Opublikowano 21 Kwietnia 201016 l Muszę juz wywalić tę Twoją gębę bo nieprzyjemne PW dostaję A kto Cię terroryzuje??
Opublikowano 21 Kwietnia 201016 l a piszą mi jaki jestem obleśny i w ogóle.... Oo, to na pewno VIP z Warsiawy pisał.
Opublikowano 21 Kwietnia 201016 l Dobra Robaczki. Muszę się wyspać, więc zmykam do mojej kochanej Irenki.. Dobranoc.
Opublikowano 21 Kwietnia 201016 l Autor Dobra Robaczki. Muszę się wyspać, więc zmykam do mojej kochanej Irenki.. Dobranoc. ALEŚ URWAŁ kto to jest Irenka? babcia :polew:
Opublikowano 21 Kwietnia 201016 l ALEŚ URWAŁ kto to jest Irenka? Hahaha, właśnie se wymyśliłem Irenkę, żeby mi się lepiej zasnęło. :D
Opublikowano 21 Kwietnia 201016 l :> żartowałem, znudziła mi się już ta Twoja gęba, loguje się rano i od razu dzień zjebany jak Cię widzę :polew: :polew:
Opublikowano 21 Kwietnia 201016 l ALEŚ URWAŁ kto to jest Irenka? Hahaha, właśnie se wymyśliłem Irenkę, żeby mi się lepiej zasnęło. :D tomaszu Ty musisz wymyślić taka żeby się tematem zajęła a nie snem :decayed:
Opublikowano 21 Kwietnia 201016 l tomaszu Ty musisz wymyślić taka żeby się tematem zajęła a nie snem spokojnie, całe życie przed Nim w sumie racja tylko jak to mówią jednym drugiego się nie oszuka :naughty: :gwizdanie:
Opublikowano 21 Kwietnia 201016 l Autor mcm fajne masz koleżanki :> :> małżonka miałam to napisac, ale się bałam że się obrazisz [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 22:39_________________________________________________ mcm fajne masz koleżanki :> :> małżonka hmm, tylko skad Ona się wzięła u mnie w mieszkaniu? :mysli: :bicz:
Opublikowano 22 Kwietnia 201016 l No i znowu chodzę jak zombie.. :doh1: Tera wszyscy będą mieli jakieś dupki w avatarach. Nawet Brynia ma jakąś dupkę.