Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

przypomnij sobie gdzie go ostatni raz widziałeś :?:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 894,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
geovitapia409kopia.jpg w800.png
Opublikowano

Adrian świetne zdjęcie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

To chyba teraz już oficjalnie mogę sobie wpisać RFS w podpisie. Jak myslicie? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Wątpię żeby ktoś miał coś przeciwko :decayed:

:bry: NOC

Opublikowano
  • Autor

To chyba teraz już oficjalnie mogę sobie wpisać RFS w podpisie. Jak myslicie? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

ja nie mam nic przeciwko :wink4:
Opublikowano

Oczywiście. Wkrótce opracujemy logo RFS. Powoli się klaruje, że RFS to nie jest grupa radomska tylko po prostu GRUPA A4-KLUB.PL, dlatego proponuję unikać rozwijania skrótu w podpisach. Tym bardziej, że każdy już wie co oznacza RFS.. :naughty:

Co do aparatu - bardzo mi szkoda, bo był drogi. Poza tym robiłem ważne zdjęcia i byłem umówiony na kolejne, więc muszę zrobić wszystko, żeby go odnaleźć. :kwasny:

Opublikowano

tomaszu przykro w sprawie aparatu pogadam jutro z warszawką jak coś mogę Ci mój pożyczyć co prawda nie taki super bo zwykła sonówka alfa 100 ale też idzie się pobawić ;>

Opublikowano

dobry pomysł z logo Waszej ekipy :good: :good: :good: my już mamy czas na Was :naughty:

Opublikowano

"2. przejazd przez miasto - każdy wie jak się skończył (kierowcy srebrnego sedana RFS chyba Radom musiało się ciepło zrobić jak hamował za mną - już lekko zjechałem i zostawiłem odstęp przede mną by PrePL w razie co nie ucierpiał, a za srebrnym sedanem nastąpiło owe boom). Wyjazd z lotniska jest idealny do ustawki good czekam na fotki sznurka aut." Adrian wypowiedz się :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 00:04_________________________________________________

dobry pomysł z logo Waszej ekipy :good: :good: :good: my już mamy czas na Was :naughty:

my też już mamy ale tylko nieliczni je widzieli ;d
Opublikowano

dawaj :naughty:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 00:05_________________________________________________na PW

Opublikowano
  • Autor

dawaj :naughty:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 00:05_________________________________________________na PW

oZiU pokaż mu :naughty::wink4:
Opublikowano

oZiU pokaż mu :naughty::wink4:

jutro jadę do ww to mu pokarzę :D
Opublikowano

mcm00 bardzo fajny masz podpis, ciekawa jestem skąd taki pomysł :gwizdanie: :cool1:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 00:12_________________________________________________Dobra kochani Bra Noc bo jeszcze nie odespałam zlotu :hi:

Opublikowano
  • Autor

mcm00 bardzo fajny masz podpis, ciekawa jestem skąd taki pomysł :gwizdanie:

skoro już nie tylko "nasi" (z radomia jest w sumie 1/4 squadu :wink4:) dostają RFS :wink4:
Opublikowano

tomaszu przykro w sprawie aparatu pogadam jutro z warszawką jak coś mogę Ci mój pożyczyć co prawda nie taki super bo zwykła sonówka alfa 100 ale też idzie się pobawić ;>

Oziu, wiesz co, Ty to jesteś kochany.. :pociesz::wink4:

Bez podtekstów proszę. :tongue4:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 00:22_________________________________________________Co do logo - w piątek na spocie pogadamy. Mam pewien pomysł jak to wszystko zorganizować. :wink4:

Opublikowano

Witojcie. :hi:

emceem, zaglądałeś jeszcze do swojego samochodu?? :embarrassed:

Opublikowano

CeSC Blyniusiu nie moglem bo wies dostalem jush opitolek od pewnej dziewoszki;( pseplasam ale obiecujem se nastempnym rasem siem poprawiem i zostanem dlushej dla Ciebie :*

Opublikowano

Oźź, mam nadzieję, że dla mnie też... :beksa::decayed:

Bryniu, co to za diskopolowcy w nagłówku?? :mysli::D

Opublikowano
:hi: