Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

więcej śniegu więcej śniegu FWD na małym śniegu słabo lata bokiem się : Bag:

Opublikowano

czy na takich zarówkach moge jeździć w naszym pieknym kraju? czy policja bedzie sie czepiac jak do hidów?dodam ze sprysków nie mam i samopoziomu:/

ŻARÓWKA H7 49LED SMD 12V DZIENNE żarówki led (2726970348) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Siema Pany, kto zmienił opony? :hi:

Opublikowano

Ja jeszcze nie zmieniłem,patrzyłem pogodę,ma być cieplej więc jeszcze zaczekam na ciężkie śniegi, jak zwykle zresztą:decayed:

Opublikowano
czy na takich zarówkach moge jeździć w naszym pieknym kraju? czy policja bedzie sie czepiac jak do hidów?dodam ze sprysków nie mam i samopoziomu:/

ŻARÓWKA H7 49LED SMD 12V DZIENNE żarówki led (2726970348) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

pewnie w razie stłuczki nie z twojej winy jakiśogarnięty kolo może wine zwalić na ciebie było coś juz takiego że masz nie właściwe żarówy itd poszukaj w necie o tym, a póżniej leżysz i kwiczysz :hi:

---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ----------

Ja na zimówkach od tygodnia Urlop miałem więc na stali już latam nawet kołpaki trytytkami przypikowałem by utrudnić lepkim rączkom :whistling:

Opublikowano

Lepkie rączki z trytytkami sobie poradzą. Znajomemu kiedyś ukradli kołpak,potem drugi więc kupił nowe i przypikował na trytytki,ukradli także te nowe a auto dookoła mu porysowali:facepalm:

Opublikowano

wiesz zawsze musi dłużej przy kole kucać, a jest też kolejny plus nie odpadają na zakrętach i w śniegu:grin:

a jak ma zaiwanić to wiadomo i koło odkręci :thumbdown:

---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ----------

sam nie mogę uwierzyć że dwa lata przelatałem z nakrętkami :audi: na maszynkach, pato jest wszędzie gdzie się nie ruszysz

Opublikowano

sa przeladowania momentami na logach :eusathink:

---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 23:35 ----------

pogoniłem go do domu i nie zlapał ani razu

Opublikowano
sa przeladowania momentami na logach :eusathink:

---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 23:35 ----------

minimalne są,ale w rzeczywistości raczej nie odczuwalne,co to za motorownia, 110 czy 115?

Opublikowano

115

Opublikowano

te zarówki nie swieca , widziałem testy takich zarówek najgorsze marketówy bily je o 500% one po prostu nie swieciły ,po jakiego kija ci to przeciez za prąd nie placisz w aucie ,produkuje go dla ciebie alternator a zuzycie paliwa jest znikome dla samych swiateł

---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ----------

115

mcm nowy n75 rozwiąże problem ,ten nie daje rady w górnych partiach obrotów i wtedy pod górke jak robilismy juz nie zdążył zbic cisnienia ,bo troche mu z tym schodzi jak widac na logach ze wysterowanie prawie 85% i dopiero zrzuca a powinien utrzymywac okolo65%, albo ten wirnik ze strony goracej tak rozkreca sie w gornych partiach przez to zagiecie nie daje upustu na wydech

Opublikowano

czyli mam stuningowany ten wirnik :decayed:

Opublikowano

te zarówki nie swieca , widziałem testy takich zarówek najgorsze marketówy bily je o 500% one po prostu nie swieciły ,po jakiego kija ci to przeciez za prąd nie placisz w aucie ,produkuje go dla ciebie alternator a zuzycie paliwa jest znikome dla samych swiateł

szukam czegos w zamian hidów. aktualnie mam hidy od których mi wyskakuje błąd i czasem musze 6 raz auto odpalac zeby bledu nie było. bo jak te zarówki to lipa to bede zmuszony wrocic do standardu h7 lub zakupic nowy zestaw hid:/.... i tak kombinuje!!! zeby zrobic i sie nie narobic i malo zaplacic:D

Opublikowano
to lipa to bede zmuszony wrocic do standardu h7 lub zakupic nowy zestaw hid:/....:D

wróć do standartu h7 ,jak masz dobre klosze