie :hi: potrzebuję małej pomocy. Miał by moze ktos chwilke i by podskoczył tutaj http://www.wrocar.pl/podstrony/kontakt.htm trzeba mi zobaczyc dokładnie czy oferowany alarm z wkładka podchodzi pod ori pilota. Pan niestety cos takiego ma ale ponoc nie robi wysyłek ...

Solar. Chlopaki z WROCAR maja urlop do 22 sierpnia, wiec nic nie zalatwie :rolleyes: Jak to nie macie aktywnego klubowicza w tych rejonach ? :evil: Okolice srodmiescia, jakby ktos cos potrzebowal, walic jak dym :hi:

Opublikowano

e9matic wielka dziekówka :hi: jak by co to uderze jeszcze z tym tematem do Ciebie :good:

Opublikowano

spoko jakoś odkopię je spod gruzów mojego składu :gwizdanie:

Miał by moze ktos chwilke i by podskoczył tutaj

W tamtej części Wrocławia niestety nie mamy aktywnych klubowiczów :thumbdown: A i ja dopiero teraz dowiedziałem się o istnieniu takiej ulicy :blink:

Gniady bedę jutro u Ciebie Hujdaja uzdatniłem dzisiaj do jazdy to może jutro odbiorę xenon i podrzucę Ci flaszkę .

:good:
Opublikowano
:hi: bydlaki..... szczurek kiedy będziesz miał żeby zrobić sobie podróż po PL ze mną...... do WLKP musimy skoczyć... znasz się trochę na lakiernictwie więc przydasz się..... jechalibyśmy rozkręcić jednego paździocha :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 12:55_________________________________________________Jedno BMW wyleczone dzisiaj na Legnickiej :naughty: Kolesie lekko zdziwieni byli :decayed:
Opublikowano
  • Autor

Maciek, jak tam Twoja ramka a grillu? są odpryski?

obłazi sucz nie będę już tego malował tylko zamówię to http://allegro.pl/grill-atrapa-audi-a4-s4-rs4-rs-style-rs-look-i1755138175.html

kolega ma coś takiego i jest zadowolony nic sie nie kruszy nie obłazi i ładnie leży na masce.

szczurek kiedy będziesz miał żeby zrobić sobie podróż po PL ze mną...... do WLKP

dogadamy się na spocie muszę ogarnąć plan zajęć w pracy na przyszły tydzień bo ponoć młyn się straszny zrobił jak mnie nie było .

Gniady bedę ok 18

Opublikowano

Etam daleko, 20 km :gwizdanie:

Opublikowano

Etam daleko, 20 km :gwizdanie:

U szczura jak się nawalimy to na piechotę do domu dojdę ( jak żonka nie przyjedzie po mnie)

Opublikowano

Hehe spoko, jakby coś było potrzeba to wal :good:

Dalej mam, a w sumie mój brat ma do sprzedania mondeo, znajdźcie mi kupca :kox:

http://allegro.pl/ford-mondeo-mk1-1-8-stan-db-wazne-oc-przeglad-i1757651184.html

Później będzie mondeo 98 z klimą, elektryką, diesel 1,8, za coś koło 3 tyś zarejstrowany :good:

Opublikowano
  • Autor

Obstawiamy co Hornet kupi dzisiaj w Lubiniu ? :naughty: Poszedł spać wczoraj o 20 bo nie mógł się doczekać giełdy . Proponowane odpowiedzi :

a) Opolskie klocki i nakładkę na rurę

B) Diody i płomienie

c) Turbo ze scanii 124L , intercooler z Unimoga

Nagrodą jest uścisk łapy szczura odciśnięty w betonie .

Opublikowano

Obstawiamy co Hornet kupi dzisiaj w Lubiniu ? :naughty: Poszedł spać wczoraj o 20 bo nie mógł się doczekać giełdy . Proponowane odpowiedzi :

B) Diody i płomienie

qurwa nic nie kupiłem... bo nic nie było...

Jestem tak wqrwiony że głowa boli. Wczoraj padłem bo całym tygodniu zapierdzielu.....

Opublikowano

B) Diody i płomienie

qurwa nic nie kupiłem... bo nic nie było...

Jestem tak wqrwiony że głowa boli. Wczoraj padłem bo całym tygodniu zapierdzielu.....

To coś tam szukał obywatelu?
Opublikowano

Takich pierdółek :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

pisz nie pieprz :decayed: