Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam czas - jeszcze jakieś 50 lat. :wink:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Taki Off.

Nie wiem czy dobrze napisałem ale kij w oko ,kojarzy ktoś moze to autko

AUDI A 4 2003 ROK! 1.8 TURBO ! 170TYS !!! (3423156350) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jesli tak to wypowiedzcie sie

dzieki

Opublikowano
  • Autor

jakoś mnie nie przekonują auta j**nięte w zawieszenie :whistling:

Opublikowano

też tak pomyślałem, bokiem może latać:grin:

---------- Post dopisany 04-08-2013 at 09:19 ---------- Poprzedni post napisany 03-08-2013 at 23:38 ----------

lepszy melanż widzę http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/xiii-ogolnopolski-zlot-audi-a4-klub-polska-3-4-08-2013-ostrow-wielkopolski-270668/index55.html :grin:

---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 09:19 ----------

to może zrobimy spota na Pomorzu , stacjonuję w Łebie:wink:

Do kiedy jestes w łebie ?:decayed:

---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:29 ----------

startuję w nocy w niedzielę by oblecieć wawę bez korków, widziałem co się działo tydzień temu na wlotach nad morzem :facepalm:

---------- Post dopisany at 07:15 ---------- Poprzedni post napisany at 00:11 ----------

Nowe Audi już wkrótce

ja ruszam między 1-2 w nocy, co ma byc to będzie.....

Tabasco startuję dzisiaj o 3 w nocy a wy jak? :decayed: masz CB?

---------- Post dopisany 05-08-2013 at 15:06 ---------- Poprzedni post napisany 04-08-2013 at 20:55 ----------

morza szum ptaków śpiew złota plaża pośród drzew:kox:

Opublikowano

Kwinto ja ruszylem z Radomia 1.30 w nocy a o 9.00 bylem juz w Łebie w tym miałem przerwe 40min. Wiec w sumie dobry wynik. A Ty jak tam? :-)

Opublikowano

Witam wszystkich radomskich klubowiczów prosto z Wrocławia. Zakładałem osobny temat ale postanowiłem spróbować też w tym wątku - poszukuje kogoś kto mieszka albo ma kogoś znajomego w okolicach lotniska. Najbardziej interesuje mnie ulica skaryszewska. Wybieram się w ostatni weekend sierpnia w Wasze strony na airshow i poszukuje jakiegoś bezpiecznego lokum dla mojego auta. Może mógłby ktoś udostępnić jakieś miejsce parkingowe a swojej posesji? Wiecie jak wygląda kwestia parkowania przy takiej imprezie - każdy staje gdzie popadnie nie patrząc czy kogoś zablokował czy nie. Oczywiście odwdzięczę się w odpowiedni sposób. pozdrawiam

Opublikowano
Kwinto ja ruszylem z Radomia 1.30 w nocy a o 9.00 bylem juz w Łebie w tym miałem przerwe 40min. Wiec w sumie dobry wynik. A Ty jak tam? :-)
bardzo dobry wynik, którędy pomykałes, autostradą?
Opublikowano
Witam wszystkich radomskich klubowiczów prosto z Wrocławia. Zakładałem osobny temat ale postanowiłem spróbować też w tym wątku - poszukuje kogoś kto mieszka albo ma kogoś znajomego w okolicach lotniska. Najbardziej interesuje mnie ulica skaryszewska. Wybieram się w ostatni weekend sierpnia w Wasze strony na airshow i poszukuje jakiegoś bezpiecznego lokum dla mojego auta. Może mógłby ktoś udostępnić jakieś miejsce parkingowe a swojej posesji? Wiecie jak wygląda kwestia parkowania przy takiej imprezie - każdy staje gdzie popadnie nie patrząc czy kogoś zablokował czy nie. Oczywiście odwdzięczę się w odpowiedni sposób. pozdrawiam

Kolega ma plac przy ul. Lubelskiej i z tego co mówił to zrobi tam parking na czas imprezy. Jakby coś to podam Ci adres na PW, o ile ta ulica Cię interesuje.

Opublikowano

Z tego co pamiętam z poprzedniej imprezy to na ulicę lubelską był zakaz wjazdu z wyłączeniem autobusów mpk chyba że w tym roku jest inaczej. Poza tym bardziej interesuje mnie południowa strona lotniska bo jestem umówiony ze znajomym u zbiegu ulic skaryszewskiej i skrzydlatej a dotrzeć tam z buta z lubelskiej to by mi trochę zeszło tym bardziej, że będę targał kilkunastokilogramową torbę sprzętu i prowiantu.

Opublikowano

ja wystartowałem o 3.30 i na 10 byłem w sztutowie z przerwą w macku i na finiszu w korku 5 kmowym leciałem 7

Opublikowano
Z tego co pamiętam z poprzedniej imprezy to na ulicę lubelską był zakaz wjazdu z wyłączeniem autobusów mpk chyba że w tym roku jest inaczej. Poza tym bardziej interesuje mnie południowa strona lotniska bo jestem umówiony ze znajomym u zbiegu ulic skaryszewskiej i skrzydlatej a dotrzeć tam z buta z lubelskiej to by mi trochę zeszło tym bardziej, że będę targał kilkunastokilogramową torbę sprzętu i prowiantu.
no ale skaryszewska to na pewno bedzie zamknieta dla aut przeciez ona lezy na plecach lotniska po calej długosci -zapomnij ze tam wjedziesz -chyba ze rowerem
Opublikowano

to jedno ,a drugie to ze Skaryszewskiej trzeba spory kawałek "deptać" do bram wejściowych

Opublikowano

Z tego co pamiętam to na akademickim dwa

lata temu przed polibudą już był zrobiony parking

Opublikowano

2 lata temu w jeden dzień wjechałem na skaryszewską - bylem o 8 rano i nawet żaden misiek nie stał. Później z tego co wiem to patrol stal i teoretycznie nie wpuszczał aut ale i tak widać bylo ze co chwila cos jechało więc blokada nie byla zbyt szczelna. W każdym razie na lotnisko w ogóle nie wchodzę bo jadę robić zdjęcia a będąc na lotnisku wszystkie pokazy są pod słońce także muszę szukać miejsca po poludniowej stronie pasa a skaryszewska jest do tego najepszym rozwiązaniem.

Opublikowano

24 st. C w nocy. Co jest grane?? Rozbiłem obóz na balkonie i dziś tutaj śpię. :JC_fan:

Opublikowano

A u mnie bardzo przyjemna bryza od morza :whistling:

Opublikowano

Osz ty. :foch:

:decayed:

Opublikowano

:grin:

Osz ty. :foch: właśnie jestem trochę rozczarowany bo nad ranem popadało delikatnie a miał być plażing...

:decayed:

---------- Post dopisany at 08:19 ---------- Poprzedni post napisany at 08:17 ----------

Masakra przestawić się nasmarta z kompa ale lepiej mi odbiera wi fi

Opublikowano

Prognozy mówią, że dziś spadnie deszcz. Oby tak było, bo w Radomiu jest jeden wielki ulepek. Spałem całą noc na balkonie, a i tak nie odpocząłem, bo było gorąco. Temperatura już od 5.00 zaczęła rosnąć.

Niech tam sobie smaży, tylko proszę o 2 godziny deszczu w nocy. :JC_fan:

Opublikowano

ja lubię upały , więc niech praży:decayed: