tomaszu Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Czy w piątek przyjeżdża ktoś na strefę kibica pod M1?
Kali S4 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 raczej nie warto,pewnie będzie tam jeden wielki chlew jak to zwykle na takich spędach bywa
Kwinto69 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 to lipa zostaje samo allegro, a pod m1 bedą pewnie lepsze hard cory
tomaszu Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 raczej nie warto,pewnie będzie tam jeden wielki chlew jak to zwykle na takich spędach bywa Myślę, że się mylisz. Jak była kiedyś strefa kibica na placu Jagielońskim to było spoko. Atmosfera fajna.
Kali S4 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 raczej nie warto,pewnie będzie tam jeden wielki chlew jak to zwykle na takich spędach bywa Myślę, że się mylisz. Jak była kiedyś strefa kibica na placu Jagielońskim to było spoko. Atmosfera fajna. Mysle że nie,byłem tam 4 lata temu,owszem w trakcie meczu, samej strefie tam gdzie porządku pilnowała ochrona było spoko lecz po meczach,poza strefą już nie tak fajnie. Na których meczach tam byłeś?
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Mysle że nie,byłem tam 4 lata temu,owszem w trakcie meczu, samej strefie tam gdzie porządku pilnowała ochrona było spoko lecz po meczach,poza strefą już nie tak fajnie. Na których meczach tam byłeś? Polska-Niemcy, a drugiego nie pamiętam. To mówisz, że wdałeś się w jakąś bójkę?
Kali S4 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Mysle że nie,byłem tam 4 lata temu,owszem w trakcie meczu, samej strefie tam gdzie porządku pilnowała ochrona było spoko lecz po meczach,poza strefą już nie tak fajnie. Na których meczach tam byłeś? Polska-Niemcy, a drugiego nie pamiętam. To mówisz, że wdałeś się w jakąś bójkę? Staram się omijać z daleka takie atrakcje,ale widziałem jak gówniarstwo się zachowywało po zakończeniu (tłuczenie butelek,rozbijanie szyb na przystankach etc) . Myślę że teraz może być podobnie. Na szczęście mecz otwarcia obejrzę sobie live:kox: , pozostałe gdzieś w miłym towarzystwie,w bezpiecznym miejscu:wink:
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 mecz otwarcia obejrzę sobie live:kox: Ja niestety nie mam takiej możliwości, dlatego pójdę z kumplami do strefy kibica, albo zamelinuję się u kogoś, kto ma duży tv i dużo piwa.
mcm Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2012 ja jutro w Wawie się bawię ---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- strefa kibica pod pałacem lub w brzydka pogodę TV 47" i dużo "zimnych napojów" w lodówce
Kwinto69 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 to przydało by się wynik wytypować kto wygra mecz? Polska (sexy) drużyna piłkarska na chmurak.pl - prawda, że mamy śmieszne zdjęcia?
tomaszu Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 i dużo "zimnych napojów" w lodówce Osz ty.
tomaszu Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 No to chłopaki, wuwuzele w dłoń i miłego oglądania!
Kali S4 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 nie wiem jak w Radomiu, ale w Wawie strefa kibica mega kox , piwo,żarcie,fajne dziewuchy:kox::kox: spadamy na stadion:banan:
tomaszu Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Ja kibicowałem u sąsiada. Czuję niedosyt po tym meczu, ale nie jest źle. Martwi mnie tylko, że Rosjanie powalili Czechów 4:1.
tomaszu Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Ruskie postraszyły to fakt Dobrze powiedziane.
mcm Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2012 z Czechami możemy wygrać tylko jeśli będziemy grac cały mecz jak te pierwsze 15 minut z Grekami ale z Ruskimi chyba szans nie mamy
tomaszu Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 z Czechami możemy wygrać tylko jeśli będziemy grac cały mecz jak te pierwsze 15 minut z Grekami ale z Ruskimi chyba szans nie mamy Nie pierdul.
Kali S4 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Martwi mnie to że ruscy dopiero się rozkręcają ciekawe jak dziś Hiszpania z Włochami?
Rekomendowane odpowiedzi