Opublikowano 1 Kwietnia 201016 l kto pierwszy zniknie ten chooj :polew: beze mnie k**wa, majki ty głupku!
Opublikowano 1 Kwietnia 201016 l Autor popłakłam się ł poszedł spać i kazał mi szukac mi lekarza od głowy :polew: to jeszcze nie masz
Opublikowano 1 Kwietnia 201016 l popłakłam się ł poszedł spać i kazał mi szukac mi lekarza od głowy :polew: A to nic nowego nie powiedział.
Opublikowano 1 Kwietnia 201016 l bo zabiję Z Twoich rąk to może być całkiem miłe, więc wymyśl coś innego, bo zara wszyscy znikną.
Opublikowano 1 Kwietnia 201016 l bo kluczyki od aut pozabieram :gwizdanie: A to zostajemy. Tylko że Marcin cffaniak ma te karte zamiast kluczyków.
Opublikowano 1 Kwietnia 201016 l a 24/48 robimy całe święta bedziesz miał wolne jutro do roboty rano, a teraz krótko się spi i cięzko wstać Dobranoc. Bryńki na noc :evil: :polew: :polew: jakie to słodkie :polew: :polew: Dobranoc. Maj(t)ki na noc :polew: :polew:
Opublikowano 1 Kwietnia 201016 l Autor kto mi dziś (tzn od 8 rano jak bede w robocie) pomoże walnąć 1400 do spota
Opublikowano 1 Kwietnia 201016 l Dobranoc. Maj(t)ki na noc :polew: :polew: Żeby się nie zwalić w pościel.
Opublikowano 1 Kwietnia 201016 l ja tez na 8 nara [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 00:27_________________________________________________ Dobranoc. Maj(t)ki na noc :polew: :polew: Żeby się nie zwalić w pościel. zeby zobaczyc jedrne posladki
Opublikowano 1 Kwietnia 201016 l Autor Dobranoc. Maj(t)ki na noc :polew: :polew: Żeby się nie zwalić w pościel. ło karwa :polew:
Opublikowano 1 Kwietnia 201016 l kto mi dziś (tzn od 8 rano jak bede w robocie) pomoże walnąć 1400 do spota Ja w rozjazdach jutro więc odpadam, ale może skrobnę co od czasu do czasu.