tomaszu Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 wstyd sie trochę pokazać zwyczajna b6 bez żadnych modów Nie stresuj się. Przecież nie chodzi o tuning, chodzi o miłość do marki. Ja np. jestem zwolennikiem serii w autach.
oZiX Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 jak juz ogarnę wszystko z moja i rejestracja, to wtedy jakaś i sie pojawię to się ogarniaj szybko:) bo możesz podjechać pod bille a my będziemy grylowac:> :gwizdanie: wstyd sie trochę pokazać zwyczajna b6 bez żadnych modów Nie stresuj się. Przecież nie chodzi o tuning, chodzi o miłość do marki. Ja np. jestem zwolennikiem serii w autach. JA też!! Serie wizualnie z zewnątrz są najładniejsze;) Po raz kolejny się Tomki zgadzają
wuju Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 jak juz ogarnę wszystko z moja i rejestracja, to wtedy jakaś i sie pojawię to się ogarniaj szybko:) bo możesz podjechać pod bille a my będziemy grylowac:> :gwizdanie: jak sie będę wybierał to sprawdzę co i gdzie wstyd sie trochę pokazać zwyczajna b6 bez żadnych modów Nie stresuj się. Przecież nie chodzi o tuning, chodzi o miłość do marki. Ja np. jestem zwolennikiem serii w autach. JA też!! Serie wizualnie z zewnątrz są najładniejsze;) Po raz kolejny się Tomki zgadzają tez lubię serie tylko moja ma za małe koła i bark s-line na zewnątrz do wgladu w moja a4 :gwizdanie: a co do stresowania to ja prawie nigdy
oZiX Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 łoj ja od grudnia do kwietnia jeździłem na 15" z serii b5[; i mnie nie zabili:)
wuju Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 łoj ja od grudnia do kwietnia jeździłem na 15" z serii b5[; i mnie nie zabili:) ja będę musiał cały czas narazie na 15 pomykać nie to żebym płakał (i tak odkąd kupiłem mam banan na twarzy jak na nia patrze :> o jeździe nie wspomnę ) chodzi mi tylko o to ze będę musiał porezac trochę moja serie zeby była taka jak chce
Italiano Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Nie chce mi się czytać wszystkich stron. U kogo ta masakryczna imprezka?
Gość Michał Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 spoko spoko u nas b6 tylko Brynia ma zmodzoną;> moja prawie seria:D Nie tylko ale chłopaki Ci to może wybaczą Kto to napisał że mam zmodzoną a4? :gwizdanie: chyba silnikowo Z zewnątrz moja a4 to seria, bez s-line, jedyne co mam to polakierowane doły zderzaków i fele 17 Fajna właścicielka w fajnym OOOO
mcm Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2009 spoko spoko u nas b6 tylko Brynia ma zmodzoną;> moja prawie seria:D Nie tylko ale chłopaki Ci to może wybaczą wybaczam
wuju Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 wuju nie stresuj się tylko wpadaj na spota w najbliższy piątek musze zostać na weekend w Kielcach (doktorek sobie wymyślił zaliczenie w sobotę ) a stoi w domu wiec nie mam jak.. a co do stresu to juz pisałem ze ja niee :gwizdanie:
mcm Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Fajna właścicielka w fajnym OOOO No prosze, jak mi sie od razu dzień miło rozpoczał :> to jeszcze Milky Way po śniadaniu i uśmiech na cały dzień :>
oZiX Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Michał pisałem o b6;P no chyba że czegoś nie wiem:D Bryńka wybacz za wszystko;)) wuju co chcesz po rezać?
wuju Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 wuju co chcesz po rezać? http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b6/b6_avf_pierwsze_auto_pierwsze_audi_pierwsze_a4-t76403.0.html;msg849039
oZiX Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 wuju co chcesz po rezać? http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b6/b6_avf_pierwsze_auto_pierwsze_audi_pierwsze_a4-t76403.0.html;msg849039 kojarzę z wątki zakupu kontrolowanego:) fajne auteczko;>
wuju Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 wuju Ty też wpadaj oczywiscie kusisz zobacze blizej 8 :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Bryńka, a to gryl klubowy[;? czy można zabrać ze sobą np drugą połówkę??(czyt. *ta:F)
Gość Michał Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Bryńka, a to gryl klubowy[;? czy można zabrać ze sobą np drugą połówkę??(czyt. *ta:F) Nawet trzeba, najlepiej w litrowej butli oZiX , czyzbyś znalazł tą której szukałeś, pochwal się
oZiX Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 no jasne że tak ale jeszcze nie chce mnie sponsorować w 100%( Bryńka zróbmy listę co potrzeba na gryla i się podzielimy zakupami;) Co do kierowcy to się coś wykmini:D najwyżej namioty weźmiemy albo złożymy siedzenia w samochodzie;D ok lece na pogadanki buzi pa!
Gość Michał Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 ok lece na pogadanki buzi pa! no buziaczki..buchachaaa Ty to mnie potrafisz rozbawic chłopaku
tomaszu Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b6/b6_avf_pierwsze_auto_pierwsze_audi_pierwsze_a4-t76403.0.html;msg849039 Ładna niunia. :th: Ja szofera będę miał. Poza tym zarzucę też temat swojej A., może znajdzie chwilkę i przyjedziemy razem.
poziek Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 DUŻYMI LITERAMI datę 8 maja 2009 godz 18-sta Grill u Bryni Będziemy z LukaszemR W końcu szofera muszę mieć
Rekomendowane odpowiedzi