Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kaśka czyta wczorajszy ,,sen nocy majowej" :polew: :polew: :polew:

tez musze to zrobić.. ale to za 2-3 godzinki jak juz bede w kozienicach :tongue4: do później :hi:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 901,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A to wszystko przez Ciebie... zakręciłaś nam wszystkim w głowach :naughty:

Opublikowano

Dobrnęłam do końca. Dawno tak, rzeczowych i konkretnych wypowiedzi nie czytałam. :polew: :polew: :polew:

Ostatnio takie rzeczy to się działy (jak już Brynia wspomniała) jak na warszawskich do 1000 dobijaliśmy, ale wszyscy wiemy jaki to jest ubaw zrealizować plan. :good:

Opublikowano

Dobrnęłam do końca. Dawno tak, rzeczowych i konkretnych wypowiedzi nie czytałam. :polew: :polew: :polew:

Ostatnio takie rzeczy to się działy (jak już Brynia wspomniała) jak na warszawskich do 1000 dobijaliśmy, ale wszyscy wiemy jaki to jest ubaw zrealizować plan. :good:

:sexinbed: nigdy więcej

Opublikowano

tez musze to zrobić.. ale to za 2-3 godzinki jak juz bede w kozienicach :tongue4: do później :hi:

Jak teraz zaczniesz to do spota się wyrobisz, ale lektura niewiele wnosi. Oziu straszy swoim różowym przyjacielem i został Królem, Bryńka też została nobilitowana. Ykk załapał się na górę 300nej strony co daje mu prawo pierwszej nocy z Ozim i to chyba tyle z najważniejszych informacji. :decayed:

Czy coś istotnego pominęłam?

No i oczywiście dzisiaj pijemy :drinks: a kto się nie zjawi to :baseball:

Opublikowano
  • Autor

czy aby na pewno to czytałaś... :mysli:, (rzeczowe i konkretne :polew:)[br]Dopisany: 15 Maj 2009, 10:26_________________________________________________

Jak teraz zaczniesz to do spota się wyrobisz, ale lektura niewiele wnosi. Oziu straszy swoim różowym przyjacielem i został Królem, Bryńka też została nobilitowana. Ykk załapał się na górę 300nej strony co daje mu prawo pierwszej nocy z Ozim i to chyba tyle z najważniejszych informacji. :decayed:

w dużym skrócie tak to wygląda :polew:
Opublikowano

No i oczywiście dzisiaj pijemy :drinks: a kto się nie zjawi to :baseball:

chwila chwila jaka noc ze mną?! Kobieto jak Ty czytasz :wallbash: :wallbash: Wygram zapoznanie z moim różowym przyjacielem który krył się gdzieś z tyłu w lynkach!!

Kobiety :zemdlal: :zemdlal: :lazy:[br]Dopisany: 15 Maj 2009, 10:34_________________________________________________suli to to ma do przeczytania:D

Opublikowano
:hi::naughty:
Opublikowano
  • Autor

Król oZiO I :polew:

Opublikowano

Król oZiO I :polew:

pstryk w nos!

udaje że pracuje:P

Opublikowano

Dzis do 400..? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dzis do 400..? :naughty:

ty to pilnuj tyłów ... :polew:
Opublikowano

Mam oczy dookola glowy.. :przebiegly:

Opublikowano

Mam oczy dookola glowy.. :przebiegly:

dobrze że nie góra / dół :gwizdanie:

Opublikowano

Daliście czadu wczoraj. Zrobiliście w wątku prawdziwą oborę - wstyd na całe wieś. Ale jestem z Was dumny, że osiągnęliście swój cel. Jesteście zgraną ekipą. :th:

Ja przy porannym czytaniu tego wszystkiego zaplułem monitor. Najbardziej rozbroił mnie tekst mcma:

sorki zdrzemnąłem się ale już jestem

Człowieku, jak Ty to robisz w tak krótkim czasie?? :D

Mam nadzieję, że mimo nocnej zmiany kondycja na imprezie Wam dopisze. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Daliście czadu wczoraj. Zrobiliście w wątku prawdziwą oborę - wstyd na całe wieś. Ale jestem z Was dumny, że osiągnęliście swój cel. Jesteście zgraną ekipą. :th:

Ja przy porannym czytaniu tego wszystkiego zaplułem monitor. Najbardziej rozbroił mnie tekst mcma:

sorki zdrzemnąłem się ale już jestem

Człowieku, jak Ty to robisz w tak krótkim czasie?? :D

Mam nadzieję, że mimo nocnej zmiany kondycja na imprezie Wam dopisze. :naughty:

co to kurfa jest "zrobiliście" ... "jesteście" a ty to co nie jesteś :?: :mysli:
Opublikowano

co to kurfa jest "zrobiliście" ... "jesteście" a ty to co nie jesteś :?: :mysli:

Ja... spałem?? :>

Opublikowano

zostałeś wygnany! A Twoje dobra został rozdane biedaką!![br]Dopisany: 15 Maj 2009, 11:10_________________________________________________kobieta przekazana Szlachcie! kunie wojsku , ziemia rolnika a skarby Królowej!

Opublikowano

zostałeś wygnany! A Twoje dobra został rozdane biedaką!![br]Dopisany: 15 Maj 2009, 11:10_________________________________________________kobieta przekazana Szlachcie! kunie wojsku , ziemia rolnika a skarby Królowej!

Ale nim zostanie pognany bedzie jeszcze weekend z różowym :polew: