Opublikowano 9 Czerwca 200917 l macie spota w piątek nie odwołany[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 23:28_________________________________________________kuredu Ty masz 2.0 tFSI>?? tak po programie na 270KM i jak się spisuje ?? bo właśnie sobie myślę że coś takiego bym chciał tylko że w Q :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 23:31_________________________________________________ oZiO się dawno nie pojawiał więc sam nie wie duchem zawsze jestem przy Tobie!!
Opublikowano 9 Czerwca 200917 l rewelacja silnik ale quatro by się przydało przy takiej mocy traci przyczepność nawet na 3 biegu przy 120km/h i pali około 10L w mieście także całkiem przyjemnie
Opublikowano 9 Czerwca 200917 l rewelacja silnik ale quatro by się przydało przy takiej mocy traci przyczepność nawet na 3 biegu przy 120km/h i pali około 10L w mieście także całkiem przyjemnie mój też potrafi sttracić na 3;P dzieki Królu wiesz dobrze że dla Ciebie wszystko :* młą![br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 23:36_________________________________________________Kuredu to opowiedz nam o sobie co robisz jak się masz jak Ci się żyje
Opublikowano 9 Czerwca 200917 l to wy se gadajcie a ja ide spać Bra Noc słodkich snów![br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 23:39_________________________________________________ żyje mi się bardzo dobrze nie narzekam no to fajnie[; a zawodowo co porabiasz?
Opublikowano 9 Czerwca 200917 l mam swoją firme działam w poligrafi etykiety, ulotki, itd o to spoko możesz mi się kiedyś przydać;P
Opublikowano 9 Czerwca 200917 l mam swoją firme działam w poligrafi etykiety, ulotki, itd o to spoko możesz mi się kiedyś przydać;P spoko - jak coś to dawaj znać - ceny i terminy mam najlepsze w kraju
Opublikowano 9 Czerwca 200917 l to wpadaj w piatek jak bedziesz jeszcze do nas pod bille o godz 19stej
Opublikowano 9 Czerwca 200917 l a ten tutaj .... a szukam Cię wszędzie po całej polsce :gwizdanie: ło tra było dać mi info na gg ja bym go znalazł a no skoczyłem se do radomia bo fajna droga noo wiadomo w RAodmiu fajnie jest
Opublikowano 9 Czerwca 200917 l Radom fajne miasto ... byłem na statoilu najlepsza miejscówka w radomiu
Opublikowano 9 Czerwca 200917 l Radom fajne miasto ... byłem na statoilu a i to z Twojego zdjąłem sobie kołpaki :polew: [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 00:18_________________________________________________ Radom fajne miasto ... byłem na statoilu najlepsza miejscówka w radomiu i tam najlepsza to jest na widoczku;) wjeżdżasz zna górkę i widzisz całe miasto z góry w nocy za***isty widok!!