Kali S4 Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Teraz kupię z materiału, a na wiosnę dokupię kurtkę ze skóry
tomaszu Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Teraz kupię z materiału, a na wiosnę dokupię kurtkę ze skóry Słuszna decyzja. Pochwal się jak coś kupisz i jak znajdziesz jakąś okazję.
Kali S4 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Panowie, uważajcie na Warszawskiej,od kilku dni kręci się zielony VWPassat, sedan poliftowy na tablicach TK41700 z wideorejestratorem, nie jest to policja tylko ITD ale jebią także osobówki,dziś rano widziałem akcję live:doh:
Kwinto69 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 o proszę dzięki za info ---------- Post dopisany at 10:18 ---------- Poprzedni post napisany at 09:34 ---------- Gdzie dziś spotkasz strażnika miejskiego z fotoradarem
Kali S4 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 te dziady ze SM to na mnie działają jak płachta na byka, niech no tylko podszlifuję umiejętności jazdy na "hulajnodze" to się z nimi pobawię
lysyy Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Panowie, uważajcie na Warszawskiej,od kilku dni kręci się zielony VWPassat, sedan poliftowy na tablicach TK41700 z wideorejestratorem, nie jest to policja tylko ITD ale jebią także osobówki,dziś rano widziałem akcję live:doh: Od kiedy ITD może osobówki łapac?
McCoob Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Wie ktoś jak wyciągnąć przednie kierunki w b5? I dlaczego nie działa mi prawa postojówka przednia? Tam jest osobny bezpiecznik na to czy szukać przyczyny "po kablach" ?
Kali S4 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Panowie, uważajcie na Warszawskiej,od kilku dni kręci się zielony VWPassat, sedan poliftowy na tablicach TK41700 z wideorejestratorem, nie jest to policja tylko ITD ale jebią także osobówki,dziś rano widziałem akcję live:doh: Od kiedy ITD może osobówki łapac? od kiedy przejęli też kontrolę na fotoradarami, doczytaj sobie---------- Post dopisany at 11:37 ---------- Poprzedni post napisany at 11:28 ---------- Wie ktoś jak wyciągnąć przednie kierunki w b5? I dlaczego nie działa mi prawa postojówka przednia? Tam jest osobny bezpiecznik na to czy szukać przyczyny "po kablach" ? najpierw sprawdź żarówke,potem bezpieczniki itd kierunek jest chyba na zatrzasku,spróbuj włozyć coś płaskiego między lampę i kierunek, a jak nie to odkręć lampę
McCoob Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Żarówkę właśnie sprawdzałem i nie działa. Pamiętam że w b3 jeden bezpiecznik odpowiadał za kilka rzeczy, np. za podświetlenie schowka i zapalniczke i właśnie nie wiem jak tu jest. A z tym kierunkiem to dojście jest porażka a nie chcę nic połamać. Znów się muszę "uczyć" auta. B3 miałem rozpracowane do ostatniej śrubki
Kwinto69 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Wie ktoś jak wyciągnąć przednie kierunki w b5? I dlaczego nie działa mi prawa postojówka przednia? Tam jest osobny bezpiecznik na to czy szukać przyczyny "po kablach" ? lampy masz przedlift? w miejscu gdzie się łącza z ta częścią ze szkłem jest na dwóch wsuwkach poziomych z małą blokada
McCoob Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Właśnie tą blokadę odbezpieczam ale nie mogę ich wyciągnąć, jutro jeszcze pokombinuję. A z postojówką to nie wiem, żarówka ok, bezpiecznik ok, a ta pipa nie świeci
Kwinto69 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 wyciągasz do siebie w poziomie, pamiętam że jak przypikowałem w filar na ręcznym to sam mi wyskoczył i wisiał na kablach ale teraz mam juz polifty:hi: ---------- Post dopisany at 12:14 ---------- Poprzedni post napisany at 11:59 ---------- tak to wyglada View image: kierunek
Kali S4 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 i chyba własnie wkładając coś płaskiego pomiędzy lampę a kierunek przesuniesz tą blokadę
tomaszu Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Co je grane? Jeździcie moturami?
Kali S4 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Co je grane? Jeździcie moturami? a jak, piździało trochę ale co tam:kox:
Kali S4 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 nie,jeszcze nie ale jutro będę w Wawie i raczej już coś kupię
McCoob Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Chciałem wytłuc katalizator... Wyjmowanie - 3h, moja mina po zobaczeniu że jest pusty - bezcenna trudno, przynajmniej sobie kolektor wypaliłem i wyczyściłem z nagaru, poskładam na nowych uszczelkach i ogień na tłoki
Kali S4 Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Chciałem wytłuc katalizator... Wyjmowanie - 3h, moja mina po zobaczeniu że jest pusty - bezcenna ahahahhaahhahhahaha:polew:
emilk89 Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Koledzy macie kogoś kto ogarnie mi samopoziomawanie ksenonow w mojej b6?? Problem jest taki ze po podpięciu pod kompa ma błędy obu silniczków lamp, ale wątpliwa sprawa aby oba się spaliły. Nie mam od kogo podłożyc silniczka żeby sprawdzic
Rekomendowane odpowiedzi