Opublikowano 29 Listopada 200916 l Autor wiem coś na temat Tomaszu, ale.......niech się sam pochwali :gwizdanie: a co, zalał pałę
Opublikowano 29 Listopada 200916 l Autor nie :no: wiem, ....ale nie powiem własnie przyjechali do mnie z Jarkiem :kox: a co wpadę z Jarkiem zaliczyli :polew:
Opublikowano 29 Listopada 200916 l jakieś redło trafili Jak pojechali sie pochwalić to pewnie lalka jest Bryńka już wsiąkła - Pojechali upalać
Opublikowano 29 Listopada 200916 l nie :no: wiem, ....ale nie powiem własnie przyjechali do mnie z Jarkiem :kox: a co wpadę z Jarkiem zaliczyli :polew: na wesele przyjechali prosic
Opublikowano 29 Listopada 200916 l Autor nie :no: wiem, ....ale nie powiem własnie przyjechali do mnie z Jarkiem :kox: a co wpadę z Jarkiem zaliczyli :polew: na wesele przyjechali prosic :polew: :polew: jebłem na twarz, to co jedziemy do Holandii na ślub :polew: :polew:
Opublikowano 30 Listopada 200916 l Co ile km wymieniacie klocki w swoich autach? Cytryna jest dziś w serwisie na przeglądzie i chcą mi wymieniać klocki i tarcze. Możliwe to, że po 40 000 km skończyły się hamulce??
Opublikowano 30 Listopada 200916 l Co ile km wymieniacie klocki w swoich autach? Cytryna jest dziś w serwisie na przeglądzie i chcą mi wymieniać klocki i tarcze. Możliwe to, że po 40 000 km skończyły się hamulce?? We Franczezach jest wszystko możliwe
Opublikowano 30 Listopada 200916 l jedz i sprawdź jak to wygląda;) mi w VW chcieli wymienić nowe tarcze i nowe klocki:P