rotter Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 witam, mam centralny zamek tylko że nie na pilota, co mi bedzie potrzebne żeby przerobić go na pilota - z góry dziękuję za podpowiedzi
krzysaudi Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Witam. Prosta sprawa - kupić centralke , zamontowac i cieszyc się Możesz wstawic zwykłą centralkę za kilkadziesiąt złotych , lub też jesli chcesz iść w stronę orginału ( ja tak bym zrobił ) kupic dostepną na allegro u człowieka z Wrocławia centralkę alarmowa z elektroniką od pilotów dopasowaną do orginalnych scyzoryków Audi .Koszt takiej centralki to sto pare złotych , do tego dokładasz ori scyzoryki i wtedy masz tanim kosztem dla niewtajemniczonych ori scyzoryk.A jeśli nie czujesz się na siłach daj auto człowiekowi od alarmów i masz po sprawie.Ale jeśli masz odrobine samozaparcia i zdolności manualnej to dasz radę sam to zrobić. Krzysiek
rotter Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2009 na forum jest jak zrobić i w ogóle wszystko w temacie, a nie takie rzeczy się robiło :> tylko konkretnie chodzi mi o to co jest potrzebne, jakiś link z allegro co bym wiedział czego szukać
_Solar_ Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 zakup sobie taki oto auto alarm z funkcją domykania szyb jeśli posiadasz http://moto.allegro.pl/item645867840_audi_a3_a4_a6_c4_alarm_z_domykaniem_szyb.html
rotter Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2009 o to jest konkret kolego, dzięki piękne :>
krzysaudi Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Jesli chcesz miec ori piloty bez wiekszej kąbinacji wybierz to : http://moto.allegro.pl/item661970948_alarm_pod_oryginalny_kluczyk_scyzoryk_a20_vw_audi.html od człowieka Grupa VAG na allego.Jesli chcesz cos lepszego zapodaj do auto cos ze stajni SEO - rewelacyjne alarmy . A jak chcesz cos taniego - znajdziesz tego pełno na allegro Krzysiek
tacim Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Byłem u majstra od alarmów i zaśpewał 160 za jakieś podlina piloty wyglądały jak zabawki ze sklepu "po 5" . Tak chyba też zaatakuję i przerobię sobie. Tylko rozumiem, że jak kupię ten centralny ze scyzorykami to majster od kluczy dorobi je do oryginalnych tak?
rotter Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2009 scyzoryk jest z grotem przecież nie - przez to musisz poinformować z jakim grotem zamawiasz alarm i przenosisz dekoder do immo i po sprawie
Pawci_o Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 scyzoryk jest z grotem przecież nie - przez to musisz poinformować z jakim grotem zamawiasz alarm i przenosisz dekoder do immo i po sprawie kolega rotterma 100 % racje ja właśnie tak zrobiłem, podłączylem sobie wszystko sam bez najmniejszego problemu, mam domykanie szyb i szyber dachu jak zamykam z pilota. ja kupilem centralke na allegro firma stig-> polecam
tacim Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 A widzisz bo ja dekiel to nie mam scyzoryka w oryginale.
rotter Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2009 i po to masz grot w scyzoryku co by se zrobić z niego kluczyk przecież - tylko koder do immo trzeba przenieść do scyzoryka jak napisałem wcześniej
tacim Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Aaaa czyli biorę stary kluczyk bez przycisków i cosik przekładam do scyzoryka?? Oj tempy chłop jestem ale byłem w aucie i kluczykiem zamknąłem szyby czyli po założeniu tej centralki będą się domykac szyby.
Rekomendowane odpowiedzi