Opublikowano 20 Maja 200917 l Bry Dzień Skarbeńki :> Złotko No to teraz to już musicie przyjechać. ja już do Was jadę ............ tylko nie mogę dojechać ,spokojnie robi się ciepło namiot coś się wymyśli :gwizdanie:
Opublikowano 20 Maja 200917 l ja już do Was jadę ............ tylko nie mogę dojechać ,spokojnie robi się ciepło namiot coś się wymyśli :gwizdanie: Ale ja nie mówię, żebyś sam przyjeżdżał! Zapraszam min. 1 kpl. w samochodzie.
Opublikowano 20 Maja 200917 l EEEEEEEE to ja nie jadę No dobra, 4 osoby, bo w piuntkę to faktycznie ciasno..
Opublikowano 20 Maja 200917 l oj chyba miałeś dziś zły sen Dziś nie, ale za każdym razem jak idę spać to się tego boję.
Opublikowano 20 Maja 200917 l EEEEEEEE to ja nie jadę No dobra, 4 osoby, bo w piuntkę to faktycznie ciasno.. jestem duży i dużo miejsca potrzebuję
Opublikowano 20 Maja 200917 l czasem jest 8 i nie jest ciasno, ale to zaleta marki Cytryna Jeej, jak miło, że na forum Audi docenia się Cytroneta. [br]Dopisany: 20 Maj 2009, 08:45_________________________________________________ jestem duży i dużo miejsca potrzebuję To bierz swój wózek i siadaj za kierownicę - kierowca ma zawsze najwięcej miejsca.
Opublikowano 20 Maja 200917 l oj chyba miałeś dziś zły sen Dziś nie, ale za każdym razem jak idę spać to się tego boję. oj nie bój się będzie git byłeś wczoraj w Wawie na spocie?? Bo mówią tam o nas chyba nie wiedzieli że ja to ja :gwizdanie: EEEEEEEE to ja nie jadę No dobra, 4 osoby, bo w piuntkę to faktycznie ciasno.. jestem duży i dużo miejsca potrzebuję eee nie martw się!! Jak się dobrze popieści to się wszędzie zmieści!
Opublikowano 20 Maja 200917 l byłeś wczoraj w Wawie na spocie?? Bo mówią tam o nas chyba nie wiedzieli że ja to ja :gwizdanie: Rozwiń temat... Na spocie byłem, ale szybko odjechałem. Wąski, tylko przypadkiem nie pakujcie się nam w najbliższy piątek, bo będziemy zajęci... :gwizdanie: Zapraszamy w każdy inny piątek.
Opublikowano 20 Maja 200917 l I jak tu się umawiać pierw zapraszają a potem :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 08:55_________________________________________________ byłeś wczoraj w Wawie na spocie?? Bo mówią tam o nas chyba nie wiedzieli że ja to ja :gwizdanie: Rozwiń temat... Na spocie byłem, ale szybko odjechałem. Wąski, tylko przypadkiem nie pakujcie się nam w najbliższy piątek, bo będziemy zajęci... :gwizdanie: Zapraszamy w każdy inny piątek. No to teraz to dopiero zachciłeś kolegę :wink4: :polew:
Opublikowano 20 Maja 200917 l byłeś wczoraj w Wawie na spocie?? Bo mówią tam o nas chyba nie wiedzieli że ja to ja :gwizdanie: Rozwiń temat... Na spocie byłem, ale szybko odjechałem. Wąski, tylko przypadkiem nie pakujcie się nam w najbliższy piątek, bo będziemy zajęci... :gwizdanie: Zapraszamy w każdy inny piątek. no ja dotarłem o 21 bo miałem awarię na budowie i musiałem kupić zlewy wszystkie:P i agd pisałem wczoraj że siedze sobie ładnei cicho jak zawsze tam i chyba Adrian mówi do kogoś no mówią że sie _KOCHAMY_[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 08:56_________________________________________________lepiej jak przyjedzie teraz to przynajmniej będzie wiedział co go ominęło :gwizdanie: :gwizdanie: i jacy jesteśmy naprawdę SUPER :evil: