Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WTF :mysli:

Zmień hasło.

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 894,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a tak BTW ciekawe kto siędzi na koncie majkiego od dobrej godziny i czyta radomskie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:, bo na bank to nie on

WTF :mysli:

żyjesz jeszcze czyli nie kobita :gwizdanie:

Opublikowano

Kurde, prawie się popłakałem jak puścili w tv listę osób, które leciały samolotem. ;(

Bardzo często się żartowało, że powinno się puścić bombę na nasz rząd itp., a tu teraz takie coś. Nadal nie mogę w to uwierzyć. Naprawdę poczułem żałobę. :confused4:

Opublikowano

Odzim jak narazie mnie jeszcze nic nie kosztowała bmka więc jestem max zadowolony a nawet bardziej bo rozrządu nie trzeba wymieniać:) a i spalanie też lepsze bo np dziś zrobiłem trase Radom-Chełm-Radom i pwiem Ci że ostro dawałem w piec spalanie : zatankowałem 24l ON i i jeszcze mogę lekko ponad stówkę zrobić według komputera więc jest całkiem ok.

Oziu polatałem ostatnio ścigaczem i tak się napaliłem że grubo się teraz zastanawiam nad kupnem a że kasy nie mam to trzeba iśc na kompromis (ale sprawa jeszcze do obmyślenia)

Opublikowano

dziś byłem 2 raz ale może zajakiś czas znów będę leciał więc jak coś dam znać

Opublikowano

Odzim jak narazie

pojezdzisz zobaczysz :gwizdanie: jak bedziesz musiał jakis sklep odwiedzic to wtedy wspomnisz moje slowa -dostepnosc i cena[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 18:23_________________________________________________

dziś zrobiłem trase Radom-Chełm-Radom i pwiem Ci że ostro dawałem w piec spalanie : zatankowałem 24l ON i i jeszcze mogę lekko ponad stówkę zrobić według komputera więc jest całkiem ok.

Boże nastepnemu pali jak piecuje 5 litrów , karwa szkoda ze ja nigdy nie mialem takiego wozidła ze sie piecuje i pali 5 on - radom -chelm -radom 360 km +100km=460 24/46=5,2

Opublikowano

piecuje

zależy kto jak rozumie piecowanie :wink4:

ja po "piecowaniu" miałem 9.5 na kompie :rolleyes:

Opublikowano

Odzim jak narazie

pojezdzisz zobaczysz :gwizdanie: jak bedziesz musiał jakis sklep odwiedzic to wtedy wspomnisz moje slowa -dostepnosc i cena[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 18:23_________________________________________________

dziś zrobiłem trase Radom-Chełm-Radom i pwiem Ci że ostro dawałem w piec spalanie : zatankowałem 24l ON i i jeszcze mogę lekko ponad stówkę zrobić według komputera więc jest całkiem ok.

Boże nastepnemu pali jak piecuje 5 litrów , karwa szkoda ze ja nigdy nie mialem takiego wozidła ze sie piecuje i pali 5 on - radom -chelm -radom 360 km +100km=460 24/46=5,2

odzim jak chcesz to zalewamy za 100zl robimy tą trase i zobaczysz ile zostanie pasuje??[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 19:01_________________________________________________na temat cen części nie wiem bo jeszcze nic nie robiłem może i jest tak jak móisz narazie o tym nie myślę

do tego nie napisałem że spalił mi 5 bo w baku zawsze coś jest jak tankowałem to już żyd się świecił dotałemdo Radomia i też się zapalił po drodze więc wnioskuje ze ok 20 musiał spalić skoro komp jezcze pokazuje ponad 100 km do końca.

Opublikowano

piecuje

zależy kto jak rozumie piecowanie :wink4:

ja po "piecowaniu" miałem 9.5 na kompie :rolleyes:

siemka, a mi chwilowe to nawet 40L/100 :gwizdanie:

pije browarka, jak ktos sie dołączy życze 'na zdrowie'.

pozdro

Opublikowano

chyba i ja coś zaraz wprowadzę :decayed:

Opublikowano

chodzi o to za jak sie piecuje to normalne auto mniej niz 8 on nie pali i tyle a jak spokojnie latasz to Ci i te 5 spali nie przeczę [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 20:43_________________________________________________

odzim jak chcesz to zalewamy za 100zl robimy tą trase i zobaczysz ile zostanie pasuje??

ja wiem ile te auta palą i Ty też pewnie wiesz ,wiec nie pisz ze nic :gwizdanie:

zapytaj sie Bryni jakie miała srednie spalanie w swojej audi jak piecowała :gwizdanie:

Opublikowano

teraz na tych kołach to ja przy muskaniu gazu na trasie mam 6L :evil:

Opublikowano

musisz przyjechac na spota chetnie zobacze na zywo to twoje czernidło :naughty:
Opublikowano

musisz przyjechac na spota chetnie zobacze na zywo to twoje czernidło :naughty:

byłem ostatnio :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 20:50_________________________________________________znaczy tydzień temu :decayed:

Opublikowano

1.8T przy pałowaniu zdrowo to tak 20-25 lekkim chu**m pali :decayed:

Opublikowano

my tu o taraktorach :decayed: benzynki to inna bajka :cool1:

Opublikowano

dobrze pisze bo czy bena czy on to zawsze idzie spalanie w góre parę litrów bo w końcu auta jezdza na paliwie a nie na powietrzu [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 21:08_________________________________________________

Opublikowano

my tu o taraktorach :decayed: benzynki to inna bajka :cool1:

Ale odzim napisal o audi Bryni i dlatego tym sie zasugerowałem :decayed: i z tego co pamietam to miała 1.8TQ :)

Opublikowano

:hi: u mnie po 16 tankowaniach i przejechaniu 11k km jest

icon1.png

Opublikowano

ja mam tam moje :gwizdanie: