Opublikowano 29 Stycznia 201412 l pany mam takie pytanie ile mogę za mojego doj**ać w ori stanie obecnie 72 tyś km wszystko ori ?wiem ze nie mam swojego wątkui tak trudno z góry ... ale jak patrze na .autoscout24.de i szkopy rożnie cenią mowa oczywiście tylko dla miłośnika marki (dodam tylko że wahacze lemy kilka wymieniłem wiek swoje zrobił z gumami i nie mam klimy szyber ma..., nie bity itd proszę bez zbędnych komentów) ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- np Gebrauchtwagen: Audi, A4, 1.8, Benzin,
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l bez zbędnych komentów to się nie da heheh podwieś temat na zakup kontrolowany to sobie poczytamy ile to ma naprawdę przelotu i takie tam, zaraz zrobią z Ciebie typowego radomskiego handlarza heheheh
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l Kwinto wydaje mi się że w pl ciężko Ci będzie sprzedać za tą kasę ale jak wrzucisz na mobile de to kto wie może już niedługo sąsiad stanie się posiadaczem cacka
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l Nikt Ci napewno nie zapłaci 9k bo jest mały przebieg i wszystko ori , dostaniesz cene w jakiej chodza takie egzemplarze.
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l no niestety ale to jest smutna prawda, naród tak rozwydrzony że spojrzy taki jeden czy drugi na allegro , po tyle stoją i c**j, nieważny stan techniczny tylko rok i cena
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l no niestety ale to jest smutna prawda, naród tak rozwydrzony że spojrzy taki jeden czy drugi na allegro , po tyle stoją i c**j, nieważny stan techniczny tylko rok i cena jeszcze powiedzą ze oszust i gupek bo kto to widział takie stare auto z tak małym przebiegiem
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l no ale z drugiej strony widziałeś takie stare auto z takim przebiegiem? ahahahahahahah
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l i wątpie by ktoś auto za 8 kafli jechał sprawdzac w serwisie za 500zl
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l także Kwinto , musisz pchnąć w przód ,dwójeczka z przodu będzie na miejscu hehe
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l także Kwinto , musisz pchnąć w przód ,dwójeczka z przodu będzie na miejscu hehe Wtedy auto nabierze mocy urzędowej.
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l Audi a4 bez klimy to nie jest sprzedawalne auto chyba ze za 4 tys i tak beyda marudzic a ktory rok trgo masz ,js bym to xostawil sie zestarzeje i sprzedac jako stary mlody klasyk ale to jak auto bedzie mialo z 25 lat ---------- Post dopisany at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany at 18:35 ---------- Audi a4 bez klimy to nie jest sprzedawalne auto chyba ze za 4 tys i tak beda marudzic a ktory rok tego masz ,ja bym to zostawil az sie zestarzeje i sprzedac jako stary mlody klasyk ale to jak auto bedzie mialo z 25 lat I
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l a to bez klimy jest? musisz na sztukę przycisk AC wmontować, w razie czego powiesz ze zima etc:kox: i tak uważany będziesz za oszusta i krętacza i tak,więc nic nie masz do stracenia:grin:
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l a to bez klimy jest? musisz na sztukę przycisk AC wmontować, w razie czego powiesz ze zima etc:kox: i tak uważany będziesz za oszusta i krętacza i tak,więc nic nie masz do stracenia:grin: z 5 lat temu jak sprzedawałem swoja vectre b bez klimy handlarzom to im taki pomysł podrzuciłem później na allegro już była z klima a co do radomskich komisów się nie wypowiadam bo jak niektórzy wiedzą to na jednym z nich pracuje i wiem jakie samochody się sprowadza i co z nimi robi albo raczej nie robi ale jak czytam dział zakup kontrolowany i posty "znawców" to uśmiech sam się pojawia na twarzy