Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:hi:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 21:08_________________________________________________tera pierdolnie ktoś bombkę na Kraków i będzie pozamiatane na całym świecie :gwizdanie:

qrde, jak czytali listę kto ma być to .....pomyslałam o tym.......jak oni muszą ten Kraków zabezpieczyć....bo faktycznie....

wypowiadali się w TVN ie Niemczyk i Dziewulski że to za***iście trudna operacja do z robienia w tak krótkim czasie
  • Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 894,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

chyba że ktoś na "wariata" spróbuje :cool1:

Opublikowano

chyba że ktoś na "wariata" spróbuje :cool1:

raczej mało realne i do tego chyba z góry skazane na klęskę

no przynajmniej mam nadzieję

żeby nie było jak w metrze w Moskwie przecież nie przeszukają wszystkich ludzi stojących po drodze;/[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 21:28_________________________________________________Doniu - Czarna sobota proste ale prawdziwe ;/
Opublikowano
  • Autor

mają swoje sposoby o których nam nawet się nie śniło :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 21:34_________________________________________________zobaczcie na TVN24 co się ku***a w Kraku dzieje, ja pier***e ale się ludziom pier***i w baniach :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

mają swoje sposoby o których nam nawet się nie śniło :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 21:34_________________________________________________zobaczcie na TVN24 co się ku***a w Kraku dzieje, ja pier***e ale się ludziom pier***i w baniach :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Dziwisz powiedział że to nie jego decyzja była i coś wspomniał że Wawel należy do narodu
Opublikowano
  • Autor

Wawel nie Wawel ale uważam że kto jest za kto przeciw powinno się to zachować dla siebie, a nie wyciągać takie akcje teraz na forum publicznym

Opublikowano
  • Autor

może my postaramy się to zmienić :)

Opublikowano

może my postaramy się to zmienić :)

wiesz to nie takie proste

jak usłyszałam rozmowe mamusi z dzieckiem w przedszkolu na temat tego dlaczego nie należy lubić cyt; ,,ruskich" to musiałm wyjść ...bo albo ja by trzeba w głowe pier....żeby odzyskała swiadomość albo odebrać prawa rodzicielskie

mi bardziej chodziło o Wawel.. a z Rosjanami mamy teraz okazję się pogodzić i może pod presją świata otworzą swoje archiwa...
Opublikowano

no w Watykanie na pogrzebie JP2 im się udało to może i tu w tym mega cywilizowanym świecie się uda :gwizdanie: :gwizdanie:

Kurde, aż mnie ciary przeszły, bo byłem na pogrzebie JP2..

Opublikowano

oZIX nie tłumacz sie po to jest wolność słowa i forum żeby wypowiadac sie na nim , Ja juz wiem co powiem synowi jak pojade kiedyś z nim na wawel i wejdziemy zobaczyć groby wielkich ludzi ............a tu taki mały bedzie leżał

Opublikowano
  • Autor

jestem ciekaw co będzie dalej...

Opublikowano

jestem ciekaw co będzie dalej...

nic nuda jak była
Opublikowano
  • Autor

Dziwisz teraz mówi że to nie była jego inicjatywa, PIS -owcy mówią że on zaproponował no burdel wraca na właściwe tory :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

oZIX nie tłumacz sie po to jest wolność słowa i forum żeby wypowiadac sie na nim , Ja juz wiem co powiem synowi jak pojade kiedyś z nim na wawel i wejdziemy zobaczyć groby wielkich ludzi ............a tu taki mały bedzie leżał

nie wiesz?

a ja mu powiem, że tego wymagała sytacja polityczna a dyplomacja w pewnych chilach jest najwazniejsza

jka go szybko nauczysz słowa dyplomacja - tylko z sensem oczywiście- to zrozumie

a ja myślę że to była pochopna decyzja, ktoś coś powiedział, ktoś na to przystał, poszło do mediów i buło już za późno żeby to wszystko odwołać...

zobaczcie TVN24 co się dzieje w Krakowie :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 22:05_________________________________________________

Apropos..coś Palikota nie widac :mysli:

myślę, że gość jako jeden z nielicznych wyznaję zasadę mowy o zmarłych: "albo dobrze, albo wcale"
Opublikowano

ladna%20kobieta%20dama%20modelka%20

bmw630cs.jpg

we_dwoje_1_10791.jpg

Opublikowano
  • Autor

bmw630cs.jpg

we_dwoje_1_10791.jpg

to co tygrysy lubią najbardziej :naughty:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 22:10_________________________________________________o majki mnie wyprzedził :wink4:

Opublikowano

bmw630cs.jpg

we_dwoje_1_10791.jpg

biore BMW - reszte mam
Opublikowano
  • Autor

bmw630cs.jpg

we_dwoje_1_10791.jpg

biore BMW - reszte mam

tja... :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 22:12_________________________________________________

o majki mnie wyprzedził :wink4:

szybki Bill :decayed:

szybki Lopez :wink4:
Opublikowano

biore BMW - reszte mam

Kurde, to ja mam tylko BMW. :wallbash::decayed: