Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz kupię z materiału, a na wiosnę dokupię kurtkę ze skóry

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Teraz kupię z materiału, a na wiosnę dokupię kurtkę ze skóry

Słuszna decyzja. Pochwal się jak coś kupisz i jak znajdziesz jakąś okazję.

Opublikowano

Panowie, uważajcie na Warszawskiej,od kilku dni kręci się zielony VWPassat, sedan poliftowy na tablicach TK41700 z wideorejestratorem, nie jest to policja tylko ITD ale jebią także osobówki,dziś rano widziałem akcję live:doh:

Opublikowano

te dziady ze SM to na mnie działają jak płachta na byka, niech no tylko podszlifuję umiejętności jazdy na "hulajnodze" to się z nimi pobawię:kox:

Opublikowano
Panowie, uważajcie na Warszawskiej,od kilku dni kręci się zielony VWPassat, sedan poliftowy na tablicach TK41700 z wideorejestratorem, nie jest to policja tylko ITD ale jebią także osobówki,dziś rano widziałem akcję live:doh:

Od kiedy ITD może osobówki łapac?

Opublikowano

Wie ktoś jak wyciągnąć przednie kierunki w b5? I dlaczego nie działa mi prawa postojówka przednia? Tam jest osobny bezpiecznik na to czy szukać przyczyny "po kablach" ?

Opublikowano

Od kiedy ITD może osobówki łapac?

od kiedy przejęli też kontrolę na fotoradarami, doczytaj sobie

---------- Post dopisany at 11:37 ---------- Poprzedni post napisany at 11:28 ----------

Wie ktoś jak wyciągnąć przednie kierunki w b5? I dlaczego nie działa mi prawa postojówka przednia? Tam jest osobny bezpiecznik na to czy szukać przyczyny "po kablach" ?

najpierw sprawdź żarówke,potem bezpieczniki itd

kierunek jest chyba na zatrzasku,spróbuj włozyć coś płaskiego między lampę i kierunek, a jak nie to odkręć lampę

Opublikowano

Żarówkę właśnie sprawdzałem i nie działa. Pamiętam że w b3 jeden bezpiecznik odpowiadał za kilka rzeczy, np. za podświetlenie schowka i zapalniczke i właśnie nie wiem jak tu jest. A z tym kierunkiem to dojście jest porażka a nie chcę nic połamać. Znów się muszę "uczyć" auta. B3 miałem rozpracowane do ostatniej śrubki :decayed:

Opublikowano

lampy masz przedlift? w miejscu gdzie się łącza z ta częścią ze szkłem jest na dwóch wsuwkach poziomych z małą blokada

Opublikowano

Właśnie tą blokadę odbezpieczam ale nie mogę ich wyciągnąć, jutro jeszcze pokombinuję.

A z postojówką to nie wiem, żarówka ok, bezpiecznik ok, a ta pipa nie świeci :facepalm:

Opublikowano

wyciągasz do siebie w poziomie, pamiętam że jak przypikowałem w filar na ręcznym to sam mi wyskoczył i wisiał na kablach ale teraz mam juz polifty:hi:

---------- Post dopisany at 12:14 ---------- Poprzedni post napisany at 11:59 ----------

tak to wyglada View image: kierunek

Opublikowano

i chyba własnie wkładając coś płaskiego pomiędzy lampę a kierunek przesuniesz tą blokadę

Opublikowano

Co je grane? Jeździcie moturami? :kox:

Opublikowano
Co je grane? Jeździcie moturami? :kox:

a jak, piździało trochę ale co tam:kox:

Opublikowano

A masz już ubranie?

Opublikowano

nie,jeszcze nie :facepalm: ale jutro będę w Wawie i raczej już coś kupię

Opublikowano

Chciałem wytłuc katalizator... Wyjmowanie - 3h, moja mina po zobaczeniu że jest pusty - bezcenna :facepalm:

trudno, przynajmniej sobie kolektor wypaliłem i wyczyściłem z nagaru, poskładam na nowych uszczelkach i ogień na tłoki :decayed:

Opublikowano
Chciałem wytłuc katalizator... Wyjmowanie - 3h, moja mina po zobaczeniu że jest pusty - bezcenna :facepalm:

ahahahhaahhahhahaha:polew:

Opublikowano

Koledzy macie kogoś kto ogarnie mi samopoziomawanie ksenonow w mojej b6?? Problem jest taki ze po podpięciu pod kompa ma błędy obu silniczków lamp, ale wątpliwa sprawa aby oba się spaliły. Nie mam od kogo podłożyc silniczka żeby sprawdzic