Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hehe Moskal misjonarz:kox:

Poradzi sobie. :wink:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 897 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie wątpię:decayed:

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

pfffffffffffffffffffffffffffffff

Opublikowano

pany mam takie pytanie ile mogę za mojego doj**ać w ori stanie obecnie 72 tyś km wszystko ori ?wiem ze nie mam swojego wątkui tak trudno z góry ... ale jak patrze na .autoscout24.de i szkopy rożnie cenią mowa oczywiście tylko dla miłośnika marki (dodam tylko że wahacze lemy kilka wymieniłem wiek swoje zrobił z gumami i nie mam klimy szyber ma...:kwasny:, nie bity itd proszę bez zbędnych komentów) :hi:

---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ----------

np Gebrauchtwagen: Audi, A4, 1.8, Benzin,

Opublikowano
  • Autor

myślę że max 8-9 tyś :whistling:

Opublikowano

Kwinto, a to chcesz moją odkupić? :wink:

Opublikowano

bez zbędnych komentów to się nie da heheh

podwieś temat na zakup kontrolowany to sobie poczytamy ile to ma naprawdę przelotu i takie tam, zaraz zrobią z Ciebie typowego radomskiego handlarza heheheh

Opublikowano
w ori stanie obecnie 72 tyś km

Zapomnij ze ktos ci w to uwierzy.

Opublikowano

Kwinto wydaje mi się że w pl ciężko Ci będzie sprzedać za tą kasę ale jak wrzucisz na mobile de to kto wie może już niedługo sąsiad stanie się posiadaczem cacka :)

Opublikowano

Nikt Ci napewno nie zapłaci 9k bo jest mały przebieg i wszystko ori , dostaniesz cene w jakiej chodza takie egzemplarze.

Opublikowano

no niestety ale to jest smutna prawda, naród tak rozwydrzony że spojrzy taki jeden czy drugi na allegro , po tyle stoją i c**j, nieważny stan techniczny tylko rok i cena

Opublikowano
no niestety ale to jest smutna prawda, naród tak rozwydrzony że spojrzy taki jeden czy drugi na allegro , po tyle stoją i c**j, nieważny stan techniczny tylko rok i cena

jeszcze powiedzą ze oszust i gupek bo kto to widział takie stare auto z tak małym przebiegiem :decayed:

Opublikowano

no ale z drugiej strony widziałeś takie stare auto z takim przebiegiem? ahahahahahahah

Opublikowano

i wątpie by ktoś auto za 8 kafli jechał sprawdzac w serwisie za 500zl

Opublikowano

także Kwinto , musisz pchnąć w przód ,dwójeczka z przodu będzie na miejscu hehe

Opublikowano
także Kwinto , musisz pchnąć w przód ,dwójeczka z przodu będzie na miejscu hehe

Wtedy auto nabierze mocy urzędowej. :grin:

Opublikowano

Audi a4 bez klimy to nie jest sprzedawalne auto chyba ze za 4 tys i tak beyda marudzic a ktory rok trgo masz ,js bym to xostawil sie zestarzeje i sprzedac jako stary mlody klasyk ale to jak auto bedzie mialo z 25 lat

---------- Post dopisany at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany at 18:35 ----------

Audi a4 bez klimy to nie jest sprzedawalne auto chyba ze za 4 tys i tak beda marudzic a ktory rok tego masz ,ja bym to zostawil az sie zestarzeje i sprzedac jako stary mlody klasyk ale to jak auto bedzie mialo z 25 lat

I

Opublikowano

a to bez klimy jest?:shock3: musisz na sztukę przycisk AC wmontować, w razie czego powiesz ze zima etc:kox: i tak uważany będziesz za oszusta i krętacza i tak,więc nic nie masz do stracenia:grin:

Opublikowano
a to bez klimy jest?:shock3: musisz na sztukę przycisk AC wmontować, w razie czego powiesz ze zima etc:kox: i tak uważany będziesz za oszusta i krętacza i tak,więc nic nie masz do stracenia:grin:

z 5 lat temu jak sprzedawałem swoja vectre b bez klimy handlarzom to im taki pomysł podrzuciłem później na allegro już była z klima :decayed:

a co do radomskich komisów się nie wypowiadam bo jak niektórzy wiedzą to na jednym z nich pracuje i wiem jakie samochody się sprowadza i co z nimi robi albo raczej nie robi ale jak czytam dział zakup kontrolowany i posty "znawców" to uśmiech sam się pojawia na twarzy :wink: