scuzz Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Witam Chciałbym polecić serwis klimatyzacji. Miałem problemy z klimą ...nie chłodziła. Znajomy mi polecił serwis MM na Opolskiej 161a. Po umówieniu się telefonicznie na wizytę, przyjechałem pan podłączył manometry posprawdzał podmuchał i stwierdził że dysza rozprężna prawdopodobnie zapchana. Po wymianie klima odżyła. Cena serwisu zaskoczyła mnie pozytywnie swoim bardzo niskim poziomem . Także polecam: MM Auto Części S.C. Opolska 161a Wrocław Telefon: 071 311 74 00
witman1 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Zdecydowanie podpinam się pod wypowiedź z ubiegłego roku. Jedźcie na Opolska 161A, a Pan Adam ożywi Waszą klimę. Miło, sympatycznie, no i przede wszystkim fachowo. Polecam z pełną odpowiedzialnością. tel. do Pana Adama 601-703-385
adikulak Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Witam Czytając ten post przypomniało mi się jak Pan Adam 4 lata temu ożywił klimę w mojej starej Almerze N15. Wszystko przy okazji wytłumaczył. Obsługa klienta na wysokim poziomie, za wymianę uszkodzonego przewodu, nabicie i sprawdzenie klimy zapłaciłem wtedy 200 zł. Pozdrawiam
Prezik27 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zachęcony powyższymi wypowiedziami udałem się do Pana Adama na sprawdzenie klimy. W moim wypadku kompresor bardzo hałasował, podejrzewałem sprzęgiełko i gumeczki. Moja hipoteza sie potwierdziła...problem został szybko rozwiązany... a cena to już było bardzo miłe zaskoczenie )))) Bardzo polecam ten serwis.
hornet Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ja zapraszam wszystkich na spoty niedzielne... ludzi z Wrocławia dużo a na spotach garstka. Tak więc zapraszamy ! http://a4-klub.pl/showthread.php?t=5637
Morthir Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 U mnie niestety nie potrafił wykryć usterki, klima się włącza i wyłącza kiedy chce, zaworek rozprężny niestety nie okazał się przyczyną.
Rekomendowane odpowiedzi