tomaszu Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 hehe Moskal misjonarz:kox: Poradzi sobie.
Kwinto69 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 pany mam takie pytanie ile mogę za mojego doj**ać w ori stanie obecnie 72 tyś km wszystko ori ?wiem ze nie mam swojego wątkui tak trudno z góry ... ale jak patrze na .autoscout24.de i szkopy rożnie cenią mowa oczywiście tylko dla miłośnika marki (dodam tylko że wahacze lemy kilka wymieniłem wiek swoje zrobił z gumami i nie mam klimy szyber ma..., nie bity itd proszę bez zbędnych komentów) ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- np Gebrauchtwagen: Audi, A4, 1.8, Benzin,
tomaszu Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Kwinto, a to chcesz moją odkupić?
Kali S4 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 bez zbędnych komentów to się nie da heheh podwieś temat na zakup kontrolowany to sobie poczytamy ile to ma naprawdę przelotu i takie tam, zaraz zrobią z Ciebie typowego radomskiego handlarza heheheh
moskal Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 w ori stanie obecnie 72 tyś km Zapomnij ze ktos ci w to uwierzy.
mokom69 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Kwinto wydaje mi się że w pl ciężko Ci będzie sprzedać za tą kasę ale jak wrzucisz na mobile de to kto wie może już niedługo sąsiad stanie się posiadaczem cacka
moskal Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Nikt Ci napewno nie zapłaci 9k bo jest mały przebieg i wszystko ori , dostaniesz cene w jakiej chodza takie egzemplarze.
Kali S4 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 no niestety ale to jest smutna prawda, naród tak rozwydrzony że spojrzy taki jeden czy drugi na allegro , po tyle stoją i c**j, nieważny stan techniczny tylko rok i cena
moskal Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 no niestety ale to jest smutna prawda, naród tak rozwydrzony że spojrzy taki jeden czy drugi na allegro , po tyle stoją i c**j, nieważny stan techniczny tylko rok i cena jeszcze powiedzą ze oszust i gupek bo kto to widział takie stare auto z tak małym przebiegiem
Kali S4 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 no ale z drugiej strony widziałeś takie stare auto z takim przebiegiem? ahahahahahahah
mokom69 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 i wątpie by ktoś auto za 8 kafli jechał sprawdzac w serwisie za 500zl
Kali S4 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 także Kwinto , musisz pchnąć w przód ,dwójeczka z przodu będzie na miejscu hehe
tomaszu Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 także Kwinto , musisz pchnąć w przód ,dwójeczka z przodu będzie na miejscu hehe Wtedy auto nabierze mocy urzędowej.
odzim Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Audi a4 bez klimy to nie jest sprzedawalne auto chyba ze za 4 tys i tak beyda marudzic a ktory rok trgo masz ,js bym to xostawil sie zestarzeje i sprzedac jako stary mlody klasyk ale to jak auto bedzie mialo z 25 lat ---------- Post dopisany at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany at 18:35 ---------- Audi a4 bez klimy to nie jest sprzedawalne auto chyba ze za 4 tys i tak beda marudzic a ktory rok tego masz ,ja bym to zostawil az sie zestarzeje i sprzedac jako stary mlody klasyk ale to jak auto bedzie mialo z 25 lat I
Kali S4 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 a to bez klimy jest? musisz na sztukę przycisk AC wmontować, w razie czego powiesz ze zima etc:kox: i tak uważany będziesz za oszusta i krętacza i tak,więc nic nie masz do stracenia:grin:
kuba9001 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 a to bez klimy jest? musisz na sztukę przycisk AC wmontować, w razie czego powiesz ze zima etc:kox: i tak uważany będziesz za oszusta i krętacza i tak,więc nic nie masz do stracenia:grin: z 5 lat temu jak sprzedawałem swoja vectre b bez klimy handlarzom to im taki pomysł podrzuciłem później na allegro już była z klima a co do radomskich komisów się nie wypowiadam bo jak niektórzy wiedzą to na jednym z nich pracuje i wiem jakie samochody się sprowadza i co z nimi robi albo raczej nie robi ale jak czytam dział zakup kontrolowany i posty "znawców" to uśmiech sam się pojawia na twarzy
Rekomendowane odpowiedzi