Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie że pamiętam .... Kaśka z Brynią w specjalnych strojach ze skóry :evil:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pewnie że pamiętam .... Kaśka z Brynią w specjalnych strojach ze skóry :evil:

o KAśce to nie słyszałem ... ona miała kupić wejściówkę :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 13:27_________________________________________________cisza na planie :tongue4:
Opublikowano

Tomaszu aleja jużznamten temat :kox:

O kurna, faktycznie. :D

Opublikowano
oZiU nie mogę się napatrzeć jak ci pięknie w RÓŻU :decayed:

kufa ja też nie mogę się przyzwyczaić ;) zmienię chyba sobie kolor skóry na róż :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 22:42_________________________________________________no cóż ...

grunt że umiem nosić róż :kox:

Opublikowano
  • Autor

nosisz go z godnością :>

Opublikowano

nosisz go z godnością :>

ale nie z obcisłością :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 22:45_________________________________________________zobaczymy czy ten zakup był dobry czy nie :kox: :kox:[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 22:45_________________________________________________mcm jak nasze młode Pokolenie Klubowiczów się miewa??
Opublikowano

czyja jest ta czarna b6 ze zdjęć? :mysli:[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 22:48_________________________________________________witam królowa :kwiatek:

Opublikowano

Cze Królowo :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: myjam sobie ząbki patrze w lustro jaki to jestem wspaniały i widzę w lustrze swoją różową szczotkę do zębów i w tym momencie oplułem lustro :polew: :polew: :polew: ze smiechu[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 22:52_________________________________________________ok zawijam się spać jutro przed 7 melduję sie na forum i dobijamy do 600 [; proszę nie robić tego beze mnie bo ubiję :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :kox: i poszczuję różem :polew: :polew:

Opublikowano

czyja jest ta czarna b6 ze zdjęć? :mysli:

chyba granatowa ???? jak granatowa zglebiona na maxa to Michała

dokladnie
Opublikowano

czyja jest ta czarna b6 ze zdjęć? :mysli:

chyba granatowa ???? jak granatowa zglebiona na maxa to Michała

ciemno wiec nie widać dokładnie :tongue4:

ja myślałem zeby jeszcze moze jak beda większe koła opuścić przynajmniej przód :mysli:

ale po czwartkowym Kazimierzu gdzie chyba z 3-4 razy trałem o glebę ;( to odechciało mi sie.. :embarrassed:

Opublikowano

a ta bordowa? WR*c?[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 22:57_________________________________________________ok zmiatam do jutra ;)

Opublikowano

i poszczuję różem :polew: :polew:

:polew:

ta kogo, jak 4 pierwsze miejsca w spamowaniu na radomskich maja różowi :tongue4:

a reszta sie nie boi :kox:

Opublikowano

Koleżanki i koledzy proszę o dobranie się w 3,4 na zlot bo pokoje bedziemy niedługo rozdzielali.

niestety zabraknie dwójek dla wszystkich par wiec proszę o ewentualne połączenie się par w 4 do jedengo pokoju i singli w 3 lub 4.Info w watku zlotowym :)

Opublikowano
  • Autor
:mysli: z kim by tu się wpasować, albo z Brynią i Ukciem albo z oZiEm i Pinkim cięzki wybór :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: