Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w takich blokach wystarczy wejść do klatki i widać gołym okiem co już można się spodziewać po sąsiadach i blokersach:wink:

---------- Post dopisany at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ----------

z tego co widzę to nawet się zgadza Komunikacja - Radom :decayed:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 891,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mokom może kupić mieszkanie z drugiej ręki, ale na spokojnym i ogrodzonym osiedlu. Poza tym patologia to zwykle mieszka w wieżowcach. Na Południu są fajne miejsca do zamieszkania.

Opublikowano

a jeśli już to tak jak w SM Nasz Dom wieżowce z jedną klatka mają monitoring z cieciami, ale są małe wyjątki:whistling:

---------- Post dopisany at 07:13 ---------- Poprzedni post napisany at 06:59 ----------

za dopłatą 70 milinów klima:grin: Audi A4 B5 Avant 1.9TDI AUTO TEST - YouTube

zastanawia mnie fis pełny w tym roczniku

---------- Post dopisany at 07:15 ---------- Poprzedni post napisany at 07:13 ----------

ale kto bogatemu zabroni dobre podsumowanie:grin:

Opublikowano
:polew::grin::nabijasie: dobre czasy były jak widac :wink: podoba mnie sie to :decayed:
Opublikowano
a jeśli już to tak jak w SM Nasz Dom wieżowce z jedną klatka mają monitoring z cieciami (...)

Miałem na myśli wieżowce z wielkiej płyty. :wink:

Opublikowano
Mokom może kupić mieszkanie z drugiej ręki, ale na spokojnym i ogrodzonym osiedlu. Poza tym patologia to zwykle mieszka w wieżowcach. Na Południu są fajne miejsca do zamieszkania.

tak ale takie mieszkanie bedzie drozsze niz nowe na takim osiedlu ,np u mnie na osiedlu ceny sa teraz na wtórnym od 4500-do 6500 wiec nie zawsze bedzie taniej ,a na poludniu to mieszkania z płyty i chamstwo na kazdym rogu mam kilku znajomch to niestety boja sie dziecka puscic samego na plac zabaw ,chociaz mokom by mial blisko do domu rodzinnego na takim poludniu -zreszta trzeba patrzec na czynsze jakie sa zeby nie placic za 50-60 metrów po 500 pln samego czynszu plus oplaty

Opublikowano

Mokom, a spodziewasz się dziecka? :decayed:

Opublikowano

ja zamiast wyjąć z barku to dostawiłem sztukę Niedziela pracująca:doh::dziura:

Opublikowano

pozazdrościłem Wam więc trzeba działać :D

Opublikowano

ja w niedziele nie chodze na zakupy zeby tacy jak ty przynajmniej roboty duzo nie mieli :wink:,a na pewno do obi czy praktikera bo to juz przegięcie

Opublikowano

pozazdrościłem Wam więc trzeba działać :D

WOW, serio? :naughty:

Opublikowano

ja w niedziele nie chodze na zakupy zeby tacy jak ty przynajmniej roboty duzo nie mieli :wink:,a na pewno do obi czy praktikera bo to juz przegięcie

najlepszy dzień do zakupu kibla abo płytek i zabrać ze sobą:whistling:

nas wczoraj ominęło ale dookoła było podobnie Audi A4, Audi 90, Subaru WRX Snow Driving - YouTube

---------- Post dopisany 17-03-2013 at 00:04 ---------- Poprzedni post napisany 16-03-2013 at 23:01 ----------

jakaś qur.a przytarła mi dzisiaj zderzak taczki dać a nie auto :rant: nawet kolor został...

Opublikowano

Pod pracą? Kamery przemysłowe chwyciły?

---------- Post dopisany at 07:29 ---------- Poprzedni post napisany at 07:24 ----------

Co do zimy - to dobrze, że nas ominęła, bo w piątek kupiłem sobie pełny strój na motocykl. :kox:

Opublikowano

tak pod pracą wystarczyło że pół godziny stał nie obstawiony swoimi, a kamery nic nie dadzą za mała szkoda itd już chłopaki przerabiali łącznie z zajumanymi lusterkami pozostaje tylko też liczyć na wiosnę i rowerek :naughty:

Opublikowano

Rowerem też jeżdżę. Muszę w tym roku dokupić przyczepkę dla dziecka. :wink:

Opublikowano

Bonnie.Rotten* wybrać grafikę + 18 :facepalm:

---------- Post dopisany at 09:17 ---------- Poprzedni post napisany at 09:04 ----------

trzeba się pakować do pracy milionerem wczoraj nie zostałem

weź i traf:rtfm:[TABLE=class: wyniki, align: right]

Lotto (Duży Lotek)

16-03-2013

[TABLE=align: right]

[TD=class: linia]

[/TABLE]

[/TD]

[TABLE=class: wyniki, align: center]

[TD=class: kulka, width: 38px, align: center]12

[TD=class: kulka, width: 38px, align: center]13[/TD]

[TD=class: kulka, width: 38px, align: center]14[/TD]

[TD=class: kulka, width: 38px, align: center]23[/TD]

[TD=class: kulka, width: 38px, align: center]24[/TD]

[TD=class: kulka, width: 38px, align: center]31[/TD]

[/TABLE]

[/TD]

[/TABLE]

Opublikowano
Co do zimy - to dobrze, że nas ominęła, bo w piątek kupiłem sobie pełny strój na motocykl. :kox:

kupiłes kombinezon skórzany? kiedyś chyba wrzucałeś link producenta,masz go gdzieś pod reką?

Opublikowano

Kombinezon tekstylny. :wink:

Opublikowano

to na spota w kombinezonie?

---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ----------

ten ma fajny kolorek ale przesadził z wlepkami Kevins Audi A4 - YouTube

---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ----------

jak mój też cieniowany obecnie ...ale solą drogową :decayed:

---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ----------

obecnie

[h=3]Użytkowników na forum[/h]Aktualnie na forum jest 1143 użytkowników online. 884 zalogowanych oraz 259 gości

i każy ma swoje pomysły podobno jeden z najlepszych klubów... bez alkoholowych:grin:

---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ----------

to kto będzie w piątek?:naughty:

Opublikowano

29 ja bede na sto %.... chyba ze bedzie jeszcze snieg to sprawa sie pokomplikuje bo już moich zimowych 16 nie załoze:facepalm: ( kudłaty reza mi 320/288:wink:) a na letnich to strach w oczach:shock3: w ostateczności wezme padake brata:decayed: