maciekg Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Po instalacji alarmu Seo Dolphin w ciagu 3 dni akumulator jest tak rozladowany, ze nie mozna uruchomic samochodu. Czy powodem takiej sytuacji moze byc nieprawidlowa instalacja alarmu? A moze to norma i co drugi dzien mam uruchamiac auto, zeby akumulator sie podladowal? Podkreslam, ze akumulator jest nowy na gwarancji, a samochód to Audi 100 C4
sisi1977 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 nie ma takiej mozliwosci aby sie rozładował,cos masz sknocone
szamot Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Żeby sprawdzić który obwód jest przyczyną pomierz prądy dla poszczególnych bezpieczników.
wojtek79 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Po instalacji alarmu Seo Dolphin w ciagu 3 dni akumulator jest tak rozladowany, ze nie mozna uruchomic samochodu. Czy powodem takiej sytuacji moze byc nieprawidlowa instalacja alarmu? A moze to norma i co drugi dzien mam uruchamiac auto, zeby akumulator sie podladowal? Podkreslam, ze akumulator jest nowy na gwarancji, a samochód to Audi 100 C4 Mur beton coś masz "nie tak". Moje Audi czasami stoi z tydzień, alarm czuwa a autko odpala bez zająknięcia.
Barti261 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Sprawdż pobór prądu na postoju przy włączonym alarmie i będziesz wiedział czy to alarm ci rozładowywuje akumulator, czy przy montażu alarmu po prostu ci rozładowali akumulator.
Rekomendowane odpowiedzi