Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:>[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 23:12_________________________________________________miejsca na Bukowinę się zwalniają :naughty:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 890,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:>[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 23:12_________________________________________________miejsca na Bukowinę się zwalniają :naughty:

bo snieg topnieje :polew:

Opublikowano
  • Autor

wygląda niegłupio, do pełni szczęścia zenonów brakuje :naughty:

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item927872206_audi_a4_1_9_tdi_lift_czarny_sedan_navi_chromy.html

co Wy na to??[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 23:44_________________________________________________w piątek się chyba po nią przejadę

Jak zdejmiesz te dekle to będzie chyba fajna. :wink4:

Opublikowano

to że dekle to jasne że zdejme a zenony zawsze można zmontować ale wydaje misię ze za tą kase nie jest zła

tylko musze ją chyba dobrze vagiem sprawdzic bo ma on jeszcze duży fis ale zmienił na 1/2 bo mu błąd pokazywał inie bardzo umiał to zrobić skasować jakoś tak się tłumaczy...dziwne trochę

Opublikowano

Baba wstała wczesnym rankiem, posprzątała dom, wydoiła krowę, wygnała na pastwisko, zbudziła dzieci, nakarmiła i wyprawiła je do szkoły, naostrzyła kosę, poszła na lakę, nakosiła trawy, narąbała drewna, przygotowała obiad, nakarmiła dzieci, zrobiła pranie, po czym znów poszła w pole, kosiła do zmierzchu, przygnała krowę do obory, wydoiła, przygotowała kolację, nakarmiła dzieci, wykąpała i położyła je spać, sama się wykąpała, przekąsiła kromkę chleba, zmówiła pacierz i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku położyła się spać.

Nagle zrywa sie :

- O Matko Boska, przecie chłop niewyruchany od rana!!!

:polew:

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item927872206_audi_a4_1_9_tdi_lift_czarny_sedan_navi_chromy.html

co Wy na to??[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 23:44_________________________________________________w piątek się chyba po nią przejadę

Może zauważyliście a może nie. To auto jest "klubowe".

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_avg_murzynek_sprzedam-t106740.0.html;all=

Opublikowano
  • Autor

tak mi się zdawało, że już gdzieś widziałem :mysli:

Opublikowano

A właśnie, z miesiąc temu widziałem granatową B5, srebrne lusterka i takie tam pierdoły, tablice WR i naklejka klubowa na boku (tak samo jak ja kiedyś miałem). Zna ktoś kierownika? :mysli:

Opublikowano

A właśnie, z miesiąc temu widziałem granatową B5, srebrne lusterka i takie tam pierdoły, tablice WR i naklejka klubowa na boku (tak samo jak ja kiedyś miałem). Zna ktoś kierownika? :mysli:

a może to Twoje wróciło tylko w innym kolorze :D
Opublikowano

mokom69 sprawdz oliwe w nim bo na duzym fisie pokazuje ze malo :mysli:

Opublikowano

sprzedasz mi te kominy jak ją weźmiesz? :slina

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

mokom69 sprawdz oliwe w nim bo na duzym fisie pokazuje ze malo :mysli:

wiesz chyba ją odpuszczam na zdjęciach na stronce z duzym fisem na allegro z małym coś nie tak za daleko by robić wycieczkę...

Opublikowano

O k**wa jasna wuju, jak kupisz te kominy to lepiej żebyś nigdy nie dotarł na tego pierwszego spota.. :D

Opublikowano

O ku***a jasna wuju, jak kupisz te kominy to lepiej żebyś nigdy nie dotarł na tego pierwszego spota.. :D

siemka, kto jutro bedzie????

Opublikowano

siemka, kto jutro bedzie????

JAAAAA. Chociaż mogę się troszkę spóźnić, ale na pewno będę. :wink4: